💪"Игри на волята: България" - сезон 4, тема 2 (05.09 - 11.09)

• 68 686
  • 1 615
  •   1
Отговори
# 285
  • London
Мерси достъпно ми е, а гледам и качеството добро. Тъкмо да качвам нещо, че следващото гимнастическо състезание е чак края на месеца.😅 А гледанията рязко намаляват, ако не си активен....😆

# 286
  • Другата България
Изключително дразнещо е това с фамилиите, да.
Разбирам да има двама с едно име - ок.
Ама една Евгения, една Александра, един Димитър, на Лефтеров дори не му знам малкото име.

# 287
  • Sunshine state
Явно го мислят за запазена марка на предаването и за "готино", но прекаляват и става дразнвщи. И аз не знам на повечетп малките имена, а може и да не ги разбера с тия фамилии.

# 288
  • София
Благодаря за темата! На запис гледах, много хубав обрат, радвах се искрено на успеха на Касим. Битката иначе ми беше скучновата и прекалено дълга с това влачене насам-натам на тези варели. На жълтите им се оплетоха кофти, иначе можеше и да са първи. Лошо е, че при червените явно няма кой да мисли.
Жени не съм я гледала в друг формат. Властна ми изглежда, но не ме дразни засега. Мани ме изненада с каква лекота мина по арката.
За имената - и на мен не ми харесва да наричат с фамилии тези, които не се повтарят. Фейгин ми звучи като турско лично име.

# 289
  • София
Много се изкефих на синПървоначално си бях за тях  Развълнувах се когато Мани мина през арката , страхотно сладко Мравче. Дано Илиян не разцепи отбора, усеща се , че е интригант - останалите са страхотни. Моля ви съфорумци , адски гадно е на всеки втори пост да чета - плацента та плацента, повдига ми се . Да уважаваме разбиранията на другите, и вярванията им - тяхна си работа не е нужно да изгнусняваме с това повтаряне.
От червените мислех , че дразнител ще  е Снахата, но изненадващо  е доста приятна, красива и умерена.
За Джеферовица, слава богу, интересите ми не са свързани с предавания ,от които тя може да изскочи, така , че я виждам за първи път , и си съставям мнение само от видяното до сега. Неприятна,егоцентрична , доминираща но и Филип го тресе доста егото , като че ли за сега съм повече на негова страна
Присъединявам се към това мнение.

Изключително дразнещо е това с фамилиите, да.
Разбирам да има двама с едно име - ок.
Ама една Евгения, една Александра, един Димитър, на Лефтеров дори не му знам малкото име.
На мен не ми харесва, че логиката на Продукцията за използването на фамилии е различна. Приемам да се изпозлват, когато има участници с еднакви имена (Лефтеров също като Куков се казва Димитър), както и ако се обръщат с фамилия към участника извън предаването. Но при Александра и Жени намесата на продукцията при изписването на имената е направо "насилствена". Димо е смешен с това "Джаферович", а на брега отбора ѝ се чува да крещи "Жени"...

# 290
  • Пловдив
Жени не съм я гледала по никакви предавания да дава интервюта, нито я следвам някъде. В този смисъл не съм предубедена. Все още съм с по-скоро положително отношение към нея.
Филип, макар и супер силен играч, е адски дразнител. Много кофти типаж мъж.
Ще става интересно.

# 291
  • Другата България
Лефтеров Димитър ли е?
Ако е така, за него и Куката съм съгласна.
Ама за Женя и Александра.....

# 292
  • София
Жени не съм я гледала по никакви предавания да дава интервюта, нито я следвам някъде. В този смисъл не съм предубедена. Все още съм с по-скоро положително отношение към нея.
Филип, макар и супер силен играч, е адски дразнител. Много кофти типаж мъж.
Ще става интересно.
Всичко, идващо от мен, може би звече звучи като пристрастие, що се отнася до Жени, но никога не съм разбирала коментарите, свързани с това, че "се бута навсякъде", това е второто телевизионно риалити, в което я гледам. Страхувам се да попитам, в кое друго е участвала освен в "Сървайвър", защото аз не гледам телевизия извън състезателни и социални риалити формати, така че е напълно възможно да е била в някое от хилядите риалитита за таланти, имитации и танци. Знам, че работи като гримьор в "Като две капки вода", но това не е същото като да е на екран.

# 293
  • Варна/Лондон
Футболната съпруга вместо да се блещи чна Филип, да си върне лентата до кануто и после до момента горе на платформата, като питаше какво да правят. Толкова е и лидер, щом не успя да ги поведе и да ги мотивира да я възприемат като такъв

# 294
  • London
Все пак бяха на второ място и не беше на живот и смърт за елиминация, дуел. Няма как все да печелиш. Жени имаше вина, но и варелите се оплетоха .. .случва се, гледала съм такива ситуации и при най-добрите отбори в колумбийския формат. Мал шанс! Та идеята ми е, че няма никакъв смисъл да се разправят за тази битка ....специално. Не са на реката все пак!

Клипчето стана хубаво ама се качва бавно.👀

# 295
  • София
Пуснах нова анкета

Относно имената на участниците, ако забравите за някого, написал съм ги на 1 стр. в основното мнение под снимката със зодиака.
Защото визитките на Нова са безумни и играчите не са представени с пълните си имена (това се отнася за официалния сайт ; фейсбук и инстаграм).

Добър епизод. Засега добър сезон, изненадан съм приятно.

Битката беше тежка, но много се проточи с тези варели и леко ми стана скучна. Надявам се да има повече плуване, гмуркане, гребане и ловкост. Стига с тази груба, животинска сила. И нека не се прекалява с пъзелите, т.е. всяка игра да свършва с пъзел.

Жени ме разочарова. Тя наистина е много голям стратег и знае две и двеста. Но допуска груби грешки в поведенето си, които биха били наказани при по-адекватни съплеменници. Тези обаче поне засега изглеждат доста глупавички. Визирам Ралица основно (вярното и кученце) и за мое съжаление - Михаела. Валери съм почти убеден, че ще слуша каките. Интересно ми е Фифо, Лефтеров, Мирела и Илина дали ще успеят да направят коалиция и да станат, 4 на 4. Малко се съмнявам, но ще видим. Та за Жени, аз за разлика от мнозинството и симпатизирам, защото е голяма фенка на Сървайвър (като мен) и е стратегически играч. Но тук допуска грешки. Изтъква се, налага се, влиза грубо, изпуска си нервите. Със сигурност е разочаровала и верните си дружки, но името и тежи и все още имат голям респект от нея. Но ако продължава така и се наредят загуби...

Браво на Супергероите! Не го очаквах. Още е рано, но Касим дава сериозна заявка и хвърля ръкавицата на Неделчо за пъзелист номер 1 в историята на ИВ. Хареса ми, че дори когато изоставаха бяха отбор и не спираха да се подкрепят. Така беше и когато бяха в тежките условия след първата битка. Няма мрънкалници, а има висок дух и морал.

Непобедимите са голямото разочарование засега. Червените винаги са били символ за отбор - машина за победи. Това се наруши през миналия сезон, а сега тенденцията става все по-лоша. Пъзелите, които бяха кошмар за жълтите в три поредни сезона сега явно ще тормозят червените. Но лошото при тях е, че не се държат много като отбор и лесно губят мотивация. Не е добре това.

Георги е отличен плувец, но още ми е рано за сравнения с Март.
Груба грешка на Жени в началото - изкаше да изпъкне и се пусна на 1 пост, а там трябваше да тръгне Фифо, който също е топ плувец. Защото след това, втори и трети пост само гребяха, без да плуват.
Цветан е огромен мъж и беше нормално да има проблеми с каяка и се чудя защо изобщо го пуснаха по трасето? Ама то май нямаше кой друг...
Куков и Жени обаче се издъниха яко с каяка, Жени даже се изфука, че нямала проблеми с гребането.

Кои впечатлиха освен героите:
Виктория ; Фифо ; Гого ; Генчо и Аспарух

Героите на деня:
Касим и Мани

# 296
  • earth
На Куков разбира се, че ще му викат Куков.

# 297
Ето това което каза Дяволо за Жени е мноооого точно:
"... допуска грешки. Изтъква се, налага се, влиза грубо, изпуска си нервите.
...
Груба грешка на Жени в началото - искаше да изпъкне и се пусна на 1 пост.."

# 298
Касим ме впечатли и с това, че въпреки слабата си физика в битките се раздава на 100.

# 299
Беше истинско удоволствие да гледам тази битка. До последно имаше напрежение. Касим оправда заявката си, че е много добър на пъзелите. Плюс това се вижда въпреки слабата си физика, че се раздава на максимум. Не виждам как другите племена ще победят в битките с пъзел, освен ако нямат чудовищна преднина.
Много се смях за Гъливер, жена му и лилипутите. Не е политически коректно, но наистина така изглеждат.

Общи условия

Активация на акаунт