💪"Игри на волята: България" - сезон 4, тема 2 (05.09 - 11.09)

• 67 826
  • 1 615
  •   1
Отговори
# 1 005
А, забравих - Алекса държи първенство с лафа:
- Ама вие сте истински българи бе!  Избрахте си чужденец да ви командва.

Сладур!

# 1 006
В инстаграм забелязвам че Жени и Мирела са доста близки сякаш.. интересно дали в племето са станали или след края на предаването. За момента от показаното Ж е по-близка с Ралица и Михаела май..

# 1 007
  • London
За пореден сезон хора, които не могат да плуват, не издържат физически, не могат да търпят да са лишени от удобства и нямат като цяло качества и умения, се записват да участват и ги избират. И всичко това за сеира, а конкретно за повечето участници - за краткотрайната слава. Продуценти и сценаристи трябва да са много глупави и нагли, за да имат претенции, че създават нещо качествено.

Аз лично оценявам, че тази година процента на такива е много малък и като цяло нивото много по-високо.

Човешки недъзи няма как да ме дразнят, визирам Жениния проблем.

# 1 008
Реших да погледна подкаста с Туджаров,Неделчо и Морунов .Еее този Туджаров е мега зле,поредния чехльо в отбор Джаферович ,не спря да обяснява  какъв перфектен човек и играч е  Жениту и роден лидер 😄Много дразнещо същество,за сметка на това ми харесва Неделчо и как го контрираше и режеше.Струва ми се, че поне той не е фен на Евгения и на мъжа и чехъл  и гледа реално на играта 😁

# 1 009
Може да е много логично да се номинират слаби играчи,но ако аз съм на пангара,застрашена от изгонване,може и да не ми пука чак толкова колко силно ще остане племето след това.Та,от тази гледна точка,ги разбирам по- слабите.Още повече,при явна и сигурна коалиция между двама участници.
Друг е въпросът,че ако съм слаба,едва ли ще ми мине през акъла да се записвам изобщо в такъв вид формат.

Според мен никой не иска да гони слабите, а който му е неприятен, но като си 1 срещу 7, търсиш как да се обедениш с някой, за да не те изритат теб. И, най-простото разделение е силни-слаби. Кой определя кой какъв е - не се знае. По вътрешни усещания.

Аз от Звезделина, която прилича на анорексичка или в най-добрият случай на жена, която хапва веднъж на няколко дни, не очаквах най-много глас да наддава, че не била яла 2 дни, ама ей го на. Тя е най-гладна, най-изморена...

# 1 010
  • Другата България
Е как кой определя?
То е видно на терена, не нужно някой да определя.

# 1 011
Реших да погледна подкаста с Туджаров,Неделчо и Морунов .Еее този Туджаров е мега зле,поредния чехльо в отбор Джаферович ,не спря да обяснява  какъв перфектен човек и играч е  Жениту и роден лидер 😄Много дразнещо същество,за сметка на това ми харесва Неделчо и как го контрираше и режеше.Струва ми се, че поне той не е фен на Евгения и на мъжа и чехъл  и гледа реално на играта 😁

Moже ли линк Аз пък ги харесвах, но знае ли човек извън играта как са...

# 1 012
  • София
Аз лично бих оценила и одобрила "социалните умения" на някой, който съумява да държи такава линия на поведение, че е в добри отношения с всички, ценят го и не е застрашен от номиниране. Другото може и да е логично, много сме добри и в него, да се делим на групи и да се джафкаме помежду си ...  Disappointed Но не ми харесва, не ми е приятно да гледам конфликти...

# 1 013
Е как кой определя?

За мен не е видно нищо, защото тези игри са отборни, а там много капитани и малко индианци. На индивидуалните ще се види кой, колко и от какво. Разбира се, на пръв поглед може да се отделят на 2-3 отбора - добро, средно и зле, но за мен нещата са малко по-дълбоки от това. Жени-то, как ѝ подадоха игра онзи ден, набързо-набързо опатка, докато мъжагите още мислеха, тя беше 50% готова с нареждането.

# 1 014
Moже ли линк Аз пък ги харесвах, но знае ли човек извън играта как са...

# 1 015
  • Другата България
Е как кой определя?

За мен не е видно нищо, защото тези игри са отборни, а там много капитани и малко индианци. На индивидуалните ще се види кой, колко и от какво. Разбира се, на пръв поглед може да се отделят на 2-3 отбора - добро, средно и зле, но за мен нещата са малко по-дълбоки от това. Жени-то, как ѝ подадоха игра онзи ден, набързо-набързо опатка, докато мъжагите още мислеха, тя беше 50% готова с нареждането.
Отборни, ама всеки минава по трасето индивидуално. Това визирах. Дори така поне аз мога да направя по-ясен паралел между играчите. Като видиш как Фейгин се мъчи да се набере по въжето чудно време, и накрая пада във водата, а след нея мравчицата Мани прелетя като торпедо...как да не е видно кой е по-добър? За "жълтите" жени да не говорим. После баланса на гредата вчера....за мен поне когато сравнявам двама или повече, по-ясно изпъкват предимствата и недостатъците им.

# 1 016
  • София
За пореден сезон някои участници не схващат, че "слабите" не са там за да им бъдат жертвени агнета по пътя към финала, както и че играта не е само битки, а има и социален елемент, и там също трябва да покажеш умения.
Не съм убедена, че социалните умения, поне така както ги виждам аз, са нещо, което притежават тези участници. По-скоро са умения да правят сеир, жалък и самоунижаващ се сеир, който е целта на продуцентите. Всяка година гледаме жалка картинка - подобни хора трудно ще оцелеят в нормална среда. Ще ги смажат и ще ги издухат в реална обстановка.
Има си думички за такива социални виртуози, ама не е удобно да ги казвам.

Не е до виртуозност. Във формат, в когото има гласуване, а не се разчита единствено на игри, е ясно, че ще има схеми и коалиции. Каквито и да са слабите, те също са отишли там да играят и да се опитат да спечелят. А често тези, които се самоопределят за силни, нито са най-силните, нито разчитат единствено на игрите. Та тея лицемерни драми при номинации ми идват в повече. Детински изпълнения от хора, които ги е страх, че губят играта.

# 1 017
  • Където морето целува небето...
Дали ще има епизод?

# 1 018
Предполагам, че не.

# 1 019
Ух, хора, защо ме сетихте, че Джаферович е била плеймейт? Grinning Не понасям такива женички. Даже има видео с нея, блякс.
Фейгин не е грозна сега, но изглежда от този тип жени, които на 30 изглеждат като лелички в лицата.

Общи условия

Активация на акаунт