💪"Игри на волята: България" - сезон 4, тема 2 (05.09 - 11.09)

• 68 757
  • 1 615
  •   1
Отговори
# 210
Не очаквах Жени да е такава интригантка. Филип й е голям трън в очите още от вчера.
Сериозно ли?
Сега за първи път ли се сблъскваш с нея в ТВ шоу?
Гледала съм я в Сървайвър, но тогава съм била на 10-11г. Нямам никакъв спомен за играта й.
Стопанството миналата година беше по-хубаво.

В този ред на мисли - някой дали има линк за този сезон. Николай направи турбо врътки с острова на отшелника.

# 211
  • Sunshine state
Женя влиза с бутонките. Явно останалите все още й се връзват. Много точно го каза Филип как тя прикрива слабата си игра с тактиката си нападението е най-добрата защита.

# 212
Прав е Фифо. Нападението е най добрата защита. Това за Женя. Обаче жълтите/жени/може и да и тръгнат по акъла на Женя и да се настроят срещу Фифо

# 213
  • Буркина Фасо
с тия топчета по ушите Джаферович как ли ги мие ? Smiley

# 214
  • Пловдив
Играта свършва по светло, слънцето е високо, а в лагера отиват по тъмно. Къде стоят с часове тия хора?

# 215
Играта свършва по светло, слънцето е високо, а в лагера отиват по тъмно. Къде стоят с часове тия хора?
На хотел😂

# 216
  • Sunshine state
Дремят на някое капанче.. 🤭

# 217
Футболната съпруга вече се заяви кат "любимка" на форума!

# 218
Прав е Фифо. Нападението е най добрата защита. Това за Женя. Обаче жълтите/жени/може и да и тръгнат по акъла на Женя и да се настроят срещу Фифо

Фифчо ме кефи, но патките може и да се подлъжат като нищо.
Боже, плацентата не ме дразни Joy

# 219
Дремят на някое капанче.. 🤭

И маат цаца с пържени картофи и бира 😂

# 220
  • София
Много мразя легло с табла на краката! Как пък не се намери едно без табла за тези високи хора?!

# 221
Касим и Мани да не са новата двойка

# 222

Според мен минават през някакъв душ, тръгват от битката кални, отиват на реката почистени.

Сините много ме радват, много приятелска атмосфера създават.

# 223
Касим да не се ослушва, а да забива Вики

# 224
Фифчо ме кефи, но патките може и да се подлъжат като нищо.
Боже, плацентата не ме дразни Joy
Ще е огромна грешка подценяването на Жени в социалната част от играта. Лисица е и има уменията да извърта нещата и черното да става бяло.

Но това с чопа за леглата и непрекъснато аз,аз,аз със сигурност не работи в нейна полза към момента.

Общи условия

Активация на акаунт