💪"Игри на волята: България" - сезон 4, тема 2 (05.09 - 11.09)

• 68 711
  • 1 615
  •   1
Отговори
# 330
Симпатично момче е Касим! Нормално е да се притеснява, реакцията му беше напълно човешка. Виктория ми е безкрайно симпатична, а Цветан излъчва такова спокойствие и човещина, че ми е удоволствие да го гледам. Е, никой не е казал да бъдат победители, но да излязат с достойнство. Предполагам, че всеки в такава напрегната ситуация има своите демончета, но пък засега са ми приятни за гледане и будят положителни емоции. Имаше доста участници, които ще запомня с добро чувство, както и неприятни особи, които, за жалост ми напомнят някои елементи от моя живот. Много често човек обръща мнението за даден участник. Такива ми бяха близначките. Харесваше ми тяхната борбеност, мотивация, но кудкудякането им накрая ми дойде в повече.

# 331
Да и на мен ми допадна как Велислава му помагаше да се овладее. Хареса ми , че Касим се справя много добре и под стрес .
Прегледах Фермата , стори ми се безумно мудна и с тонове излишни дрънканици в сравнение с ИВ. Категорично съм за тук , а конкурентното ако има време на запис

# 332
Факт е, че Евгения е нарочена, и то не без причина.И да много преди предаването,защото е кофти и надут човек от всичко показано през годините  ,и от това че с мъжа и чехъл се бутат навсякъде😉Така,че е съвсем нормално да е  неприятна на част от публиката.

# 333
Напротив, партньорката на Касим в реденето на пъзела му казваше: "Спокойнио!" и гледаше да не му пречи в реденето на парчетата. Докато при червените единият като подреди нещо, другият му разваляше вече нареденото.

Сините нямат чак такива шансове за победи ако нямат елемент на пъзел в играта. Жалко е, че няма равно разпределение и на физическите, и на умствените сили в трите отбора. Тогава щеше наистина да е непредаказуемо кой ще победи и напрежението да е на макс.

Мен Женя не ме дразни, напротив, радва ми окото и засега и ухото.
Загатна се вече в спалнята, че има разговори между нея, мотористката и културистката за коалиция. Макар и да са прави, че до момента в сезоните винаги жените първи са изчиствани по номинации, в този отбор, до появата на Филип, мъжете не изглеждаха да са женомразци с мозък на батки.

И искам субтитри! Особено, когато си шепнат.

# 334
Да, изглеждаше мн нервен и притеснен. Това показва (поне за мен), че ври и кипи за играта, и дава всичко от себе си. Ако преодолее тази си нервност, ще е супер. Малък е още и му липсва самочувствие, и вяра в собствените възможности. Ще ги надрасне. Simple Smile Допадна ми това, че хиперактивната Велислава го успокояваше, когато трябваше.

За пъзелите беше ясно, че ще е много добър, съответно е нормално и да е развълнуван. Но на силовата част - лелеее ... Беше феноменален и супер мотивиран. А можеше да си каже "Аз, с моите 50 кила с мокри дрехи какво ще допринеса за варелите, я да си почивам за пъзела." ... Всъщност, всеки от по-дребничките в синия отбор можеше да си го помисли. Но не го направиха и това ги изкара на първо място - приноса на всеки един. Преподадоха сериозен урок на всички, включително и на нас - зрителите.

# 335
  • Sofia
Да, Касим е много нужен на този етап, особено на този отбор. Изглеждат, като събрани от кол и въже, но докопат ли се до пъзел - те са. На по-следващ етап не знам как ще е! При индивидуалните битки се съмнявам, че биха се радвали на такъв противник особено, ако има пъзел. Има време, ще видим. Simple Smile

# 336
За мен един стратег трябва да влезе по-овладяно в играта - тя много рязко започна да ги командва, бързо си създаде враг в лицето на Филип и няколко пъти избухна, крещейки на всички - засега не съм впечатлена воъбще. Ако в действителност завърти някаква стратегия според мен няма да е толкова на база лични качества, а добър късмет, че се падна в племе с млади и хрисими хора.
Тази година съм много доволна от каста, има едно - две изключения, които засега не изпъкват особено, но винаги са възможни обрати.
Симпатиите ми са към синия и жълтия отбор, почти всички ги харесвам, червените не са мой типаж.
Забележка, която всяка година отбелязвам е силите да са равностойно разпределени. Уверена съм, че при толкова желаещи могат да осигурят по един пъзелист за всеки отбор, това ще направи битките динамични и непредсказуеми.
Пък Мани я плюхме, плюхме миналата година, но днес попаднах на едно клипче и така съм се смяла, та чак ми залипсва - "Имаш дъно там бе, жена" "Маниии, ходи!!!"..." Не мога"...😁😁😁😁

Обаче и темата бавно върви, навремето имах по сума ти непрочетени мнения за наваксване. На мен лично стари претоплени участници във Фермата грам не ми се гледат, доста съм изненадана ако наистина Бтв са били по рейтинг Нова.

# 337
Според мен Елина има големи шансове да спечели в тази игра.
И аз така мисля и дано да успее, защото с някои изключения резервите са ми много симпатични.
Скрит текст:

# 338
Евгения сама се нарочи и по простата причина, че не е особено предвидлива, да не използвам друг израз. Хората не обичат някой да им проваля удоволствието от гледането на добри игри, с подобни неща. Ако иска да следва някаква стратегия, трябва да покаже игра, отборен дух, да се научи, че популярността не повод за възхищение у хората. Покрай реалитата, що народ показа истинското си лице.
Прави впечатление, че искат да покажат Евгения в лош образ от началото, а и тя е доста даваща акъл постоянно  и налагаща се. Според мен ще стане антипатична и няма да излее от това предаване с добър имидж.

# 339
  • Sofia
Евгения е командорка, с голямо самочувствие и още по-голямо Его! Не търпи чуждо мнение и все тя е правата. Не мисля, че от продукцията искат да я очернят, и сама се справя изключително добре.

# 340
Благодаря, Дяволе! Докато се запиша в новата темa Superheroes изядоха бананите в Резиденцията Smiley Flowers Banana
За мен всички отбори се бориха всеотдайно, но с този пъзел пренавитият от ден едно Георги съвсем заби, а Мирослава явно ще си трепери под напрежение.
На Евгения задачата за оцеляване и налагане става много трудна, сега освен евентуалната уж разделена двойка Лефтеров-Мирела, ще ѝ се "пречка" един много комплексен, мотивиран и умен Филип.

# 341
  • Вестерос
Жени не съм я гледала по никакви предавания да дава интервюта, нито я следвам някъде. В този смисъл не съм предубедена. Все още съм с по-скоро положително отношение към нея.
Филип, макар и супер силен играч, е адски дразнител. Много кофти типаж мъж.
Ще става интересно.
Всичко, идващо от мен, може би звече звучи като пристрастие, що се отнася до Жени, но никога не съм разбирала коментарите, свързани с това, че "се бута навсякъде", това е второто телевизионно риалити, в което я гледам. Страхувам се да попитам, в кое друго е участвала освен в "Сървайвър", защото аз не гледам телевизия извън състезателни и социални риалити формати, така че е напълно възможно да е била в някое от хилядите риалитита за таланти, имитации и танци. Знам, че работи като гримьор в "Като две капки вода", но това не е същото като да е на екран.
Ваня е участвал в черешката май даже два пъти, за нея не помня. Но са редовни гости на Гала и на Преди обед. От Инстаграм с разбира, че тя е вечен гост на разни събития из София.

Последна редакция: вт, 06 сеп 2022, 12:35 от Tiffany А

# 342
  • London
За мен причината да гледам ИВ тази година е именно Джаферович, от момента, в който го обяви в инстаграм. Ще ми се да видя тактик, стратег и много добър играч в социалната игра в нейно лице, именно заради сървайвър.  Искам да видя дали ще успее да покаже някакво израстване за тези 14 години. Ако успее - ще ме направи най-големия си фен. Просто много се възхищавам на израстването на хората, не на върха им. Ако не успее да се докаже - живота продължава 😉
. То пък това сървайвър от 5 те минути видяни този сезон е толкова пък за даване за пример.....някакви селяни се клещят един през друг. 🤣Биг Брадър в храсталака. Тя не е ли подготвена физически, защото ако само така наречената простотия " социална игра " е само предвидена в нейната програма ще си иде като оня тип дето приличаше на просяк от миналия сезон. Сори и неговото име забравих.👀

# 343
  • София
Чак сега изгледах епизода. Битката доста тежка, малко излишно дълга, но с интересни обрати и страхотен завършек!
Няма да им ползвам дадените от продукцията имена, защото са ми нелепи. Мисля до края на формата да ги карам цветово.

Браво на сините! И идеална подредба на племената! Най-подценяваните спечелиха. Тези с най-напомпаното самочуствие отидоха на реката. Жълтите – по средата, за урок на капитана.

Червените определено ми се очертават като най-неприятен отбор. Много заслужено си получиха територията. Жалко обаче, че Куков мина между капките. От този отбор преоткрих Мирослава – много стойностно момиче. Жалко, че никой не го оцени.

Не знам защо сините въпреки всичко не ме кефят. Цветан ми е симпатичен, Виктория, Мани също, можи би и още някой (още трудно им помня имената).... но някакси все още са ми фрийк. Ето го Касим – браво, супер, нареди пъзела. Ама какво беше това тряскане по частите докато ги наместваше. Като ли че със сила искаше да ги вкара.... Ми нищо общо с Неделчо, ще ме прощавате. Кому беше нужно наистина да ги сравняват и то след една битка!!!

Понеже стана на въпрос, ще вмъкна бърз коментар за водещите. Пълен потрес! Кой олигофрен и ги пише тея реплики на Ралица?!?!? Безумна простотия! Спирам, че ще стана груба, а пиша във форума все пак!

И накрая минавам на жълтите.
Жени се представи трагично в играта. И като стратегия и като лично представяне. Последното го отдавам на годините и килограмите. За стратегията си мисля, че я провали силното й его и нуждата да се доказва на новопоявилия се лидер.
Що се отнася до Филип – прекрасен играч, според мен единият от фаворитите за сезона!
Но да ми говорите тук, че тя била хиената, която нападнала свестното момче.... Хайде моля ви се!
Същият е като нея! С огромно его и бяс, че му се налага да търпи заповеди от някаква си ЖЕНА. Тя, че правеше грешка след грешка спор няма. Ами той къде беше?!? През цялото време искаше да покаже едниствено собствената си игра и грешките на Евгения.  С друго не се занимаваше.  
После на масата всъщност разговора беше добър. Жени много добре си го засече....  Вече го казах, факт е, че бях предварително настроена към нея доста негативно. Но, учудващо за мен към момента всъщност я приемам по-скоро положително. Че е хиена - хиена е. Ама хитра хиена....
Виж, язък за Филип – много го харесах вчера. Сега ми падна в очите. Напълно си приличат двамата, затова няма да се разберат никога.
 А кой ще излезе първи – божа работа. Евгения цяло лято я нямаше в социалните мрежи, така че се съмнявам да е тя. Честно казано, не ми се вярва и той да се даде. Техните взаимоотношения ми приличат като на Ваня и Тошко от ИВ2. Никаква прилика със самите хора, пази боже! Но този антагонизъм при тях ми е същия... .нищо чудно точно тази линия да са търсели и продуцентите. Така че, ги виждам и двамата във финалистите.

Виолетовите ме кефят (като изключим Веселина). Особено Алекса. Само Чакала леко ме издразни с тези заявки за голям стратег . Към Елина мисля, че съм предубедена заради Борис. Но времето ще покаже.

И след всичко което изписах – с малки изключения, към момента ми харесва сезона. Вече си научих урока, че ако някой наистина ми скъса нервите, това ще са продуцентите. Така че, с тази настройка продължавам.

И най-накрая да не забравя – благодаря ти, Дяволче за прекрасната тема. Heart
Благодарна съм и че се получи така, че ти да водиш темите!  Бях се зарекла повече да не пиша в тях. Но сега е доста по-позитивно и приятно, с интересни за всички анкети!

Последна редакция: вт, 06 сеп 2022, 13:09 от Каlista

# 344
А, каквото сам си направиш, никой не може да ти го направи! Все пак са само два-три дни от началото и трябва да могат да се владеят. Който пък си е такъв, не чака дълго да се покаже. Надявам се да не ни я набиват толкова често. Досадна е. Искам да гледам другите участници. Да ги опознаем.

Общи условия

Активация на акаунт