💪"Игри на волята: България" - сезон 4, тема 2 (05.09 - 11.09)

• 67 908
  • 1 615
  •   1
Отговори
# 825
Тъжно ми е за сините, подлъгаха се за "пъзела", но се радвам за червените. Трябваше им една победа, за да се върнат в играта.

# 826
  • София
Касим още на първия пъзел се видя, че губи самообладание. Много бърза, припрян е.
Илиян ми е най-неприятен от сините

Той е толкова невзрачен на фона на другите, припрян. Гледам го и се чудя има ли си гадже. Като Малкия Мук е, но от комедийно шоу.

Последна редакция: ср, 07 сеп 2022, 22:22 от Andariel

# 827
  • София
Тоя пък Илиян, пари му под краката с неговото бездарно и безкрайно сечене с брадвата, и пламенно шушне планове по ъглите.

# 828
  • London
Тоя тъпак защо иска да праща Цецо и Вики за да остави статиста Фейгин? Ако го сърби в гащите навън е мястото....без Вики и Цецо следващата седмица е пак на 100% съвет.тцтцттц....глупав....

# 829
Изключително неприятен е Илиян. И се е втурнал да спасява Александра не защото е самарянин, а за да има глас за себе си нататък. Не я харесва като жена да не обяснявам защо според мен….

# 830
Този Илиян -мишка ,подобно на Туджаров гледа да се крие максимално дълго зад гърба на съмишленици  и предлага по-добрите да бъдат номинирани .

# 831
Я, невестулката изпълзя!

# 832
Божеее, тоя Илиян е дъноо! По цял ден ги гледам такива некадърници на работното място, а сега и тук, ужас, да си ходи този. Цветан щял да се 'прави' на супер достоен ... абе, п*тьо, какво да се прави?! Той си е, ами гледай ти какво си леке!

# 833
  • Другата България
Знаех си, че има защо за не харесвам Илиян от ден първи....

# 834
  • Пловдив
Касим още на първия пъзел се видя, че губи самообладание. Много бърза, припрян е.
Илиян ми е най-неприятен от сините

Той е толкова невзрачен на фона на другите, припрян. Гледам го и се чудя има ли си гадже. Като Малкия Мук е, но от Комедийно шоу.
Е, не така с лошото.

# 835
Като цяло, водещите ги подведоха, че това е пъзел, а не просто игра на баланс с кубчета. Хората затова си построиха безумни стратегии, в които слабичките носят сандъците, а накрая - "Ми стратегията ви беше грешна". Простете френския ми, но бабината им трънкина!
А, Мери, еднакво мислим. Hug

Така е, ама тази игра не е честна и праволинейна. При нормален логически пъзел на практика добрият пъзелист е почти непобедим. Затова според мен сега ги финтираха за да ги свалят на земята и в бъдеще да не са толкова смели, а да мислят за подсигуряване.

# 836
  • София
Александра до момента е ненужна, ама след това, което чух ще отиде някой който не трябва.
А и Илиян е ненужен.

# 837
  • London
Тази Фейгин на Олимпиада била? Ще ме накара да вярвам, че няма по-голяма смешка от фигурното пързаляне.....нямам думи. Всички ще се крият зад Вики....🤣

# 838
Аз щях да гласувам против Цветан.

# 839
Хайде, Виктория нарочена от самото начало, че влезе последна
Фейгин почти е ревнала...За какво отиде там това момиче?

Общи условия

Активация на акаунт