Къде в Бургас? ( 60)

• 61 743
  • 821
  •   1
Отговори
# 630
Точно  там бях днес и препоръчвам.  
Имах час и за диагностика на стъпало и изработване на ортопедична стелка  ,  но тъй като ходя с обувки на токчета предимно и тази стелка за предстоящият сезон ще ми е излишна , отложих диагностиката за есен.
Салона е чист, с отделни кабинки и любезни момичета. Имат сайт .

Пп. Цената за диагностика е 20 лв . Има лекар, който я прави.

# 631
  • Бургас / UK
Здравейте! Знаете ли къде в Бургас ( лаборатория) правят изследване за непоносимост към глутена?
Благодаря!

# 632
Здравейте! Знаете ли къде в Бургас ( лаборатория) правят изследване за непоносимост към глутена?
Благодаря!

От известно време правим такова изследване в лаборатория Лина. Предполагам и в другите лаборатории правят, но ние само в Лина сме го правили. Има два вида изследване - за непоносимост и за алергия.

# 633
  • От липите до сините камъни
Здравейте,може ли някой да ми каже дали има в града магазин на Полароид за слънчеви очила?

# 634
  • Бургас
Има ли някъде да правят тестове за професионално ориентиране, но нещо наистина задълбочено и професионално?

# 635
Здравейте,може ли някой да ми каже дали има в града магазин на Полароид за слънчеви очила?
Имаше ,но го закриха.Години от там си купувах очила.Мин.година мерих доста модели полароид от оптиката с-у касите на Кауфланд и в Плаза оптиката на 1-ви етаж. После си поръчах модела от сайт,че беше по-евтин Smile ,но си прецених,кои ми стоят.

# 636
  • Бургас
Здравейте,
Има ли магазини с турски перилни препарати в района на Краснодар?

# 637
Полароид  купихме на моя мъж от оптика Леонардо, на 2 етаж в МОЛ Галерия.

# 638
Моля да ми препоръчате фирма за машинно/ръчно пране на холна гарнитура в Бургас! Споделете опит. Предварително благодаря!

# 639
  • Бургас
Има ли някъде да правят тестове за професионално ориентиране, но нещо наистина задълбочено и професионално?
https://www.odk-burgas.com/bg/content/deynost-karierno-orientirane-i-konsultirane

# 640
Знаете ли място където да се направи тенеска със собствена снимка и надпис и която да не се напука,разпадне след пране и носене?

# 641
Някой знае ли от къде мога да закупя тамянови конуси за кандилница с обратен поток?

# 642
Здравейте, издирвам добър масажист/ка. Няма значение къде из града, важното е да е добър.

# 643
Знаете ли място където да се направи тенеска със собствена снимка и надпис и която да не се напука,разпадне след пране и носене?
В мола мисля,че правят,но нз дали и със снимка

# 644
Търся заведение в центъра, което предлага вкусна храна и да не е прекалено скъпо.

Общи условия

Активация на акаунт