💪"Игри на волята: България" - сезон 4, тема 2 (05.09 - 11.09)

• 67 892
  • 1 615
  •   1
Отговори
# 1 230
  • Дубай
Куков ,боже, жалко за красивото лице и очи, които има😁
Куков е въздух под налягане,къде търси вината в другите за своя неуспех и ми се струва,че това още повече ще проличава и проличава

# 1 231
  • Другата България
Куков е въздух под налягане, наистина дразнител.
А Генчо трактора пък ми е антипатичен заради това, че мрази жените.
Но пък дотук се раздава, така че в спора съм за втория.
Казах ли, че съм вече за Елица, със, без Алекса - все тая.
Личи си спортиста в нея, и по поведение на арената, и в отношенията с останалите.

# 1 232
Елица след драмата, която разигра, ще ми е много трудно да я харесам като участник. Сега, когато не знае, че Алекса е все още в играта, не се забелязва почти, не ми се мисли, когато се разкрие цялата тайна покрай резервите, какво може да стане пак. Ще е най-добре май Алекса въобще да не влиза в играта, колкото и добър участник да е, защото това стане ли очаквам пак да се завъртят нещата около тяхната история и предаването ще стане 50% синхрони на Жени, 50% любовна драма Grinning Но пък те и като цяло ми направи впечатление, че червените не ги показваха толкова последните епизоди, защото при тях нямаше явно някаква стратегическа игра, за разлика от другите 2 отбора.

# 1 233
  • София
Който иска да се припознава Simple Smile Евгения е масовия профил тук, какво се правите - омъжена жена с деца и не е първа младост. Знае някои работи от живота, които дечицата около нея не знаят. Айде сега си припомнете как се чувствате на работа например, в екип от по-млади и неопитни от вас. И как се държите, м? Не очаквам някой да си признае, но това е положението. Какво ми възхвалявате Фифо? Силен е, плувец е, и? Да го изберат за следващ капитан тогава. Не го били давали да заговорничи? Сериозно? Кой вярва, че ни показват всичко? Аз не видях с какво точно Филип издразни Жени, подозирам, че са ни спестили нещичко. Факт е, че трябва да има ред в един отбор, или и това не е вярно? Аз пък забелязах как Фифо я гледа и какви въпроси й задава. Какво друго й били предложили пита. Как пък никой друг не се сети да зададе точно този въпрос?
Дано на Евгения са й платили добре от продукцията за да се подложи на този резил и хектара, който ще отнесе, щото гледащите са супер спокойни, справедливи, без никакво его и неизбухващи ангели. Мда Simple Smile
До къде ме докарахте, да защитавам мадам Джаферович!

# 1 234
  • Sunshine state
Едва ли някой се държи като самозабравила се, арогантна досадница сред колегите си, че да се припознава в Евгения. Айде сега. Филип я издразни именно с неподчинението си, в което имаше резон, имайки предвид неадекватните й стратегии и постоянните й прекъсвсния по време на игрите. Голямото й его не й позволява да сподели трона с никого. АЗ АЗ АЗ, това виждаме от нея. Вчера като й лепнаха истината в лицето, направо изпадна в истерия - зачерви се, оцъкли се и взе да говори без спирка прекъсвайки вдички, а уж постоянно повтаря НЕКА СЕ ИЗСЛУШВАМЕ. Не, ти искаш всички теб да слушат, Женя!

# 1 235
Проблемът при сините, според мен, е че те някак наивно повярваха, как може целият сезон да мине в цветя и рози и приятелство и любов и взаимна подкрепа...но уви реалността ги зашлеви веднага след първия успех, който ги накара да полетят. За мен грешно подходиха и двамата неформални лидери - каквито смятам Велислава и Цецо. Велислава наивно добра искаше тя да излезе на арена, а Цецо залепнал за Виктория реши да направи ДВОЙКА вместо КОАЛИЦИЯ. Можеше спокойно да дръпне полезните хора - Мани и Велислава и Пъзелчо да обсъдят стратегия , а той реши да направи най-вредното в една такава игра - явна двойка

# 1 236
  • Sofia
"Нека да се изслушваме" на езика на Джаферович означава: "Аз говоря вие слушате". 😂

# 1 237
3 дни се опитвам да наваксам с четенето.
Започнах да гледам с резерви, но каста ме изненада. Дано спортистите да нямат толкова много изцепки. Хареса ми, че се поздравяват след игрите всички.
За момента нямам фаворит, но харесвам играта на Филип, Гого, Касим, Валери, Елица, Виктория, Михаела, Мануела.
От резервите смятам, че Чакала ще иде в синьото племе. Направи ми впечатление Гайтанов. Надявам се да го гледам в игри. Алекса ще загуби, ако е в отбор срещу Елица, а й помага.
До сега все си харесвах червените. И сега сякаш е така. Като племе. И в стила на продукцията ще се разпаднат първи.
Сините са интересни. Но, им трябва свежа сила. Велислава не ме дразни. Жералдин пищеше повече. Велислава сякаш винаги на място ги успокоява и подкрепя.
Жълтите.... Ами като племе не са моите. Жени повече ще загуби с участието си. Мое мнение. И според мен сгреши, че не взе "саблите". Ако смята, че винаги ще е капитан и ще побеждава..... Не вярвам да са повече от едни саби. Ако зависи от нея, Фифо няма да е капитан.
В случай, че тази вечер си тръгне жълт, с новото попълнение ще й се обърка схемата. Дано поне е мъж и да изравнят малко гласовете.
Илиян има идея, но не успя да я развие добре. Не го харесвам. Да си ходи втори и да влиза резерва.

# 1 238
  • София
Е тя Злоберович е на 32 г., как да не е първа младост? Просто се държи като зла свекърва, както се казва: Като говориш с мен, ще мълчиш: )

# 1 239
  • USA
"Айде сега си припомнете как се чувствате на работа например, в екип от по-млади и неопитни от вас. И как се държите, м?"

Кои са по-неопитните от нея? Аз доколкото виждам,и за Джаферович и за останалите това е първи сезон на Игрите и за всички е ново и нямат опит.
Аз разбирам да командва момиченцата,които нали "млади и зелени" пък тя Джаферович много стойностна нали,обаче НЕ се цели в момиченцата,цели се в мъжете,конкретно във Филип,защото той още в началото я прецени и й даде директна контра без да лицемерничи. Естествено Жени сега място не си намира. Започна да го плюе още от втория ден,същия този,който преди това размаза 8 човека конкуренция.

Другата персона нон грата е Илина,която също(какво съвпадение!) даде опор.
"Да се изслушваме,да не се прекъсваме.." и това изречено от Джаферович,докато прекъсва друг участник. Grinning

# 1 240
  • Sofia
"Всички, които не са с мен, са против мен"! Жената си следва сюжетната линия. А Фифо, как не го е срам, хем по-силен, по-умен и по-комплексен от нея, хем не й върви по свирката. Е, как е възможно! 😅

# 1 241
Привет момичета! Имате ли информация за зодиите на участниците..
иди на първа страница и чети.
не ги пише там😉

# 1 242
  • Другата България
Който иска да се припознава Simple Smile Евгения е масовия профил тук, какво се правите - омъжена жена с деца и не е първа младост. Знае някои работи от живота, които дечицата около нея не знаят. Айде сега си припомнете как се чувствате на работа например, в екип от по-млади и неопитни от вас. И как се държите, м? Не очаквам някой да си признае, но това е положението. Какво ми възхвалявате Фифо? Силен е, плувец е, и? Да го изберат за следващ капитан тогава. Не го били давали да заговорничи? Сериозно? Кой вярва, че ни показват всичко? Аз не видях с какво точно Филип издразни Жени, подозирам, че са ни спестили нещичко. Факт е, че трябва да има ред в един отбор, или и това не е вярно? Аз пък забелязах как Фифо я гледа и какви въпроси й задава. Какво друго й били предложили пита. Как пък никой друг не се сети да зададе точно този въпрос?
Дано на Евгения са й платили добре от продукцията за да се подложи на този резил и хектара, който ще отнесе, щото гледащите са супер спокойни, справедливи, без никакво его и неизбухващи ангели. Мда Simple Smile
До къде ме докарахте, да защитавам мадам Джаферович!
Ама ти май нещо ни се караш а?
Ама ти защо изобщо го отразяваш това?
Да се припознава в когото си иска, то се припознало, следователно всички трябва да се припознаят. Joy
Такива размахващи пръст ала Джаферович много, да се спасяват, тук поне можеш да скролваш или да удариш хикса. Там хорицата не могат, за съжаление.

# 1 243
Ето това са родните ВИП-ове. Не можем да ги отличим с качества, които да радват окото и душата. Защо не се намери едно приятелче, което да й каже, че може да мотка младите, зрителчетата, ама продукцията няма да й цепи басма, защото ще стане хубав сеир. Хубавичко ще я изцедят, после, дано има мозък, ще осъзнае на какви пачи яйца се е насадила. В каста на големите умуве казаха много ясно, продукцията само това чака. Не мисля, че великият й треньор, мисля, че беше един от тях, не е знаел, че ще стане. Той е бил в продукцията и го знае.
Много се надявам скоро да си отидат Алекс, Илиян и Велислава, защото толкова са пусти, че няма за какво да се захванеш. Не искам да ги обидя, но нищо не мога да хвана там. Велислава, с нейния образ на медиатор, ми е толкова неприятен, тази жена не може със себе си да се оправи, камо ли някой друг.

# 1 244
Интересни са ми хора като Евгения. Известна си, имаш професия, водиш се ВИП, хората те търсят. Общо взето си успешна и доволна. За какъв дявол тогава влизаш в предаване, в което съвсем спокойно и без много усилия можеш да станеш за резил? Дори да не си толкова крив и тегав като характер, продуценти и сценаристи могат да те изкарат най-черния. Защо си го причиняват тези хора? Могат да изгубят много.

Общи условия

Активация на акаунт