💪"Игри на волята: България" - сезон 4, тема 2 (05.09 - 11.09)

• 67 987
  • 1 615
  •   1
Отговори
# 1 140
Хора, а какви са тия слухове. Някой гледам бе писал, нямам идея откъде го изровил или измислил, но че по-скоро Цветан и Виктория са брат и сестра о.О

Ако е коментирано, съжалявам, но едва сега го виждам.

# 1 141
Обаче Джаферович голяма деменция я гони. При избора на капитан се обясняваше пред камера как са е наговорила с две други (забравих им имената) да изберат нея, а една друга била гласувала за нея само за да се впише в групата, въпреки че не я били уговаряли. На този съвет се обяснява, че нямало наговаряне при избора на капитан.

Илина, колкото и да не играе в игрите, толкова и спокойно си прие номинацията и си им каза някои неща.

# 1 142
Учудвам се, честно казано, че Жени е толкова емоционална от една страна и директна от друга - не смятам, че в дългосрочен план това ще й донесе успех. На този етап само Фифо и Илина са критични, но при положение, че се говори за женска коалиция, ако двамата други мъже не са нащрек може да изгорят много бързо

# 1 143
Ники Чакалов има стори в инстаграм, на което пише "супергеройчета, ще ме вземете ли?"

# 1 144
  • Другата България
Учудвам се, честно казано, че Жени е толкова емоционална от една страна и директна от друга - не смятам, че в дългосрочен план това ще й донесе успех. На този етап само Фифо и Илина са критични, но при положение, че се говори за женска коалиция, ако двамата други мъже не са нащрек може да изгорят много бързо
Напълно съм съгласна.
Засега само Фифо го осъзнава обаче, и ще си е все номиниран. Много рискован ход беше да свали картите толкова рано. Тия са 4, не са малко, ако успее да убеди Валери и Лефтеров, а той бившата/настояща, може да обърне хода на нещата. Но не го вярвам.
Радвам се да те видя в темата!

# 1 145
  • London
Хах, и двамата ме изненадаха.
Почват да заприличват на Красима и Андрей. Само да няма любов накрая.🤣

# 1 146
  • Варна/Лондон
С две думи футболната жена номинира Фифо защото не и играе по гайдата. По - тъпа причина, здраве му кажи.

# 1 147
  • Sofia
Принципно се въздържам да коментирам външен вид, но благодарение на "прекрасния" и вътрешно и външно Илянчо, се налага да наруша традицията! Отвратителен, откъдето и да го погледнеш! А за хитрата лисица Джаф, Джаф - без думи!

Последна редакция: пт, 09 сеп 2022, 12:49 от Crystal_Noir

# 1 148
  • London
Тази Илина едва днес я забелязах ....честно на съвета. Те явно не снимат всички или не обръщат внимание ....

Тя с какво се занимава? Според мен дуела ще е между нея и Фейгин, но се чудя коя е по-саката.....

# 1 149
  • София
Стискам палци за Филип и Илина като опозиция на Женя. Ако някой от тях си тръгне, тази яка и набита досадница с огромно его без покритие съвсем ще се самозабрави и ще се разпорежда в племето.

# 1 150
  • София
Стискам палци за Филип и Илина като опозиция на Женя. Ако някой от тях си тръгне, тази яка и набита досадница с огромно его без покритие съвсем ще се самозабрави и ще се разпорежда в племето.
Нова ще направят всичко, за да си я запазят. Не знам защо е решила,че е нещо повече от другите или по- важна.

# 1 151
С две думи футболната жена номинира Фифо защото не и играе по гайдата. По - тъпа причина, здраве му кажи.
Това е. Иначе защо ще номинираш един от най-силните участници в племето ти. Вижда силна конкуренция в него и иска да го разкара, преди той да разкара нея.

# 1 152
Фифо новият Юлиян ли ще бъде? Силен, комплексен и цял сезон елиминации ше бичи.
Щото характерчето и социалната игра са му в отрицателната скала.

# 1 153
Сега гледам на запис, Евгения "Може ли да гледате, защото оттатък се виждат частите.Гледайте какво редат те, това ни е важното". Много достойно, като липсва акъл и се обвиняват други хора за липсата на организация.

# 1 154
  • 🌅 𝙵𝚕𝚘𝚛𝚒𝚍𝚊
Аз също искам Фифо(един от фаворитите ми) и Илина да останат,само и само да има опозиция на Жени. Абсолютно нетърпима персона с его до небето.От безразлична ми е вече нетърпима.
Ако четеш тук,Джаферович - НЕ те харесваме.Отблъскващо поведение имаш спрямо Филип,същия този,които ви дърпа в битките.

Син ще си ходи,според мен Александра.

Общи условия

Активация на акаунт