💪"Игри на волята: България" - сезон 4, тема 2 (05.09 - 11.09)

• 67 969
  • 1 615
  •   1
Отговори
# 1 095
  • София
Куков е изцяло реабилитиран като капитан, нито някой ще помни загубите му, нито нещо подобно. Ралица ги обяви за абсолютно непобедими. Smile

Проблемът в това племе не е Жени, въпреки преобладаващото мнение, нито пък тя е най-слабият / безполезен участник там. Единственият капитан дотук, който прие загубата емоционално и изпитва вина. Според мен трябва да си ходи Илина, и да - да си ходи, т.е. да бъде победена от Виктория, Александра или третия номиниран.

# 1 096
И кои ще са номинирани според вас. Аз залагам на Илина и Фифо
Женя ги е нарочила
Илина и Валери. Таргета на Жени е Илина, не Фифо в момента.
Фифо няма да е номиниран според мен.

# 1 097
  • София
И аз не мисля, че Фифо ще е номиниран. Илина със сигурност.... Не знам защо си мисля, че и Жени ще е номинирана. Въпреки че не ми се вярва... Но ще видим.

# 1 098
  • София
Жени спомена, че симпатизира на Валери и предпочита да е част от коалицията им, мъжът дали няма да е по-скоро Лефтеров?

# 1 099
Да. Няма да има пряка конфронтация както срещу Фифо,така и  срещу Жени според мен.

Жени спомена, че симпатизира на Валери и предпочита да е част от коалицията им, мъжът дали няма да е по-скоро Лефтеров?
Да, Жени и сие ще са срещу Илина.
Фифо и останалите ще нивелират и ще се насочат според мен към Валери.

# 1 100
Според мен Фифо ще я номинира.

Значи Алекса няма да влезе при жена си. Тази седмица няма да си тръгне червен, а просто предполагам, че той ще спечели първата битка за влизане в племе.

# 1 101
  • София
Не, не говоря за конфронтация

# 1 102
Здравейте. Някой дали знае: Снощи Ралица каза на Съвета, че днес след битката може да се окаже, че номинираните се борят срещу свои, тоест очаквах игра между 3те племена. Или аз не съм разбрала нещо. Миналите сезони се случваше, или е било в друг етап на играта?

# 1 103
Привет момичета! Имате ли информация за зодиите на участниците..

# 1 104
  • Стара Загора
Единственият капитан дотук, който прие загубата емоционално и изпитва вина.

Не мога да повярвам, че някой се е вързал на този евтин цирк. Joy

# 1 105
  • Буркина Фасо
Привет момичета! Имате ли информация за зодиите на участниците..
иди на първа страница и чети.

# 1 106
  • София
За Евгения няма да се гласува само защото е Джаферович.

# 1 107
  • София
Илина: Истина е, че нищо не върша, но това е защото съм оставила всичко на егото на останалите. Trollface

Мани само за това извинение не се беше сетила миналата година. Bowtie

# 1 108
И кои ще са номинирани според вас. Аз залагам на Илина и Фифо
Женя ги е нарочила
И според мен натам клонят нещата, интересно ми е дали ще има мъжка коалиция и как ще стрелят те. Фифо би трябвало да номинира Жени , оповавайки се на това, че тя е капитан и носи отговорност за отбора.... За момента те са най-интересни за наблюдаване на вътрешни взаимоотношения - всички са добре физически, Илина е най-слабото звено, но пък е подходяща за привличане към мъжката коалиция.

Оф, разбирам я Жени, че гори в играта, опитвам се да се абстрахирам от присъствието и' в медийното пространство, но е много досадна - само неиният глас се чува, само команди, назидания... мога да си представя какво им е на съотборниците и'.

# 1 109
Добре де, Жени каза, че ще поеме изцяло вината за загубите на племето. Как смята да го направи? Едва ли ще се предложи сама да иде на елиминация. Що си ги говори тогаваа?

Общи условия

Активация на акаунт