💪"Игри на волята: България" - сезон 4, тема 2 (05.09 - 11.09)

• 68 708
  • 1 615
  •   1
Отговори
# 390
Джаферович нарочно насочи вниманието във сторито си към белезите по краката - според мен е останала почти до края, ако не и до финала ... Как и защо - ще видим

# 391
Някой писа, че зрителите са предубедени и за това са настроени срещу Джеферович.
Аз не съм. Това е първата игра освен "Стани богат", която гледам, и за първи път виждам въпросната особа. И какво виждам? Някаква лелка, която се представи брутално зле, не пое никаква отговорност, и вместо да благодари на Филип и другите момчета, които все пак изнесоха играта, заяде най-силния от тях. Зле, много зле.

Последна редакция: вт, 06 сеп 2022, 17:01 от Малечка Палечка

# 392
Честит празник!
Женя и Филип са две страни на една и съща монета според мен. Филип доста умело провокира и дразни. Има качества момчето,  но отборната игра му куца. Сблъсъците между него и Женя вероятно ще продължат докато не излезе един от тях.
Касим е страхотен на пъзелите! Добре помня първото редене на пъзел на Неделчо. И той беше толкова, ако не и по-нервен и спечен от Касим, та добре се справи момчето. От реденето му зависеше съдбата в състезанието и това още повече го напрегна. Следващия път ще е доста по-овладян.
Сините са много сплотени и ме радват. Приличаха на мравки - добре организирани и координирани. Мани е чудесна!  Пълна противоположност на адашката си от предишния сезон.
Девойката с бретона /заради прякора и тук не запомних името/ е позитивна и колоритна, харесвам я. Определено влияе добре на духа в отбора.
Червените по традиция са само силови.

# 393
Не виждам с какво дразни и провокира Филип. И аз да бях, и аз щях да реагирам на поведението на булката, а не съм конфликтен характер въобще. Но тя прекали просто. Че и нагло се държа след излагацията си.

# 394
Кажете за тоя Неделчо, не съм гледала предния сезон, само го видях в черешката и не съм възхитена

# 395
Селски тарикат е Неделчо. Уж добър на пъзели, но по-скоро едноок в царството на слепите. Залагам на Касим, изглежда по-интелиген, но да видим.

# 396
Според мен малко от мухата правим слон. Никой не е реагирал твърде зле ,или остро или обидно, за сега всички се държат на ниво , просто обикновено, дори културно спречкване и изразяване на позиции.
Ако всичко е все така културно и положително ши мъ изнерват скоро , я бърже да се фатат за пиргите, че ни моа ги траа Yum

# 397
  • София
Кажете за тоя Неделчо, не съм гледала предния сезон, само го видях в черешката и не съм възхитена
Неговото племе - Бойците, имаха шанс да печелят битки само ако има пъзел, технически, защото при тях беше Мани, която не можеше да плува, да бяга, да се катери etc. Неделчо често наваксваше огромните изоставания на пъзел, хобито му е да реди пъзели, освен това плуваше бързо, макар и непрофесионално, както във форума многократно беше отбелязвано Smile. Представянето му в "Черешката на торатата", за което дори майка ми, която не го е гледала никъде, ми каза, вероятно се дължи на желанието му да е център на внимание. Автор е на първия български анимационен сериал - "Българ" и след края на "ИВ" той и Туджаров (друг участник от трети сезон) създадоха подкаст с името "Надкаст".

# 398
  • Sofia
Тарикат на дребно (селски тарикат). Има се за голям тактик и манипулатор, който се омотава в собствените си манипулации. С две думи - дребна душица.

# 399
zenata,
лично аз се дразня от хора, които не изслушват, в тази връзка смятам, че мнозина също биха се издразнили. Дали е умишлено, или егото напира,  не е ясно засега.  
Отделно мисля, че трябваше да е по-обран в коментарите си по време на изготвянето на стратегията преди старта. Избраха Женя за капитан, би трябвало да остави водещата роля на нея. Противоборството на терен не е в интерес на отбора, освен това толкова ли не може да дочака да дойде неговия ред за капитанство, та да блесне тогава? Голямо его, съчетано с нетърпение и припряност не са добра комбинация. Може да е комплексен, но не е отборен играч. Има си време за всичко,  ако човек може да планира няколко хода напред.
Женя също не ми е любимка, просто се владее една идея по-добре.

Последна редакция: вт, 06 сеп 2022, 18:11 от _Hope_

# 400
  • Sunshine state
Аз пък точно от Филип не видях нищо невъздържано, а Жени точно е тази, която не може да си овладее нервите и постоянно показва неприязън към него.

# 401
  • София
Отделно мисля, че трябваше да е по-обран в коментарите си по време на изготвянето на стратегията преди старта. Избраха Женя за капитан, би трябвало да остави водещата роля на нея.
Аз не знам откъде идват заключенията, че Жени го е нападнала първа, а той ѝ е отвърнал. Първият им сблъсък беше когато той ѝ каза, че не трябва да плува. Това беше преди играта и преди лошото ѝ представяне, което той нямаше как да предвиди, тя също. Според ме е нормално Жени да се подразни, дори да не беше капитан, когато някой ѝ нареди нещо такова, особено с нейната предишна история като плувец. Очевидно е, че Филип е този, за когото е непосилно да приема команди.

Последна редакция: вт, 06 сеп 2022, 17:33 от La Vikinga

# 402
Според мен малко от мухата правим слон. Никой не е реагирал твърде зле ,или остро или обидно, за сега всички се държат на ниво , просто обикновено, дори културно спречкване и изразяване на позиции.
Ако всичко е все така културно и положително ши мъ изнерват скоро , я бърже да се фатат за пиргите, че ни моа ги траа Yum
А де,и аз това се чудя. Нищо кой знае какво не е станало,но какви обиди и квалификации прочетох 😂.Лелка била,на 32 години лелка ?!?! Здрава,спортуваща поддържана жена-лелка на 32г.  Ми в такъв случай-приятно ми е,аз съм прабаба ви Виолета😁И била неспособна на емпатия 😂,направо емоционален инвалид бре!
Давай,Жени,почвай да ги размяташ както ти си знаеш!Поне да има за какво да те плюят.

# 403
  • Sofia
Преди снощи се бях притеснила,че Жени ще вземе да ми стане симпатична.Е,успокоих се,няма такава опасност.

Изключително дразнещо е това с фамилиите, да.
Разбирам да има двама с едно име - ок.
Ама една Евгения, една Александра, един Димитър, на Лефтеров дори не му знам малкото име.
Едни се споменават само по фамилии,на други изобщо не им знаем фамилиите.
Та се чудя,дали няма да изникне още някоя семейна връзка,за която даже и не подозираме?!
Съвсем в капацитета на продуцентите е.

# 404

Общи условия

Активация на акаунт