💪"Игри на волята: България" - сезон 4, тема 2 (05.09 - 11.09)

• 68 642
  • 1 615
  •   1
Отговори
# 540
Ей, не се научиха Продукцията, че не трябва да са толкова големи "сабите" като размер.

Стратегически избор на Жени да не избере сабите, хареса ми този ход.

# 541
  • София
Еми, браво на Жени. Умно подходи.

# 542
  • София
Тоя пък Куков, прибирал се с високо вдигната глава. И от какъв зор, къде е гордостта да не можеш да наредиш 9 плочки сума ти време? Става ми все по-неприятен, защото като че ли и от вчерашната битка си тръгна без угризения за провала си, хвърляйки вината за загубата единствено върху Георги и снахата /забравих й името/.
Жълтите обаче какви мили хора - легнали си, без да изчакат Евгения от битката. Joy Не помня друг път да се е случвало подобно нещо.

# 543
Голяма комплексарка.

# 544
  • София
Хахаха, Филип хич не е доволен Smiling Imp

# 545
Тая русата Ралица , как съществува без грам мозък? 😬

# 546
  • Sofia
Хайде стига де! Великият стратег Евгения, айде моля ви се! Оставаше да не спечели при игра  направена специално за нея. На подобна игра безполезната и бездарна Манка отвя всички. Какво остава за Джаферович. Ако намали малко самочувствието и себеизтъкването, няма да е зле.

# 547
Куков изби рибата. Никога в живота си не е редил явно пъзел...такава излагация.

# 548
Много сладки сините -
Големи комари …ауууу
Големи пици - аууу

# 549
Да, и мен ме подразни Куков - каква високо вдигната глава - той си се изложи яко. Вчера снахата беше толкова искрено притеснена и гузна от провала си, тоя се надува
Тоя пък Куков, прибирал се с високо вдигната глава. И от какъв зор, къде е гордостта да не можеш да наредиш 9 плочки сума ти време? Става ми все по-неприятен, защото като че ли и от вчерашната битка си тръгна без угризения за провала си, хвърляйки вината за загубата единствено върху Георги и снахата /забравих й името/.
[/quote]

# 550
  • София
Тялото на Звезделина да почне да яде джуките, а не мускулите...

# 551
Не вярвам да са много доволните в отбора й. Тя се стараеше да печели доста симпатии по кьошетата.
Ако не се беше държала така, хората щяха да я подкрепят. Много неприятна личност. Надявам се да ни я спестяват, но ако погледнем каква част от времето зае Евгения само тази вечер, няма шанс.

# 552
  • София
Надявах се Жени да избере сабите, въпреки че е немислимо решение в първата седмица от играта, но поне да оправдае коментарите, които така или иначе отнася, а освен това предимствата в този формат много често са посредствени.

# 553
Е, много е рано за сабите, трябва да си самоубиец, та да пренебрегнеш отбора си още в първата игра.
Гледай ги...легнали и заспали 😄 много "неколегиално".

# 554
Те пак ще отидат при нея или нейния пудел Ралица. Спокойно

Общи условия

Активация на акаунт