💪"Игри на волята: България" - сезон 4, тема 2 (05.09 - 11.09)

• 68 636
  • 1 615
  •   2
Отговори
# 555
  • София
Хахаха, Филип хич не е доволен Smiling Imp
Поздрави ли я, в крайна сметка, най-благичкият участник? Sweat Smile

# 556
Куков и той гола вода..

# 557
Страшна гордост. Едната спечелила игра дето и Манка миналата година спечели, другия с две леви ръце и никаква адекватност във втора игра. На Борис половинката и тя зор да се покаже на чужд гръб. Страхотия.
Радвам се че Евгения донесе предимство на хора, които изобщо не се интересуват от нищо друго, освен от собственото си удобство.

# 558
Червените не са отбор.
Сбирщина от индивидуалисти.
Надявам се Генчо да успее да ги сплоти, мисля, че има необходимите качества за нещо подобно.

# 559
Куков е тотална излагация
Утре игра за баланс, трябва жълтите да блеснат.

# 560
  • Стара Загора
Ралица на съвета защо са я докарали като труженичка? Joy

Никак не съм впечатлена от победата на Евгения, още по-малко от избора на награда.

# 561
  • София
Хахаха, Филип хич не е доволен Smiling Imp
Поздрави ли я, в крайна сметка, най-благичкият участник? Sweat Smile
Не успя да се вмести от другите. Иначе имаше голямо желание. Успя само да я гледа благо  Wink

# 562
Продукцията добре го беше измислила, отива Джаферович и всички спят, хоп в следващият кадър всички са станали😂 пълна излагация

# 563
  • Стара Загора
Филип каза браво, специално го показаха. Трябваше да стане да я разцелува или? Ясно, че я харесвате ЖенитУ, ама поне обективно гледайте и коментирайте.

# 564
И още нещо ми прави впечатление.
До момента спойлерите от промотата практически ги няма, което е голямо подобрение спрямо предходните сезони.

# 565
Обичат я хората.

# 566
Е, поздрави я... с половин уста Joy но го направи.
Утре ще е интересно, но има и доста силова част и за сините ще е трудно. Очертава се сините да са ми искрено на сърце, жълтите са ми интересни като вътрешни взаимоотношения, червените са ми безразлични. Много са студени един към друг, сякаш не са още отбор, ами заточеници, оказали се заедно.

Замислих се за битки като тази, в която държаха гюле в центъра и другата, в която един се държи за дървена колона и го дърпат от противоположния отбор - даже не виждам и вариант, по които сините да се разпределят ....

# 567
  • London

Радвам се, че Елина отива на битката на Резервите, защото изглежда ще е висене и вероятно има по-голям шанс от настоятелния Иван.

Елина обаче все последна завършва. Гледаш ги някои из Инстаграм - клипчета, репежене, мислиш ги големи атлети, а то? Много съм разочарована, много.... Очаквах много повече! Нито воля показва, нито хъс.... Докато е в самата битка със себе си. Все повече се съмнявам, че ще продължи дълго в играта.

Гайтанов ми харесва доста. Той определено ми е най-симпатичен от мъжете резерви. Сърбина ми простее - какви чалги някакви запя днес и изобщо прекалено балканее. Коментара за българите също не харесах, но и нашите мъже очевидно му бяха делегирали правомощия и подвили опашки...

Веселина наистина пуска доста шеги. Мен не ме дразни честно казано.

Ами какво да кажа за капитанската? Не е като да не може и мъж тая задачка да я свърши, ама по-лесно е да се оправдават. Кукув 20 пъти реди на различни положения тоя пъзел, много глуповато момче. 👀 Усещам, че скоро ще развее и бялото знаме и може като човека на който ми прилича с псувня към продукцията и той да си замине.

Филип от жълтите обаче гледаше пак адски лисугерски. 😅 Все повече не вярвам в добрите му намерения.

Утре имам усещане, че сините ще са на съвет. Мхм.... Носят се тежки сандъчета, малко трудно да вземат превес.

# 568
  • София
Филип каза браво, специално го показаха. Трябваше да стане да я разцелува или? Ясно, че я харесвате ЖенитУ, ама поне обективно гледайте и коментирайте.
Не е трябвало, аз само слушах към края и ми направи впечатление коментарът на съфорумката.Тази тема е пълна със субективни коментари, които аз лично подминавам.

Edit: Имах предвид, че може да подминавате и моите, ако ги намирате за такива, а не че коментарът на Kalista е бил такъв.

Последна редакция: ср, 07 сеп 2022, 01:10 от La Vikinga

# 569
Веселина е приятна изненада като характер. Жалко, че и тя се подвела по модерните процедури и си е направила такова лице.
Много ме подразниха как преброили пържолите точно 6 да са. Големи икономии и чудо. 50 минути висене, поне да бяха им дали един чувал ориз и брашно + огън. А не за седмицата по едно хлебче с пържолка.

Общи условия

Активация на акаунт