💪"Игри на волята: България" - сезон 4, тема 2 (05.09 - 11.09)

• 68 731
  • 1 615
  •   1
Отговори
# 345
  • London
Скрит текст:
За капитанската битка, според мен най-големи шансове би имал Кукув, Женя е прекалено тежка, а Цецо прекалено голям за такъв тип игра. Ще видим Simple Smile
Все още няма инфо каква ще е капитанската битка.
Висенето на гредата е битката на резервите за храна, където трябва да се задържат повече от 48мин , за да спечелят храната си.

На Елизабет рекорд ли трябва да скъсат? Сякаш тя повися на такава греда с навряните гащи бая.... Елина ако и там не се представи добре вече ще ме разочарова тъй като имах усещане, че е много добре подготвена физически. Предполагам, че ще пратят мъж и жена да се пробват....

Другата капитанска според мен ще е нещо за баланс също.😅 Колкото и да ти подготвят нещо винаги можеш да се изложиш.....😛
За тяхно щастие и късмет - да, трябва да бият времето за висене на Елизабет. А не на Божидара Бакалова или Хепи Ванче Simple Smile

Трима от резервите ще участват. Според мен Елина има големи шансове да спечели в тази игра.

А колко  седяха като време Хепи Ванче и Божидара? И колко Елизабет?  Имам спомен, че подобна игра се игра и на един финал зимен на Фермата и май победи онзи ром дето имаше родители просяци в чужбина.  Тогава верно много висяха ....помня, че Ваня я събраха на парчета за малко опикала се от пръта и я пуснаха да се сгрее в една кола.

# 346
  • Sofia
Като съм почнала да соля, да не забравя и Кукув - не, че очаквах много от него, като му гледаш визитката ще си кажеш брей, а в играта мишкар. То вярно, че визитките им са преувеличени, но малко скромност не би била излишна. Малко ми напомня за Алекс от предишния сезон, и той докато изгрее, и залезе.

# 347
Жени ще я добутат ако не до финал, то почти, убедена съм. Може поне да не влиза още от първия ден толкова остро. Момичетата мислят как да разпределят справедливо леглата, онази селска пръчка се троска "ми аз тук си избирам, гледайте си работата". Пфф

# 348
  • London
В този ред на мисли в оригинала визитките обичайно са скромни, при нас не знам защо се надува всеки като балон.

# 349
Скрит текст:
Скрит текст:
За капитанската битка, според мен най-големи шансове би имал Кукув, Женя е прекалено тежка, а Цецо прекалено голям за такъв тип игра. Ще видим Simple Smile
Висенето на гредата е битката на резервите за храна, където трябва да се задържат повече от 48мин , за да спечелят храната си.

На Елизабет рекорд ли трябва да скъсат? Сякаш тя повися на такава греда с навряните гащи бая.... Елина ако и там не се представи добре вече ще ме разочарова тъй като имах усещане, че е много добре подготвена физически. Предполагам, че ще пратят мъж и жена да се пробват....

Другата капитанска според мен ще е нещо за баланс също.😅 Колкото и да ти подготвят нещо винаги можеш да се изложиш.....😛
За тяхно щастие и късмет - да, трябва да бият времето за висене на Елизабет. А не на Божидара Бакалова или Хепи Ванче Simple Smile

Трима от резервите ще участват. Според мен Елина има големи шансове да спечели в тази игра.

А колко  седяха като време Хепи Ванче и Божидара? И колко Елизабет?  Имам спомен, че подобна игра се игра и на един финал зимен на Фермата и май победи онзи ром дето имаше родители просяци в чужбина.  Тогава верно много висяха ....помня, че Ваня я събраха на парчета за малко опикала се от пръта и я пуснаха да се сгрее в една кола.
Божидара откара почти 3 часа, Ванчето малко повече от 4 Simple Smile
Елизабет остана на 47мин просто защото нямаше с кого да се състезава.

# 350
  • SF
Жени може и да напусне славно заради контузия и невъзможност да продължи.
На мене семейство Джаферович са ми симпатични. Нищо лошо не правят. Добри и желани събеседници са в таблоидните предавания. Разказват си живота, споделят си за грешките, гафовете, показват си децата, държат се земно - благодат за водещи и сценаристи!
Амбициозни са и им се получават нещата. Той е печелил Сървайвър. Сега го поканиха да бъде част от екипа. Съсобственик е на фитнес център, тя си има арт студио за грим и преподава. Търсен гримьор е. Наложи се за много кратко време. От учеща се превърнав преподавател. Ми... браво! С какво да ме дразнят?!

# 351
Скрит текст:
Скрит текст:

Божидара откара почти 3 часа, Ванчето малко повече от 4 Simple Smile
Елизабет остана на 47мин просто защото нямаше с кого да се състезава.
Само да се уточни че на Божидара вися на кръгли греди , а Ванче, Боби, Надя и Калоян бяха на квадратни което не беше много ок защото бяха супер неудобни , но първите 3ма не знам още как успяха да стоят 3+ часа на тези греди на минус 11 градуса.

# 352
  • Пловдив
Факт е, че Евгения е така мразена, заради някакви предшестващи игрите впечатления. Ако беше непознат човек за публиката, много повече хора щяха да я харесват.
Аз съм фенка на хората с характер. Тази русата от жълтите да не е по-добре. Мълчи и кима. Сблъсъкът между Жени и Филип ще е интересен. Ще видим кой ще надвие.

# 353
  • София
Визитките на някои са толкова надути и украсени, че нямат нищо общо с действителността. Примерно миналия сезон Александър, който в реалния си живот е шофьор и мошеник /което не пропусна да демонстрира и във формата/, безработен и издържан от приятелката си в Германия /и изритан от нея по тази причина/, беше представен като автомобилен състезател и какво ли още не и доста хора тук му се възхищаваха.

За Жени си мисля да не се окаже стратег колкото Туджаров - само на думи и стари лаври, че били участвали в Сървайвър някога, нищо че не показаха и тогава кой знае какво. Защото от дивана, гледайки отстрани, всеки е стратег и умник, но на терен и под напрежение нещата са коренно различни, трябват хладен ум, самообладание и съобразителност. Тя снощи не показа нито едно от необходимите качества нито като лидер, нито като стратег.

# 354
  • London
Факт е, че Евгения е така мразена, заради някакви предшестващи игрите впечатления. Ако беше непознат човек за публиката, много повече хора щяха да я харесват.
Аз съм фенка на хората с характер. Тази русата от жълтите да не е по-добре. Мълчи и кима. Сблъсъкът между Жени и Филип ще е интересен. Ще видим кой ще надвие.
А представяте ли си да вземат да се харесат между спаринга....🤣 Благодат за продуцентите, такава драма ще настане, че ще забравят всякакъв род състезателни игри.😱🤣

Александър е такъв ? Мислех, че тества коли....кога всички тези неща са се разбрали? Flushed

# 355
Аз гледам полу заспала ,но защо ми се стори,че всъщност докато другите момета се засуетиха коя да се “жертва” да легне при мъжете,тя реши да вземе нещата в свои ръце и без хъката-мъката си избра легло при тях.
Ще гледам пак.
Да,Есме,точно така е!
Изобщо факта,че са зле финансово,е токова верен колкото,че Ваня е под чехъл 😀.
Аз него го следя отдавна,защото съм футболен фен има няма 40 години,и той макар и не някакъв супер талант,за мен е човек с футболно и спортно сърце. Жени е барут и не си оставя магарето в калта,ще е интересно.

# 356
  • София
Според мен Жени зае леглото при момчетата, защото се видя, че другите момичета не горят от желание да са там, и един вид се жертва за тях, пише си плюс. Че може да е имала и друго наум, както предположиха някои, да спира поне вечерните сплетни срещу себе си - нищо чудно, и всъщност доста хитро.

# 357
  • София
Александър е такъв ? Мислех, че тества коли....кога всички тези неща са се разбрали? Flushed
Не са се разбрали, знам ги от бившите му работодатели и колеги.

# 358
  • SF
Абе как ще са зле финансово!

# 359
Не знам хубаво или лошо легло е взела Жени, то на мен всички са ми еднакви, но все пак като другите искат чоп, не ми е ОК така да си налагаш мнението, все едно другите не съществуват. На масата като каза "проблемът е, че не се слушаме" имаше предвид според мен "не ме слушате", ама айде да речем, че в случая има право, че нали е капитан. Такива командорки по принцип не ме кефят и то още в началото на играта, когато хората са си все още приятелски настроени. Аз нея по-скоро я виждам като Елизабет миналата година - злобничка и безскрупулна.

Общи условия

Активация на акаунт