💪"Игри на волята: България" - сезон 4, тема 2 (05.09 - 11.09)

• 68 373
  • 1 615
  •   1
Отговори
# 1 260
Звезделина от непобедимите ми е като по-млада версия на Веселина от резервите. Само дето мрънка повече.

# 1 261
  • Другата България
Хайде Женята подкара и малката....само нея не е обработила.
Аман значи, аман!

# 1 262
Значи Жени хем признава, че идва със стратегията да прави коалиция, но в същото време е обидена, че като жените си говорят им викат, че имат коалиция Rolling Eyes

# 1 263
  • София
Искам Александра да остане, за другите ми е все тая.

# 1 264

И аз искам да остане, не защото е някакъв ключов играч, напротив, но просто да видя физиономиите на останалите. Но не вярвам да се върне.

# 1 265
Очаквах Жени да е по-финна и изтънчена на тихия фронт. Изненадан съм, че е практически като слон в стъкларски магазин.

# 1 266
  • Дубай
Жени е хем си признава ама и се обижда ,боже ,мили

# 1 267
Аз пък искам пушката да си ходи. Знам , че съм в малцинството 😁

# 1 268
Фейгин май се събуди? Има ентусиазъм сякаш.

# 1 269
Значи Жени хем признава, че идва със стратегията да прави коалиция, но в същото време е обидена, че като жените си говорят им викат, че имат коалиция Rolling Eyes

Това какво казва в племето и какво - в синхроните са две тотално различни неща 😉

# 1 270
  • Стара Загора
Жени е една обикновена простачка с огромно самочувствие.

# 1 271
  • Другата България
Тъкмо това си мислех, тя надали е мислела да прави женска коалиция, просто е дошла с нагласа за каквато и да е коалиция, в която да е лидер и да ги мести като пионки. Обаче трите девойки ѝ дойдоха дюшеш, сега излиза с това за мъже - жени. Ама в Сървайвър съветваше Ванко да го носи жена до финала....

# 1 272
Изобщо не искам Александра да остане. Не ми харесва това момиче, много е вяло. Не е показала нищо, само претенции.
Ама не се знае. Все пак е със състезателен опит. Пък и самите игри са неизвестни.
Огромна разлика между мисленето на Александра и Виктория. Виктория казва да се върнат и двете, а онези - с ниво на петгодишни обсъждат глупости.

# 1 273

И аз искам да остане, не защото е някакъв ключов играч, напротив, но просто да видя физиономиите на останалите. Но не вярвам да се върне.
Аз поради същата причина искам Илина да се върне. Не мога да преценя възможностите й, но с любезното съдействие на продукцията всичко е възможно. Simple Smile Даже може да се окаже така, че да се върне първа с грошове на колана. Simple Smile Всичко сме виждали вече.

# 1 274
  • София
Отписах го Куков аз точно в този момент. Отвратително самочувствие, неподплатено с нищо, нагъл и високомерен. Същият е като Женя, а един такъв образ е повече от достатъчен. Надявам се в най-скоро време да ни лиши от присъствието си.

Общи условия

Активация на акаунт