💪"Игри на волята: България" - сезон 4, тема 2 (05.09 - 11.09)

• 68 675
  • 1 615
  •   1
Отговори
# 375
  • London
Абе няма как да предвидиш кой как ще се държи, много може да разпределяш, но изненади винаги има...

Според мен Жени няма да е лидер в отбора, беше какво беше, изложи се и това ще й е.

Не забравяйте, че влизат и резерви, които ще разместят слоевете.....

Абе Александър, че се изложи се изложи, ама чак такива житейски драми и лъжи навън. От заможен и непукист да се окаже безработен издържан от приятелката му. Голямо разминаване.... 👀

# 376
Съвсем ви изтървах, записвам се с нещо, което сигурно сте коментирали, но Мирела танцьорката звучи точно като Мани, ако не гледаш кой говори Grinning

# 377
  • Sofia
Евгения да се жертва за някой друг, да, бе, да! Искаше да стопира възможността да я обсъждат мъжете. Без да я познавам, на базата на това, което виждам и ни показват се съмнявам, че би проявила емпатия към някой друг. Изключвам семейството й, разбира се! Има се за голям манипулатор и стратег, ще видим докъде ще я докара!
П.С. Не харесвах Алекс от предишния сезон, голям въздух под налягане ми беше. Споменах го, само защото Кукув много ми прилича на него.
@ Дяволче, благодарности за темата и положения труд! 👍👏

# 378
Мислех за Жени, която не харесвам. Но тя всъщност си е права да се държа както си иска. Не трябва да съответства на някакви наши представи, или кое било "ЧЕСТНО"- например да се тегли чоп. Не иска да влиза в диалози и обсъждания. Прави си каквото е наумила без да се обяснява. Копче не могат да и кажат. От вчера съм най-впечатлена от Мани и нейното преминаване на арката. Супер момиче! Честит национален празник!

# 379
  • София
Ваня е участвал в черешката май даже два пъти, за нея не помня. Но са редовни гости на Гала и на Преди обед. От Инстаграм с разбира, че тя е вечен гост на разни събития из София.
Гостите в ежедневните ТВ предавания често са еднакви. Дори и в "Черешката на тортата", ако го броим за "риалити", Катето Евро е била участник там четири пъти. Т.е. това е второто риалити, в което участва Жени... Sweat Smile

В анкетата гласувах за нея, смятам и че Резервите ще си спечелят храна. От "Непобедимите" харесвам само Куков засега.

Последна редакция: вт, 06 сеп 2022, 15:14 от La Vikinga

# 380
  • Стара Загора
Аз гласувах за Жени в анкетата само защото предполагам че продукцията ще се погрижи тя да спечели.

# 381
Подкрепям Жени и се надявам тя да спечели довечера.

# 382
  • Sofia
Аз гласувах за Жени в анкетата само защото предполагам че продукцията ще се погрижи тя да спечели.
И аз по същите причини, имидж трябва да се чисти, не е шега. Simple Smile Ще стискам палци на Цецо, колкото и да са малки шансовете му, пък дано ме опровергае. Кукув на този етап (поне за мен) "е много шум за нищо".

# 383
В анкетата аз отговорих за победител с Куков и че ще стискам палци на Жени Simple Smile Резервите ще си спечелят храната, Елина мисля, че няма да има проблем да престои на гредата необходимото време. Само последния въпрос ме затрудни, но освен глас за Елица подкрепих и Георги.

# 384
Аз също гласувах, че тя ще спечели, защото си мисля, че продукцията ще й даде път за победата. Не заради нея, а заради сеира, който ще предизвика. В подобни продукции, няма свои и чужди. Някой покаже ли слабост, бива изцеден докрай. И няма да ми е жал. Но все пак се надявам да гледаме интересни млади хора, с техните качества, а не стари муцуни. Джеферович си го спомням в някакво студио да коментира, имахме големи различия в разбиранията си, иначе спокоен човек. Но жена му - мога да я прескоча спокойно, за да си спестя неприятни чувства. Далеч е от моята представа за интересен, положителен човек.

# 385
Няма да излъска имидж Евгения. Невъздържана е и няма да успее да се прикрие колко е авторитарна и егоцентрична. То вече се вижда. Продукцията ще я подпира яко, обаче.

# 386
  • Вестерос
Тъкмо го изгледах.
В случая мисля, че Жени беше права за всичко, а Филип не. Много се месеше. Аз също мразя да ме прекъсват като говоря.

# 387
Е, аз пък съвсем чистосърдечно гласувах, че Женя ще спечели. След териториалното фиаско, мисля, че в капитанската битка ще се мобилизира. Ще ѝ стискам палци от женска солидарност.
Честно казано всички червени са ми симпатични, вярно, че ще го раздават предимно силово, но съдейки от визитките не са и глупаци - гласувах Аспарух.
И Резервите, че ще си спечелят храната.

# 388
Жени ще победи сигурно, продукцията явно ще я подкрепи.

# 389
  • София
О, за тоталното разминаване съм съгласна, но това не е от вчера и важи за всички. Но, има работодатели, било и от "голямото добрутро", които напълно съзнателно очернят служители. Случая разбира се, може да не е такъв, просто ми беше интересно.
Разбирам любопитството, както и това, че дори да разкажа, не е гаранция, че някой ще повярва. А не изпитвам такава потребност. Всеки решава на какво да вярва, същото направих и аз. Просто видях изненадата на колегите му, че участва и стъписването от визитката му. Видях и как започнаха да си звънят един на друг, да обсъждат и да се смеят. Извинявам се на всички за офф-а.
Според мен също няма да изчистят имиджа на Женя, не за друго, просто тя самата няма да го позволи с държането си.

Общи условия

Активация на акаунт