Оферта груб строеж на еднофамилна къща Варна

• 1 110
  • 4
  •   1
Отговори
Здравейте мили хора, бих искала да споделя със вас, че във момента съм на етап търсене на читава строителна фирма регион Варна. Понеже съм наясно колко много измамни и некоректни фирми има, ще сте ми много във помощ ако споделите вашите опити. Направиха ми оферта за еднофамилна къща 370 кв в Бяла (варненско) материали и труд груб строеж 135000 евро. Хора, това не ли малко преувеличено или е нормално? 🙈

# 1
  • София
Цените на материалите са такива непостоянна величина, че тази оферта е доста добре според мен.

Разбира се, много зависи какво включва този груб строеж.

# 2
Цените на материалите са такива непостоянна величина, че тази оферта е доста добре според мен.

Това е само една груба сметка, със материалите и трудът. Иначе ми направиха до кота 0 оферта където си пише кое колко ще струва. Само за Кота 0 ми излиза 60 000 евро.

# 3
Ако е на един етаж с мазе цената е дори ниска.

# 4
За груб строеж на такива размери е прилично. Не знам точно каква е ценовата разлика между София и Варна, но се съмнявам да е огромна.

Общи условия

Активация на акаунт