💪"Игри на волята: България" - сезон 4, тема 2 (05.09 - 11.09)

• 68 751
  • 1 615
  •   1
Отговори
# 225
  • София
Играта свършва по светло, слънцето е високо, а в лагера отиват по тъмно. Къде стоят с часове тия хора?
А де, и аз питах това снощи.

# 226
Еййй много нагла тая Жени бе, тамън вчера писах, че засега не ме дразни, ама много бързо започна.

# 227
  • Sofia
При мъжете ще спи.

# 228
Женя влиза с бутонките. Явно останалите все още й се връзват. Много точно го каза Филип как тя прикрива слабата си игра с тактиката си нападението е най-добрата защита.
Как с бутонки! Влиза с издрана кожа!

# 229
Мда, те са доста млади и неопитни. Тя все пак има две деца, трябва да е обръгнала в манипулациите Joy. Обаче е доста груба и агресивна, та не се знае колко ще удържи.
Абе тази от червените....снахата, много поддържана в добрия смисъл. Страшна кожа.

# 230
  • London
Много мразя легло с табла на краката! Как пък не се намери едно без табла за тези високи хора?!
Цецо му се наложи и да се навежда под вратите. Дори не се бях замисляла какви неудобства възникват като си толкова висок.

# 231
  • Sunshine state
С такъв тон и такива претенции, Евгения може да пробие само при мъжа си. Явно е свикнала да й се угажда безропотно и сега тропането на крак не й се получава и е бясна. Айде да си ходи викам.

# 232
Може и да ви шокирам, но мен Фифо не ми харесва. Има нещо, дори не знам какво, което не ми допада. Качества не му липсват обаче. Жени не ме дразни. Харесвам другите две момчета.
Предвид показаното до тук, искам жълтите на съвет Sunglasses
Касим и Мани много сладки

# 233
  • Някъде там...
Играта свършва по светло, слънцето е високо, а в лагера отиват по тъмно. Къде стоят с часове тия хора?
А де, и аз питах това снощи.
Всъщност локациите са далече една от друга. Битката е на Попския плаж до Царево, резиденцията е във Варвара, дивата река май е някъде около Китен или Лозенец. Та явно докато се натоварят и извозят и то се стъмнило...

# 234
С такъв тон и такива претенции, Евгения може да пробие само при мъжа си. Явно е свикнала да й се угажда безропотно и сега тропането на крак не й се получава и е бясна. Айде да си ходи викам.

Въпреки тъпото ѝ поведение не искам да си ходи. Искам да видя как ще се върти играта

# 235
Много харесвам сините на този етап от време. Виктория да не е двойничка на Дария Симеонова!? Очертават се като любимо племе.
Отделно от другите 2 племена харесвам по 1-2, които искам да продължат.

Браво на Касимчо! Heart

# 236
  • София
Много нагла Евгения, много! Как е решила, че тя ще коли и беси в този отбор? Капитан е в момента, да, но това е само за няколко дни. Никакво уважение не показва към съотборниците си. Тя си била харесала легло, точка.

# 237
Женя май си мисли, че останалите участници са й деца. С такъв тон им говори.   Не им завиждам на съотборниците й.

# 238
Тая Ралица ще бъде яко манипулирана от Джаферович

# 239
  • London
Може и да ви шокирам, но мен Фифо не ми харесва. Има нещо, дори не знам какво, което не ми допада.

И на мен не ми харесва, като лисугер е.

Общи условия

Активация на акаунт