💪"Игри на волята: България" - сезон 4, тема 2 (05.09 - 11.09)

• 68 800
  • 1 615
  •   1
Отговори
# 240
  • Sunshine state
Ралица няма никой горе. Мама Жени отива да изманипулира щерките си за последно.

# 241
Ралица и Михаела няма да ги бъде в тази игра.

# 242
Пореден хубав епизод.
Като забравя реването от вчера хубав сезон до момента.

# 243
  • SF
Филип ми напомня на Морунов външно.
Малко, не много, но ми прилича в лице на него.

# 244
Не обичам подмазвачите. Евгения е по-поносима от русата си придворна - мисля, че се казваше Ралица. Мълчи си, трай си, втори ден е, никой не те бие по главата да се кълнеш във вярност.

# 245
Филип ми напомня на Морунов външно.
Малко, не много, но ми прилича в лице на него.

На мен Филип ми напомня на Юлиан от първия сезон ...

# 246
  • Sunshine state
На мен Чакалов ми прилича на Юлиян, Филип има нещо кръстоска между Юлиян и Морунов. По-сдържан е и му симпатизирам за сега.

# 247
Честно ви казвам - разплаках се, когато Касим нареди пъзела, толкова чиста и искрена радост показа момчето. Много ми хареса как се подкрепяха и мотивираха през цялото време, дори когато някой не се представяше добре запазиха приятелска атмосферата. При червените например веднага започнаха коментари, подмятания и прикрити физиономии щом Куков се запъна на понтона, а другите двама на пъзела.
Леко е смешно как се запазва закономерността червени - силни и глупави, сини - слаби и умни и жълти 50:50, според късмета 😄
Жълтите мъже се представиха страхотно и е радост за окото да гледаш така добре физически подготвени хора.
Червеният Георги плува впечатляващо, това ми е от любимите етапи за гледане - плуването.
Жени се представи колебливо в цялата игра, та дори и на плуването - може би аз очаквах повече. Беше си опекла работата, както се казва - взима момичетата под крилото си, момчетата са млади, физически страхотно подготвени, но изглеждат скромни и добряци, съатветно лесни за манипулация и хоп...излиза Филип на сцената и обръща играта. Вижда се, че е силен характер, ще и' опонира и няма да позволи да е водеща. Видимо е как собствения си провал сега опитва да прехвърли на него и да настрои другите... съзирам стратегия и в това, че избра да легне в мъжката стая - сега емоциите са силни след загубата и Филип имаше възможност да изобличи нейните грешки пред другите момчета, с присъствието си там засега тя секва този ход.

Последна редакция: пн, 05 сеп 2022, 22:45 от валия

# 248
  • Буркина Фасо
Много нагла Евгения, много! Как е решила, че тя ще коли и беси в този отбор? Капитан е в момента, да, но това е само за няколко дни. Никакво уважение не показва към съотборниците си. Тя си била харесала легло, точка.
аз ако бях там щях да легна над нейното легло. щом няма да има чоп това щеше да е моето.Smiley

# 249
Една вечер останаха без да ядът и взеха да припадат вече!

# 250
  • SF
Сигурно си мисли, че гласят Джаферович за победител и се е пришила към нея.
За тебе е втори ден, за тях е като месец заедно.
А идват и съветите. Друго си е някой да те пази, за да си гарантира НЕглас срещу себе си.
Ако някой ме хареса след първа битка, не бих му се дърпала. Нека си ме харесва и нека сме си дружки на първия съвет.
"Ралица! Свали ги тези ръкавици!!!"
И на секундата ръкавиците излетяха.

# 251
С такъв тон и такива претенции, Евгения може да пробие само при мъжа си. Явно е свикнала да й се угажда безропотно и сега тропането на крак не й се получава и е бясна. Айде да си ходи викам.

Въпреки тъпото ѝ поведение не искам да си ходи. Искам да видя как ще се върти играта

Е, те ще я държат до последно за сеир, скандал и рейтинг естествено.

# 252
Евгения се хвали, че е градила стратегията на Ваня, ама добре че беше той да я приложи, че тя не се справя добре. Огромно его, вечно трябва тя да командва, много дразнещ човек. Аз съм на страната на Фифо в този конфликт. За мен е елементарна лисица Жени и лесно може да и хванеш спатиите.

# 253
Честно ви казвам - разплаках се, когато Касим нареди пъзела, толкова чиста и искрена радост показа момчето. Много ми хареса как се подкрепяха и мотивираха през цялото време, дори когато някой не се представяше добре запазиха приятелска атмосферата. При червените например веднага започнаха коментари, подмятания и прикрити физиономии щом Куков се запъна на понтона, а другите двама на пъзела.
Леко е смешно как се запазва закономерността червени - силни и глупави, сини - слаби и умни и жълти 50:50, според късмета 😄
Жълтите мъже се представиха страхотно и е радост за окото да гледаш така добре физически подготвени хора.
Червеният Георги плува впечатляващо, това ми е от любимите етапи за гледане - плуването.
Жени се представи колебливо в цялата игра, та дори и на плуването - може би аз очаквах повече. Беше си опекла работата, както се казва - взима момичетата под крилото си, момчетата са млади, физически страхотно подготвени, но изглеждат скромни и добряци, съатветно лесни за манипулация и хоп...излиза Филип на сцената и обръща играта. Вижда се, че е силен характер, ще и опонира и няма да позволи да е водеща. Видимо е как собствения си провал сега опитва да прехвърли на него и да настрои другите... съзирам стратегия и в това, че избра да легне в мъжката стая - сега емоциите са силни след загубата и Филип имаше възможност да изобличи нейните грешки пред другите момчета, с присъствието си там засега тя секва този ход.

Абсолютно съм съгласна за избирането на легло. И другото - да се покаже като мъжко момиче пред другите, че не и пука къде ще спи. 😉

# 254
  • Буркина Фасо

Абсолютно съм съгласна за избирането на легло. И другото - да се покаже като мъжко момиче пред другите, че не и пука къде ще спи. 😉
на коя не и пука ?

Общи условия

Активация на акаунт