💪"Игри на волята: България" - сезон 4, тема 2 (05.09 - 11.09)

• 67 772
  • 1 615
  •   1
Отговори
# 1 560
  • Дубай
Аз не бих изтърпяла такова брутално командорене.
...

От жена или от мъж? Мисля си, че ако беше от мъж, подобно поведение би отнесло много по-малко критики, даже би събудило симпатии - справка Юлиян от първи сезон.
Мъж ,жена има ли значение?Това си е един вид психически тормоз и поробване на
дадената  личност, която търпи.
И аз не бих търпяла подобно отношение,жалко,че има хора къде си откарват цял живот и не осъзнават кво си причиняват

# 1 561
  • София
Аз пък смятам, че тя само си говори така, което също не е добре.
Познавам такива хора.
Пенят се както се казва и на финала едно голямо нищо.

# 1 562
А реално в синьото племе имаше или нямаше уговорка за кого да се гласува, че аз останах с впечатлението, че нямаше. Така че не разбирам защо Виктория казва, че е предадена. Като не са се разбрали, всеки си гласува за когото пожелае. А ако просто си е мислила, че като много силен играч всичи ще и се кланят и абсурд да се гласува срещу нея.. много се е заблудила, проблемът си е неин.

# 1 563
La Catrala, преекспонирам според теб и твоето виждане. Моето е друго. Самият факт, че не помня детайлите, но конкретни неща остават като впечатление, ми отговаря на въпроса преекспонирам ли или не.

# 1 564
Точно това си е мислела вероятно, moonriver. Щяла да ги оправи, да стегне дисциплината Joy какво си въобразяват някои хора не знам. Ще е яко да са с Ваня в един отбор.
Илиян ми е много неприятен, дребно човече.

# 1 565
Всеки пише мнението си и си има "палче", с което показваме своите предпочитания. Виктория не ме дразни, така както Велислава, няма да казвам за Евгения, която ми е направо антифаворит. Александра не ми е ок, защото пък се събуди в индивидуална игра, а не я видях в отбора да прави кой знае колко. Илиян е другото ми неприятно същество. Винаги си представям, как бих работила сред такива хора. Виктория няма да ми пречи, но Велислава ще ми е трън в очите. Не ми е нормално да се хвалиш с такива неща, пък и не знам какви качества има за играта.

# 1 566
Точно хора като Виктория тровят атмосферата и са токсични в колектив. Това само хора, които са били в близък контакт с такива енергийни вампири го знаят.

# 1 567
Не видях какво толкова ви впечатлиха приказките на Виктория. Жената не бива избирана директно, а се бори, за да влезе в синия отбор. Там три игри се раздава и има голям принос да се справят добре да са на резиденцията. Първа загуба и...е номинирана и то защо? Защото е силна. Отива на битка и се оказва сериозно застрашена да е първата отпаднала след толкова усилия. Какво да говори по отношение на мишката Илиан или Мани, за която качествата нямат толкова значение, а по скоро да си защити съквартирантката. Да се радва на Илиян дето цепи едно дърво половин час ли? Аз ако бях, от нерви и хъс също така щях да говоря. Да излизат на битки да се показват, а не пуши муши по ъглите и да се хили самодоволно. Аз също си изпускам парата с приказки и тя е от този тип. Няма да седне да ги пердаши, но следващия съвет ще действа в посока номиниране на Илиян и Мани. Абсолютно логично поведение при тези обстоятелства за един емоционален човек, който в рамките на седмица на три пъти се бори за оставане в ИВ.

# 1 568
Ами  и Илина два пъти се бори за оставане, и даже си тръгва, пък не бълва змии и гущери.

# 1 569
Като толкова хвалите Илина и Алекс, моля да помислите за следното: в отбора пълни мишки, дремят и не правят нищо. Когато опря до собственото им д..., рязко се активираха и събудиха! Добре, че едната отпадна, но другата очаквам пак да си е в летаргия. Много мразя такива егоисти, които се борят само за себе си.
Виктория от друга страна се раздава и за отбора, и за себе си.
Като ръководител винаги съм предпочитала/ наемала служители като нея. Като им прекипи, врещят, врещят, но после се хвърлят в работата с 200% сили. Докато заспалите са си заспали.

# 1 570
Това , че и още някой щял да постъпи така, не го прави адекватно и нормално поведение ))) Щом се е борила да влезе, да вземем директно да и даваме наградата . Явно никой няма право да я номинира , понеже видите ли жената се борила.
За сега не виждам мишоци в отбора на сините. От какъв зор Виктория ще нарича Мани мишка или че не е блеснала в играта. Също много добре се справя . Плюс това в тарапаната , на-изявени са тези които камерата ги следи и коментиращия им споменава имената. Не съм видяла някой от сините да не може да се справи със задачата си рязко и да забатачи отбора (освен Илиян при сеченето). Всеки там се раздава от сърце , скатавки и лигавета няма, така , че всеки който бъде номиниран ще е тъпо. Но все някой трябва да е

# 1 571
Благодаря, но съм далеч от Алекс, Илиянчовци, Велислави и т.н. Илина не мърмори, защото нищо и не даде от себе си. Момичето участва, взе си петте пари и по живо, по здраво. Никога не знаеш какво ще му щукне на ума на Илиян, бягам от такива душички. Велислава, съжалявам, но освен безползата си, ни "впечатлява" с неща, които слабо казано, са в разрез с моите разбирания. Когато някой тръгне да бие барабан за такива неща като - да пиеш плацента си и т.н., благодаря. Ако беше силен състезател или да покаже малко ум, хайде добре.
По отношение на приемането на Виктория - ами намерихме нещо в нея, не ни дразни. Не прочетох някой да иска да й даде наградата.

# 1 572
Някой има ли информация дали участниците получават заплащане за престоя си? А по известните от тях да имат някакъв хонорар освен наградата.

# 1 573
  • София
Тя Виктория стои по цял ден с Цецо, другите през това време се сближават. За да не те номинират, се иска социална игра, а не само да си силен на арената. Хората не си номинират другарчето дори и да е по-слабо физически. С тези заплахи още повече ги отблъсква и отравя атмосферата. Отказът да говори с тях, ще доведе до още падания на племето. Ако не си сложи спирачки, Велислава и Касим също ще се отдръпнат.

# 1 574
Така е.
Изключвам изцяло заплахите и почти мутренското държание, но с отдръпването си от племето Виктория не си помага изобщо, напротив, става още по-лесен избор за гласуване на евентуален съвет за всеки един от съотборниците си ( само Цветан е изключение ). Дано го осмисли това и направи някакви корекции.

Общи условия

Активация на акаунт