💪"Игри на волята: България" - сезон 4, тема 2 (05.09 - 11.09)

• 67 739
  • 1 615
  •   1
Отговори
# 60
Надцениха жени май, очаквано....вече ме дразни тя. Много властна и неприятна.
Виктория ми харесва.

# 61
  • Sunshine state
Женя е лисица, не ами както Мери вика, хиена направо. И мен ме дразни много от самото начало, то не е самочувствие, то не е чудо.

# 62
Не ме кефи Жени по принцип.
Може да симулира. Дори съм сигурна, че нарочно не се справи.

# 63
  • SF
Жени говореше като робот, когато даваше инструкциите си и кроеше стратегии.

# 64
Дано този сезон няма болни и контузени играчи, които да излизат без време от състезанието или да ги носят на гръб.

# 65
Жени говореше като робот, когато даваше инструкциите си и кроеше стратегии.

Изкара импреативния тон. На 20 годишните хлапета може и да се наложи, но Филип, Михаела, Елина (май така се казваше другата руса мацка) и дори Ралица не мисля, че ще го търпят дълго.

# 66
Жени и Илиян бяха комични на кануто. Joy Изобщо не могат да гребат. Филип изглежда беше прав, че тя не трябва да плува. Предполагам, че изразът "тези, които не са добре със здравето, не трябва да плуват" , означаваше, че поне две от жените са в цикъл. Поне аз така го разтълкувах.

# 67
  • София
Жени им е като учителка и очаква всички да я слушат и подчиняват.  Фифо ѝ се опъна и тя веднага се засегна.

# 68
Е, Жени е свикнала да командори, но не е срещу кроткото си мъжле и децата. Дано някой с характер й се опъне. Ако не се откроява и в игрите ...

# 69
  • Другата България
Жени ще ги изработи всички, а малката танцьорка ще схруска за закуска. Евала на Илина, но влезе в полезрението на Годзила. Интересно разпределение на двойки и тройки.
А Илинка още снощи си падна по Фифи, то си пролича.

# 70
  • София
Жени не пропусна да се похвали, че и на гребането е добра, само че май си закопа отбора. Не я харесвам, изживява се като голям стратег, ще берат ядове с нея.
Георги и Виктория се справиха прекрасно с играта!
Много ме дразни, че водещите се обръщат към половината играчи с фамилия, без да има реална нужда от това.

# 71
За разлика от Сървайвър тук стратегията няма чак толкова голяма тежест. Жени е хиена, но всичко се решава на арената. Схемаджийка си е Simple Smile

# 72
Виктория е просто страхотна. Сякаш вдъхна живот на сините.

# 73
  • SF
Димо говори големи глупости!

# 74
Димо говори големи глупости!

Както обикновено

Общи условия

Активация на акаунт