Къде в Бургас? ( 60)

• 61 762
  • 821
  •   1
Отговори
# 600
Метални какво ще рече в панелките ли ?

# 601
Здравейте, къде мога да намеря листчета художествено фолио, което да използвам за декорация на яйца? Търсих онлайн, но намерих само в алиекспрес, а вече е късно за поръчка.

# 602
Металните каси в панелките които са изляти с основите и изискват доста къртене.  Врати Бургас ми отговориха че имат такива някой ползвал ли ги е

# 603
  • Бургас
Докато сте на тема врати - търся входна врата за апартамент, но да не е китайска. Да ми препоръчате къде да погледна?

# 604
  • Бургас
Здравейте, къде мога да намеря листчета художествено фолио, което да използвам за декорация на яйца? Търсих онлайн, но намерих само в алиекспрес, а вече е късно за поръчка.
Магазини за крафт материали знам до църквата Кирил и Методий. Тук

# 605
  • Бургас

В Ем-арта до общината дали няма да има?

# 606
Металните каси в панелките които са изляти с основите и изискват доста къртене.  Врати Бургас ми отговориха че имат такива някой ползвал ли ги е
Порта нова
От там са нашите ..живеем в панелка нищо не е къртено обличат металната част..

# 607
  • Б
Здравейте лосион Акнерол освен в аптеки Фрамар къде другаде може да се намери?

# 608
  • Бургас
Металните каси в панелките които са изляти с основите и изискват доста къртене.  Врати Бургас ми отговориха че имат такива някой ползвал ли ги е

Врати Бургас далеч от тях. Вратите им са някакви китайски трето качество. Освен това монтажа им е поет от външна фирма, дето са адски некадърни и си оставят ръцете. Наложи се да ги викаме вяколко пъти да си оправят рекрамациите. Абсолютно некадърно изпълнение и нискокачествени материали.
Още съжалявам, че си взехме врати от тях, но тогава бяхме притиснати от времето и те ни бяха дали най-късия срок. Монтажа си го плащаш предварително като си купуваш вратите и не може да имаш претенции и да не го платиш докато не си оправят нещата. И ако се окаже, че някои дейности по монтажа не е имало нужда да се правят и струва по-малко пари, трябва да ходиш до магазина да пускаш молба за възстановяване на част от парите, за тези дейности, които не са извършени. Абе мани.

# 609
Металните каси в панелките които са изляти с основите и изискват доста къртене.  Врати Бургас ми отговориха че имат такива някой ползвал ли ги е

Врати Бургас далеч от тях. Вратите им са някакви китайски трето качество. Освен това монтажа им е поет от външна фирма, дето са адски некадърни и си оставят ръцете. Наложи се да ги викаме вяколко пъти да си оправят рекрамациите. Абсолютно некадърно изпълнение и нискокачествени материали.
Още съжалявам, че си взехме врати от тях, но тогава бяхме притиснати от времето и те ни бяха дали най-късия срок. Монтажа си го плащаш предварително като си купуваш вратите и не може да имаш претенции и да не го платиш докато не си оправят нещата. И ако се окаже, че някои дейности по монтажа не е имало нужда да се правят и струва по-малко пари, трябва да ходиш до магазина да пускаш молба за възстановяване на част от парите, за тези дейности, които не са извършени. Абе мани.
Нашата входна врата е от там - определено не е китайска, но и не беше от евтините им модели. Може да сме имали късмет, но всичко мина благополучно - не съм се разправяла с тях изобщо. Дойдоха, монтираха и заминаха - всичко си е наред. Почти не се наложи да къртят /панелка е апартаментът/, но преди да поръчаме няколко пъти мерихме и ходихме да гледаме в магазина.

# 610
Здравейте, къде мога да намеря увеличително огледалце /тип малко за дамска чанта/?

# 611
Здравейте, къде мога да намеря увеличително огледалце /тип малко за дамска чанта/?

https://burgas.parkmart.bg/?s=%D0%BE%D0%B3%D0%BB%D0%B5%D0%B4%D0%B0%D0%BB%D0%BE

# 612

https://burgas.parkmart.bg/?s=%D0%BE%D0%B3%D0%BB%D0%B5%D0%B4%D0%B0%D0%BB%D0%BE

Благодаря! Надявам се да има и на място в магазина, за да не поръчвам.

# 613
  • Пловдив

Последно от Елитис купих, в DM също съм виждала.

# 614
beauty_magnolia, на сайта има телефон, питай.

Общи условия

Активация на акаунт