💪"Игри на волята: България" - сезон 4, тема 2 (05.09 - 11.09)

• 68 731
  • 1 615
  •   1
Отговори
# 300
  • София
Целият трепереше Касим от превъзбуда докато редеше пъзела и си помислих, че няма да успее да се концетрира и много се зарадвах като успя!
Обръщението по фамилии към Жени и Ал. е един вид реклама за тях, дори предполагам, че е предварително уговорено и е по тяхна иницатива. Защо иначе ще си кривят езиците всеки път водещите с това Дж…?
Не мога да си обясня защо Жени изглежда в тялото като набит, едър, силово трениращ мъж? Коя жена би искала да има такова тяло? Явно е, че тренира, но нещо й е сбъркана програмата, какви са тия бедра, леле.

# 301

"Дръж приятелите си близо, а враговете си още по-близо."

Касим ме впечатли и с това, че въпреки слабата си физика в битките се раздава на 100.

И на мен това ми направи впечатление, дребния се раздаде на 100%. Не разбирам тия хвалебствия към Цветан след играта. Пълна трагедия с кануто. Имаше места където благодарение на ръста си можеше да е много полезен(да повдига варелите), а колкото пъти го потърся го виждах статичен.

# 302
А Касим колко точно е висок? Особено на фона на Цветан изглежда като несъразмерно и недоразвито детенце, което набитата му кака Жени лесно ще надвие на която и да е силова игра.

Иначе е много симпатичен и позитивен и радва и с играта, и с държанието си.

# 303
  • Буркина Фасо
Я кажете откъде мога да гледам днешната битка за да си я запиша и направя видео от най-добрите моменти на сините днес?
в Nova play, Vbox, тубата , може би на страницата им в бука....

# 304
Симпатизирам на сините. Както казват по моя край "Събрани от кол и от вЪже".
Интересни образи. Малко фрийк шоу. Казвам го с добро.
Всеки сезон си спазват една и съща линия при цветовете. 
Що пък не харесвам жените като цяло всяка година 🤭 Капка в морето са готините. И в двете шоута.

# 305
  • earth
Касим е Малкият Мук.

# 306
  • София
Нещо този сезон не ми хваща окото кой знае колко. Не знам какво и как са направили, но ми е твърде отегчително с игрите, твърде бавно се играят, в един момент изобщо не ги гледам, а от време на време регистрирам кой докъде е. Като стана дума за фермата, на рекламите, че и без рекламите в един момент започнах да прецъквам на нея, та не съм изненадана, че  рейтингът е бил такъв онази вечер. Нова губят, че не повтарят епизода на някой от телевизионните канали за такива като мен, които не обичат да гледат през линкове.

# 307
Приятно съм изненадана от първите три епизода. Направо да не повярва човек как продуцентите не са ни загатнали още за някаква драма.
Досега харесвам игрите, допадат ми участниците с изключение на Фейгин, която досега не дава заявка за нищо, нито за сила, нито за акъл, просто нищо. Не ми допада и художничката, дето не можела да стои права и  да говори едновременно.
Харесва ми борбата за лидерство при жълтите. Тая тема ще се развие според мен, но ако някой двамата претенденти си тръгне ще е загуба за играта. Очаквам повече от парашутистката, а не да бъде масовка.
Сините са задружни, щото нямат друга възможност. Това е тяхното спасение. Харесвам Мани(никога не съм очаквала да напиша това) Виктория и Гого.
Много се надявам тази седмица да има доброволно напуснали от червените...
Елина, приятелката на Борис не ме изненада. Не харесвах Борис няма как да харесам и нея .
Двама от резервите според мен заслужават да влязат в играта и дано успеят.
Първите набелязани за елиминиране от отборите според мен ще са Фейгин, Звезделина и Илина.

# 308
  • London
Добро утро!

☺️

От Непобедимите на никой не симпатизирам. Просто не са ми симпатични и интересни. 👀 При жълтите има 1-2 симпатични човека, но при червените.....😅

Последна редакция: вт, 06 сеп 2022, 09:57 от La Catrala

# 309
  • София
Зорница се познава с Андрей.
Той маратонец и биатлонист, тя модерна петобойка, нормално, засичали са се...

Пъзелисти номер 1, кой е по-добър? 😉

Истинската нинджа всъщност се оказа, малката Мани... 😎

Мирела и Илиян се кълчат и това станало Тик ток хит. Не знам, Илиян ми е малко нелеп и излишен на този клип...

==> ЦЪК <==

# 310
Какво им става на сценаристите? Р. Паскалева не се изразява толкова грубо и по мъжки. В трейлъра за днес: "ще яде дървото". И онова с "дългуч". Някой сценарист извратен се е изгаврил, ама не се съобразява, че от нейната уста звучи кофти.

# 311
  • London
Целият трепереше Касим от превъзбуда докато редеше пъзела и си помислих, че няма да успее да се концетрира и много се зарадвах като успя!
Обръщението по фамилии към Жени и Ал. е един вид реклама за тях, дори предполагам, че е предварително уговорено и е по тяхна иницатива. Защо иначе ще си кривят езиците всеки път водещите с това Дж…?
Не мога да си обясня защо Жени изглежда в тялото като набит, едър, силово трениращ мъж? Коя жена би искала да има такова тяло? Явно е, че тренира, но нещо й е сбъркана програмата, какви са тия бедра, леле.

Бедрата са адски модерни в колумбийския вариант. Една по-слаба участничка даже се спукваше да иска да яде и качи маса в гъз и бедра. Там да си с по-скромни бедра и задник е срамно.....🤪 Та въпрос на мода, култура.....  На мен специално физиката на Жени ми допада, защото от такива физики видях много в колумбийския формат, най-добрите жени по всички линии бяха такива, но за нея засега не важи същото. Ще видим днес, един лош ден, една битка не е предопределяща за нивото на един състезател. Ще си покаже.....

Ето я таз годишната победителка. Боркиня, нямаше и мъж да я бие и май е 2 Женита в едно.

Ще отнесе наща боркиня Елица с една хватка. Е те като ги гледам са и различни категории де.🤣
Те са се и виждали гледам в Рио е дебютирала Валкирия. Била е 15-16  в тежка категория.
https://olympics.com/en/athletes/andrea-carolina-olaya-gutierrez

Последна редакция: вт, 06 сеп 2022, 10:40 от La Catrala

# 312
  • София
Благодаря за темата! Доглеждам още, че вчера бях навън, радвам се, че сините спечелиха.

# 313
  • Sofia
Вчерашната игра ми хареса, сините обърнаха мача, както се казва. Simple Smile На пръв поглед създават впечатление за аутсайдери. Без да изпъкват с някакви специални умения (изключвам Касим), се събраха, действаха, като добре стикован екип, подкрепяха се  и мисля, че това им донесе победата. Отнесоха "нацепените батки" и доказаха, че не става само със сила, трЕбе и акъл. Simple Smile Жълтите са силни като индивидуалисти, имат самочувствие и голямо Его, но липсва екипният дух, и мисля, че това им "изяде главата". Женя няма да я коментирам, имало защо да не я харесвам. С огромни претенции за лидер, а след загубата обърна палачинката, не пое отговорност, опита се да прехвърли вината, и се изсули като "пр@дня в гащи'. Не харесвам хора, които не могат и не искат да поемат отговорност. Съжалявам жълтите, че се налага да я търпят, и много се надявам бързо да се освободят от присъствието и манипулациите й. Тази е  Илиян ми е мега странен, прилича ми на Граф Дракула.
За капитанската битка, според мен най-големи шансове би имал Кукув, Женя е прекалено тежка, а Цецо прекалено голям за такъв тип игра. Ще видим Simple Smile

# 314
  • Буркина Фасо
Скрит текст:
Вчерашната игра ми хареса, сините обърнаха мача, както се казва. Simple Smile На пръв поглед създават впечатление за аутсайдери. Без да изпъкват с някакви специални умения (изключвам Касим), се събраха, действаха, като добре стикован екип, подкрепяха се  и мисля, че това им донесе победата. Отнесоха "нацепените батки" и доказаха, че не става само със сила, трЕбе и акъл. Simple Smile Жълтите са силни като индивидуалисти, имат самочувствие и голямо Его, но липсва екипният дух, и мисля, че това им "изяде главата". Женя няма да я коментирам, имало защо да не я харесвам. С огромни претенции за лидер, а след загубата обърна палачинката, не пое отговорност, опита се да прехвърли вината, и се изсули като "пр@дня в гащи'. Не харесвам хора, които не могат и не искат да поемат отговорност. Съжалявам жълтите, че се налага да я търпят, и много се надявам бързо да се освободят от присъствието и манипулациите й. Тази е  Илиян ми е мега странен, прилича ми на Граф Дракула.
За капитанската битка, според мен най-големи шансове би имал Кукув, Женя е прекалено тежка, а Цецо прекалено голям за такъв тип игра. Ще видим Simple Smile
какви ще са капитанските игрите  ?

Общи условия

Активация на акаунт