💪"Игри на волята: България" - сезон 4, тема 2 (05.09 - 11.09)

• 67 757
  • 1 615
  •   1
Отговори
# 1 425
  • Другата България
На тия грошове каква им е идеята?
С какво носят предимство и само на победител в последен дуел ли се дават?

# 1 426
А откога в битката между четиримата  номинирани, първият финиширал си тръгва без грошове?
Откакто е в племето на Джаферович. Ами ако я прати на номинационна битка заради тези грошове?

# 1 427
  • Sofia
На тия грошове каква им е идеята?
С какво носят предимство и само на победител в последен дуел ли се дават?

Можеш да си купиш гласове на съвет,предимство за игра и не помня какво друго беше.
Ама това само,ако решат да ти предложат.Знаеш как се случват нещата.WinkНа един му  предлагат да си купи допълнителен глас за 200 гроша,на друг му предлагат два гласа за 50 гроша...и те така.Mr. Green

Миналата година мисля,че и първият спасен печелеше 50 гроша.

Поредната неравностойна и предрешена финална битка.
Първо-елемент на късмет /и аз подозирам,че беше само за парлама/,после-смешно предимство и накрая-абсолютно предизвестен край.
Адмирации за Илина,че не се отказа,макар че не знам дали не беше по-добре.

Виктория пък,която постоянно говори за комплексност,изобщо не я виждам като такава.На сериозен пъзел не сме я виждали още,на издържливост я няма,на баланс също ми се струва,че не е много ок,а на плуване завърши предпоследна първата игра.Та ѝ остава едната груба сила и това е.Аа,и злоба,ама не спортна.
Една Мани е по-комплекса от нея.

Много ще бъде забавно кой ще пили нервите на Евгения.
Може би може да се разгледа на стоп кадър племето на жълтите преди началото на битката от промото Simple Smile
Само 7 ми се видяха.

Последна редакция: сб, 10 сеп 2022, 01:11 от avi10

# 1 428
  • Другата България
Нещо не схващам глупостта с грошовете, но се надявам с течение на времето да се ориентирам.
И това като онова ми се струва, измислено за манипулация.

# 1 429
  • London
Мани се имунизираше за 1-2 седмици срещу 50 сребърника, добре помня, а на Семира не предложиха друго освен една торта за РД докато бяха на реката. Ако пак няма да има ясен регламент с ползването им явно отново ще гледаме двоен аршин. Ще предлагат когато и на когото си решат само да ги ползва и срещу какво ...пак ще зависи кой си. А дано бъркам ама досега все така е било.

Това с резервите и как ще се състезават за мястото на отпадналия ми се струва най-интересното.

Иначе аз съм За грошове като си спечелиш битка. Все пак трябва да има някаква награда за цялото потене, но да е ясно....50 гроша са 1 глас и няма място за преговори и плаващи тарифи. Имунитет примерно един съвет 100 гроша и така. Като в магазин....като влезеш.

# 1 430
Нещо не схващам глупостта с грошовете, но се надявам с течение на времето да се ориентирам.
Зарежи. Не може да се схване нещо, което се променя  в движение. Вече трети сезон опитваме, без успех. Simple Smile

# 1 431
Куков наистина има хубав тембър, правилно говори, почти не се чува диалект. Но при Генчо не чух фъфлене, диалект си има, но на мен не ми прави особено впечатление. Сега, Венцислава от първи сезон е нещо друго - там почти не разбирах какво говори.
Иначе Ралица и Чакала също фъфлят. Той слага езика между зъбите когато произнася  С, Ч, Ш, Ц.

# 1 432
  • Другата България
Зарежи. Не може да се схване нещо, което се променя  в движение. Вече трети сезон опитваме, без успех. Simple Smile
Ясно.
Както и предположих.
Благодаря ви.

# 1 433
  • София
Пуснах нова анкета!

Браво на Фифо! Но беше ясно там. Него много трудно ще го бие някой. Не виждам слаби места.
Но голямото браво е за Фейгин. Много хора подценяват фигурното пързаляне, но да им кажа, че това е един от най-тежките спортове и там натоварването е убийствено. Така че Алекс би трябвало да има много добра подоготовка за издръжливост. Баланса е ясен. Така че ще е опасен противник в зависимост от игрите. Абе момичето се класира за волна програма в един от топ спортовете на всяка зимна олимпиада, а някои хора и се присмиват, хех. Браво Фейгин! 🙂 Я вижте как и самата Виктория бързо, бързо омекна спрямо Алекс. Ще и има страха вече...
Стана ми гадно за Илина. Момичето се вложи много и в двете битки и отпадна много достойно. Играта която и дадоха беше изключително нечестна, така че Виктория да не се надува излишно. И тя не беше кой знае колко добра по трасето. Някои жени биха я били точно в тази игра (Елина, Ралица, Михаела и Жени). Не виждам издръжливост във Виктория. А плуването и е ужасно. Може би само Пухчо е по-зле от нея. Но той има оправдание.

Алооуу продукцията, защото не дадохте 50 гроша на Филип???
Скандално решение!!! 😠
Мислех си че премахват грошовете от битките, но ето че дадоха 100 гроша на Виктория, която се класира на 4-то място в първата битка. За победителя там - НУЛА. За нея - 100.
Ей така се прави по Тупаревски!

Не искам да коментирам заканите на волейболистката. Много грозно и мутренско. И не отива на жена. Това  мисля, че стига.

Куков се изложи. Опита се да вкара интрига и да стане някакъв скандал и той с думи да победи, но се получи обратното. Генчо със спокоен тон и точно подбрани думи го сложи на място. В това племе, Куков, Звезделина и Мирослава са сериозно застрашени за гонене.

Не вярвам джукестата художничка да я видим в племената. И по-добре. Искам да гледам добре подготвени атлети, а не карикатури като нея. Според мен тя ще е първата изгонена на племенен съвет в своето племе.

# 1 434
След бурната реакция на Кроманьонката никой няма да посмее да я номинира пак.

# 1 435
  • London
Аз на Куков не схващам на какво му се базира самочувствието. Да не е спечелил награда бизнесмен на годината или нещо такова? С това самочувствие следва да е много успешна личност....

# 1 436
  • София
Може Градинар на годината да е печелил Wink

# 1 437
Може Градинар на годината да е печелил Wink
Ландшафтен архитект, моля, моля
Генчо с тоя трактор къде е тръгнал да се мери с аристокрацията 😁

# 1 438
Разсъждавам си тук, какъв ще е принципа на вкарване на резервите. Варианти:
Чоп-малко вероятно;
Игра-победителя влиза в играта-ама за последния наказани, отива си в къщи...?
Игра- загубилия влиза в племе- май единствен вариант, за да вкарат артинсталацията при Джаферович;
Друго? Давайте идеи!

Казаха в началото, че първо ще има битка, от която победителят влиза в загубилото племе. Останалите отиват на съвет, където номинират един, който си заминава директно без битка. Тоест за 3 седмици цялото нещо с резервите трябва да приключи. Отново цялата идея с допълнителната локация ми се струва не толкова добре измислена, най-малкото се надявах, че ще направят интересна за гледане локация, а не просто да си направят навес на плажа. Можеха да измислят нещо, което да изкара до средата на сезона поне и влезе ли първата резерва вече всички ще знаят за локацията. Единственото хубаво може би е, че ще има раздвижване в племената, но предстои да видим как ще се разиграе това.

# 1 439
  • Sunshine state
Ех, жалко за Илина, исках тя да остане, макар да знаех, че няма особен шанс. Сега да видим какво толкова имс е канеше Виктория на Илиян и Мани. Нямам против да отстреля Илиян, де. 🤣 Много се кефя, че Филип се върна и натри носа на Джаферката.

Общи условия

Активация на акаунт