💪"Игри на волята: България" - сезон 4, тема 2 (05.09 - 11.09)

• 68 751
  • 1 615
  •   1
Отговори
# 315
За капитанската битка, според мен най-големи шансове би имал Кукув, Женя е прекалено тежка, а Цецо прекалено голям за такъв тип игра. Ще видим Simple Smile
Все още няма инфо каква ще е капитанската битка.
Висенето на гредата е битката на резервите за храна, където трябва да се задържат повече от 48мин , за да спечелят храната си.

# 316
  • Sofia
Bengun, благодаря! Съвсем забравих за резервите, явно съм се объркала. Дано битката да не е подготвена специално за Евгения! Ако е така, д@пе да ни е яко, така ще се надуе, чак тИлИвизора ще й отеснее.

# 317
  • London
За капитанската битка, според мен най-големи шансове би имал Кукув, Женя е прекалено тежка, а Цецо прекалено голям за такъв тип игра. Ще видим Simple Smile
Висенето на гредата е битката на резервите за храна, където трябва да се задържат повече от 48мин , за да спечелят храната си.

На Елизабет рекорд ли трябва да скъсат? Сякаш тя повися на такава греда с навряните гащи бая.... Елина ако и там не се представи добре вече ще ме разочарова тъй като имах усещане, че е много добре подготвена физически. Предполагам, че ще пратят мъж и жена да се пробват....

Другата капитанска според мен ще е нещо за баланс също.😅 Колкото и да ти подготвят нещо винаги можеш да се изложиш.....😛

# 318
Не обичам хора като Евгения. В такава игра, трябва да си много наивен, че ако започнеш да плетеш кокошкарски интриги и то пред зрителите, ще получиш възхищение. Няма как. За мен е глупаво. Дразнят ме такива участници и могат да ме откажат да гледам. Достатъчно простотии има в реалния живот, че да гледаме такива женички и в забавно предаване. Не обичам да гледам и как някой се превръща в слугинаж на такъв като Евгения. Това също ми е много неприятно. А започна наистина интересно. Филип не ме дразни, той просто е явно провокиран от нея, но момчето спечели в явен двубой и видяхме качествата му. Докато Евгения, поне до този момент не е показала нищо друго, освен неприятно (за мен) поведение. Не ми остави добро впечатление и в Сървайвър, явно си е такава. Заради Йоана и сестра й се отказах да гледам ИВ накрая, сега тази ми оставя също неприятно и досадно чувство. Юлиян беше истински боец и тушираше "предизвикателствата" на продукцията с играта си. Дано сред останалите участници се появят играчи, които ще балансират участието на госпожата.

# 319
Скрит текст:

На Елизабет рекорд ли трябва да скъсат? Сякаш тя повися на такава греда с навряните гащи бая.... Елина ако и там не се представи добре вече ще ме разочарова тъй като имах усещане, че е много добре подготвена физически. Предполагам, че ще пратят мъж и жена да се пробват....

Другата капитанска според мен ще е нещо за баланс също.😅 Колкото и да ти подготвят нещо винаги можеш да се изложиш.....😛
За тяхно щастие и късмет - да, трябва да бият времето за висене на Елизабет. А не на Божидара Бакалова или Хепи Ванче Simple Smile

Трима от резервите ще участват. Според мен Елина има големи шансове да спечели в тази игра.

# 320
Първо искам да благодаря на Дяволо за актуалните анкети Simple Smile
!Искрено се радвам за сините,браво за играта и хъса,и най-вече на Виктория,Мани и Касим.
Все още съм отбор “Дажаферович”,четох преди да гледам,егати хуленето,особено във фейсбук. Да,направи грешки,изнерви се,но не разбирам защо тя трябва да поеме цялата вина. Другия капитан Куков беше доста зле,пък гледам никой не го обвинява. Чакам с нетърпение и двете битки довечера. Искам Жени да спечели,а резервите да успеят да спечелят малко храна и блага 😉,защото с изключение на Чакалов и мумията са ми много симпатични.
Момчето “нинджа” е страхотен,много добро впечатление ми прави.Той и Мани са любимци на останалата част от семейството ми.
Харесва ми сезона досега,игрите са тамън,не са дълги и досадни за мен.

# 321
  • London
Няма как да очакваме от 20 и кусур човека никой да не си покаже рогата. Нима в обществото също няма такива ситуации? Твърде много искаме....😅

Жени са я нарочили понеже не им е симпатична на зрителите явно още преди самото предаване. Оттам натам сложно ще обърне палачинката.

# 322
  • SF
Bengun, благодаря! Съвсем забравих за резервите, явно съм се объркала. Дано битката да не е подготвена специално за Евгения! Ако е така, д@пе да ни е яко, така ще се надуе, чак тИлИвизора ще й отеснее.

Битките се съобразяват с възможностите на участниците, за да може въобще да има някаква битка и ние да гледаме епизод. За капитани са избрани 1 жена, 1 висок и тромав и един пъргав и повдижен. Може би пъзел, може би палене на огън, но не и забиване на топки над мрежа с целене на зона, бързо бягане или тласкане на гюле.
Задължително условие е да се съобразиш с качествата на участниците, когато трябва да се монтира материал с определена дължина.

За спортните състезания в живота е обратното - правят се квалификации за преодоляване на дисциплината, за да може на финала всички да са с проверени възможности и доказани умения. Но независимо, че първенствата не се провеждат с цел да се поберат в телевизионен формат,  никъде не се омаловажава трудът на един атлет, който не излиза от стадионите и не си позволява да изяде един домат извън режима си, да го наредят да се състезава с мене например.

# 323
Евгения сама се нарочи и по простата причина, че не е особено предвидлива, да не използвам друг израз. Хората не обичат някой да им проваля удоволствието от гледането на добри игри, с подобни неща. Ако иска да следва някаква стратегия, трябва да покаже игра, отборен дух, да се научи, че популярността не повод за възхищение у хората. Покрай реалитата, що народ показа истинското си лице.

# 324
За мен причината да гледам ИВ тази година е именно Джаферович, от момента, в който го обяви в инстаграм. Ще ми се да видя тактик, стратег и много добър играч в социалната игра в нейно лице, именно заради сървайвър.  Искам да видя дали ще успее да покаже някакво израстване за тези 14 години. Ако успее - ще ме направи най-големия си фен. Просто много се възхищавам на израстването на хората, не на върха им. Ако не успее да се докаже - живота продължава 😉

# 325
Страхотен син отбор! Стискам им палци все така да са задружни и да си помагат Heart
Там няма злобни изказвания, интриги, подкрепят се и всеки според възможностите си
участва където е необходимо. Цветан го дърпаха Касим и Мани/ако не се лъжа/ за да се качи на платформата!
Веднага решиха кой, къде и с кого ще спи. Нямаше драма. Дано не им се налага да тръгнат един срещу друг.
Велислава е нещо като координатор, асистент и рецепционист в групата. 
Добре, че Женя не се е паднала при тях Simple Smile
Имах такава колежка, беше кошмар за всички да се съобразяват с настроението ѝ.

Художничката я снимат как се вее ту с дълги гащи, ту с къси. Монтаж...
Имаше  изхвърлени боклуци- ръждясал варел, пликове с парцали и др. на плажа на Резервите.
все нещо може си да пригодят.
Но и там ще е веселба със силните характери.

# 326
Като видях Касим веднага ми заприлича на един гений, но без проклетията - на Вектооор ( от Аз проклетника )
Дано не се обиди младежа....
Много ме впечатли с играта си!

Последна редакция: вт, 06 сеп 2022, 21:41 от Лъчестлъч

# 327
  • SF
Касим трябва да овладее нервността си. Много голям стрес изживя от това, че Цяло Племе него гледаше и разчиташе да ги спаси и заведе да спят на легла и да закусват с банани. Даде голяма заявка и веднага му се наложи да го докаже.
Мацката, която редеше пъзела с него, също беше истерясала и по никакъв начин не балансираше неговата нервност.
По-скоро Вики да му партнира в пъзелите - да му подава частите, да го гали и успокоява... Той е умен и ако допуска грешки или неточности, ще бъде заради стреса и притеснението.
Племето може да се оттегля, даже да се обрнат с гръб и така да му показват, че имат доверие в него. Да се забавляват, да наблюдават какво редят другите племена, а не да гледат Касим в ръцете и по този начин да му ги "връзват". Малко им е момчето и още няма натрупано самочувствие и увереност. Напротив - неуверен е заради това, че не е мъж сред мъжагите - ни ръст, ни мускул, ни схемаджийски умения...

# 328
  • Sofia
Да, изглеждаше мн нервен и притеснен. Това показва (поне за мен), че ври и кипи за играта, и дава всичко от себе си. Ако преодолее тази си нервност, ще е супер. Малък е още и му липсва самочувствие, и вяра в собствените възможности. Ще ги надрасне. Simple Smile Допадна ми това, че хиперактивната Велислава го успокояваше, когато трябваше.

# 329
  • Пловдив
И според мен Вики е подходящият партньор за Касим в пъзелите. Страхотна е. Как го гушка през рамо както кака. Според мен племето ще защитава Касим и той ще остане в играта по-дълго.
Много е важно сините да не попадат на елиминация.

Общи условия

Активация на акаунт