Къде в Бургас? ( 60)

• 62 707
  • 821
  •   1
Отговори
# 465
  • Бургас
Направлението важи навсякъде, където работят със здравната каса т.е за повечето лаборатории.

# 466
Последно я заведох в новата сграда на Лина(понеже ми е най-близо),много е хубаво има място за деца детски столчета и манипулационна на тема Космос 😁

# 467
  • Бургас
Праща те личната в Лина-та познай защо. Тя и моята все там ме пращаше, докато до такава степен не объркаха изследванията, че чак на нея й стана неудобно. Жалко, че не го запазих това изследване СRP 800 при здраво дете!

# 468
  • Бургас
Моята лична нито веднъж не и казала в коя лаборатория да отида

# 469
Моя аг все ме пращаше в Лина

# 470
  • Бургас
Аз винаги ходя в Лината в ,,Зорница,, Много са внимателни момичетата.
Последно я заведох в новата сграда на Лина(понеже ми е най-близо),много е хубаво има място за деца детски столчета и манипулационна на тема Космос 😁
Сградата,която е срещу Арената ли?
Работи ли вече лабораторията?

# 471
Пращат тези, които после вземат % от лабораторията за всеки изпратен пациент.

Луд скандал с гастроентероложка защо изследванията не са направени в препоръчаната от нея някъде из "Славейков" лаборатория, а другаде.

В РЗИ на "Александровска" има читави микробиологична, паразитологична и вирусологична лаборатории на които можете да имате доверие.

# 472
  • някъде по морето
Откъде мога да си купя макси чорапогащи?
Благодаря.

# 473
  • Бургас
Виждали ли сте по парфюмерии избор от стикери за нокти, но такива, които са като изрязана плочка ?

Намерих на едно място само 1-2 модела, всичко друго беше за върху лак, а аз искам да е вместо лак.

Евентуално и сайт.

# 474
Последните 6месеца ми се налага често да посещавам гастро и понеже съм Тома-неверни съм обиколила почти всички светила в България и абсолютно всички НЕ приемат изследвания от Лина и Рамус(защо ли?)Последно ходих в Синево-нищо специално просто спазвам тяхната препоръка.Вие сами си преценете!

# 475
С Лина съм имала невероятни резултати на изследвания в Бургасмед. Завеждащата отделение ме върна обратно да поправели грешката !
Ендокриноложката препоръчваше Тошкина - там не съм имала неудачи.
В М.рудник предпочитам Рамус, ако разполагам с време сутрин преди работа.

# 476
Къде могат да ми сменят дисплей на телефон  по - евтино

# 477
  • Бургас
Аз само да кажа, че съм възмутена от нивото на хигиена на служителка в Рамус до Макдрайв.
Клиентка приди мен остави в найлонова торбичка контейнерче и стъкло от фекални проби. Служителката хубаво ги опипа с ръце (контейнера и стъклото) без ръкавици, после пипаше пари, после клавиатурата. Погнусих се и си тръгнах. Предстаних си ако трябва да ми взема кръв. Не знам, но аз в последно време съм забелязала, че никъде не ползват ръкавици като вземат кръв. А ако ползват не ги свалят като работят с компютър и с пари.

Къде могат да ми сменят дисплей на телефон  по - евтино

Ако в цената влиза и самия дисплей, не търсете да е по-евтино, защото слагат някакви китайски 10то качество.

Последна редакция: ср, 01 мар 2023, 09:22 от Irene Adler

# 478
Здравейте! Търся едно турско фиде марка "Арбелла". Някой дали го е виждал из турските магазини?

# 479
  • Бургас
И аз Ирене и то не само в лаборатории, а навсякъде и според мен обяснението, че не трябва един човек да прави всичко, уж има разпоредби от РЗИ, но както всичко е само проформа.Няма как да сваляш и слагаш ръкавици нон-стоп за всяка дейност, по-скоро трябва да се дизенфекцират върху ръкавиците, защото иначе кожата им ще замине.Навсякъде цари анархия от алчост за пари на собствениците, кой знае какви изисквания имат за бързо обслужване на клиенти, защото не вярвам да са толкова безотговорни самите хора, или поне не всички.В събота в Лината една жена-отвън огромна опашка.Ами вземи един допълнителен човек да могат да почиват , парите те бият по главата, няма да обеднееш.

Общи условия

Активация на акаунт