💪"Игри на волята: България" - сезон 4, тема 2 (05.09 - 11.09)

• 68 645
  • 1 615
  •   1
Отговори
# 645
  • София
Чак сега успях да изгледам епизодите. Харесва ми до тук предаването, най-вече това, че нямаше 5 минутни наказания 😊 Много ме дразнеше това миналата година, хайде да се случи един-два пъти за целия сезон да кажем ще се приеме, ама то тогава беше във всяка игра почти.
Рано ми е да кажа на кой отбор симпатизирам, но може би сини, следвани от жълтите. Червените нещо не ми допаднаха, като отделни играчи да, но като отбор, за момента не.
Така коментираната Жени - аз за първи път я гледам в предаване, така че нямах и предварителна нагласа. Малко ме изненада в териториалната битка, че не се справи особено добре с плуването, а все пак е плувкиня, но като цяло  ми е интересна на този етап. Всъщност много ми допадна как леко затапи водещата (чак не повярвах, че са го оставили при монтажа), когато и каза, че не Андрей е спечелил сабите първоначално в миналия сезон, а този, който ги получи си е тръгнал преди да може да ги използва.
За довечера стискам палци на сините, но не знам защо имам усещането, че ще победят червените.
На номинации твърдо искам жълтите - за момента там ще е най-интересно според мен на съвета.
А, и да не забравя - благодаря за темата! 😊

# 646
Очилата ще стават за палене на огън, ако са за далекогледство; за късогледство мисля, че не вършат работа.

Кой е Митко Бийст, Лефтеров ли?
Да, но е Митко Бийтс, объркано е в анкетата.

Играта вчера си беше чисто женска, миналата година затова я дадоха съвсем същата, когато на елиминации бяха 4 жени. Още от началото бях сигурна, че Жени ще спечели, но и покрай други предавания сме коментирали, че в смесени битки винаги има предимство за жените.

# 647
Аз бях лют фен на Ваня Джаферович когато участва в Сървайвър. Но сега не мога да понасям жена му. Ми като мутра ми е. Най големия кеф снощи ми беше когато тя се прибра в стопанството след победата /горда, горда/и бам... никой не я чака.
Много е гадно ама се изкефих
Гадина съм

# 648
  • Другата България
За резервите - много голям провал дотук на Елина. След всичко заявено, след снощния почти скандал с Иван и това "аз искам", очаквах повече. Не мисля, че би стигнала далеч. Някак ми се струва, че Чакалов от резервите най-напред би стигнал, такова усещане имам.
В анкетата отговорих с "да" за Женя - вече казах защо, за супергероите съм си, но смятам, че жълтурковците ще победят довечера. Поне от видяното от промото, въпреки, че бях полузаспала, ама така ми се стори. Ако сините отидат на съвет, най-логичния избор там би била Фейгин, или Велислава, ама по-скоро за първата си мисля.
Аз бях лют фен на Ваня Джаферович когато участва в Сървайвър. Но сега не мога да понасям жена му. Ми като мутра ми е. Най големия кеф снощи ми беше когато тя се прибра в стопанството след победата /горда, горда/и бам... никой не я чака.
Много е гадно ама се изкефих
Гадина съм
Това ще им излезе на носа, вЕрвай ми.

# 649
  • София
Жени не беше чак толкова зле на плуването, пристигна втора на понтона, може би бруста и е по-добрия стил и за това превключи на него. Но с каяка се изложи. А преди това каза, че няма проблем с гребането. Искаше ми се да видя Фифо срещу Жоро на плуване.
Относно сабите - той Морунов така и не ги използва, защото никога не е бил застрашен реално и отпадна заради собствената си чест, зор да ходи на дуел с Андрей.

# 650
Те не се ли правеха нарочно, че спят? Поначало типажът на Жени не ми е любим, но дотук се справя добре и показва характер, за разлика от други, по-симпатични.

# 651
Такива като Куков сме гледали много, мисля, че щом му дойде времето, ще отпадне бързо и безславно. Сега ще го държат за силовите игри. Не ми е интересен, но е позната фигура, няма с какво да ни учуди.
Надявам се да не са сините на "пангара", защото е изключително крехък балансът им. Дано да не тръгнат при тях някакви дребнави търкания.
Ще има доста игри, в които ще се изисква баланс, запазване на самообладанието, ще излязат на преден план хора, които сега не са ни интересни.
Изгледах момента на посрещането на Евгения вечерта. Нито един не я чакаше, поне от кумова срама. Може и нарочно да е било. Не ми хареса как описа мъжа си, дори и да е последният калпазанин, подобни изказвания в ефир са неуместни. Накрая го похвали, ама вече беше омазала нещата. Такива хора не знаеш кога и как ще те подхлъзнат, затова и хората са внимателни с нея. Няма начин, ако остане дълго, ще видим и буйната й страна, което не ми е много на сърце.

# 652
Елина засега не показва нищо от това, което показа във визитката. Дано тези 1000 набирания за 80 минути не ги е правила само в сънищата си. Simple Smile
Куков и той още не е разгънал гънките за които говори във визитката си, а вчера беше подходящ момент за това. Simple Smile
На базата на един коментар в миналата тема ще направя прогноза за развитието на играта до края на седмицата.
Скрит текст:
Тази вечер Жълтите бият, Сините отиват на съвет. Вторият играч на елиминация вероятно ще е от червения отбор, но това няма значение, защото ще отпадне играч от Сините, който Алекса ще замести.

Последна редакция: ср, 07 сеп 2022, 13:30 от precious*

# 653
  • София
Мотото на този сезон трябва да е "Не вярвай на нищо"! Не вярвай на приказките им, не вярвай на визитките, не вярвай на хвалбите им, не вярвай на това, което ни монтират и ни показват...,  абе изобщо не вярвай. Знам, че е игри на волята и спортните постижения са в центъра на шоуто, но на мен ми е по-интересно това, което става между игрите. Спокойно може да ме наречете клюкарка и сеирджийка, няма да се обидя.

# 654
  • Пловдив
Мотото на този сезон трябва да е "Не вярвай на нищо"! Не вярвай на приказките им, не вярвай на визитките, не вярвай на хвалбите им, не вярвай на това, което ни монтират и ни показват...,  абе изобщо не вярвай. Знам, че е игри на волята и спортните постижения са в центъра на шоуто, но на мен ми е по-интересно това, което става между игрите. Спокойно може да ме наречете клюкарка и сеирджийка, няма да се обидя.
Времето между игрите е силно режисирано и нагласено.
По тази причина пропуснах миналия сезон.

# 655
  • Другата България
Елина засега не показва нищо от това, което показа във визитката. Дано тези 1000 набирания за 80 минути не ги е правила само в сънищата си. Simple Smile
Куков и той още не е разгърнал гънките за които говори във визитката си, а вчера беше подходящ момент за това. Simple Smile
На базата на един коментар в миналата тема ще направя прогноза за развитието на играта до края на седмицата.
Скрит текст:
Тази вечер Жълтите бият, Сините отиват на съвет. Вторият играч на елиминация вероятно ще е от червения отбор, но това няма значение, защото ще отпадне играч от Сините, който Алекса ще замести.
Моята прогноза е същата. За безстрашните вече написах, че според мен ще победят. И за сините написах, и на кого залагам. А ако от непобедимите е номиниран Куков, то най-логично е именно син играч да отпадне, да.
За заместването - вероятно Алекса, но защо не и Чакалов?
Не пиша в скрит текст, защото е прогноза, лично моя, неоснована на спойлери.
Каквито не знам дали има.

# 656
Аз пък се замислих вчера като висяха на дърветата.
Водещите не капват ли и те, докато ги чакат да се изморят? И те ли седят на пека през цялото време?

# 657
  • София
Времето между игрите е силно режисирано и нагласено.
По тази причина пропуснах миналия сезон.
То и аз, само мърдат по екрана, без звук, а аз си гледам нещо друго.

# 658
Тази седмица човек ще загубят
Скрит текст:
жълтите

# 659
  • Където морето целува небето...
В кой ден ще ставя ясно кой от Резервите ще замести отпадналия от петък? Дано сложат Алекса в противников отбор и да се изправят едни срещу други влюбените. Ще има драма!

Общи условия

Активация на акаунт