💪"Игри на волята: България" - сезон 4, тема 2 (05.09 - 11.09)

• 68 673
  • 1 615
  •   1
Отговори
# 660
Ако отпадне Фейгин от сините и влезе Алекса или къдравото момче от резервите, ще е супер. Липсва им на моите сини любимци малко груба сила. Blue Heart

# 661
  • Стара Загора
Тази седмица човек ще загубят
Скрит текст:
жълтите
Това предположение ли е или сигурна информация?

# 662
И аз стискам всички палци за сините - и ако загубят, да спечелят някой от мъжете резерви. А как всъщност ще се решава кой от резервите да влезе пръв? С игра между тях, или жребий?

# 663
За интригата, Алекса трябва да попадне при жълтите мацки.

# 664
Кой мислите че ще изпратят племената на елиминации ако им се наложи
Все си мисля че червеният ще пратят Куков, сините може би Фейгин, за жълтите съм убедена че Жени ще ги накара да пратят Фифо.

# 665
  • Другата България
За жълтите може и Илина да е.
Може ли някой да ми обясни сега какво следва-довечера следва битка. И после?

# 666
  • Sunshine state
Куков е толкова суетен, че освен за визията си, не мисли за нищо друго. Изцяло на оня актьор Митко ми напомня, дето беше хлътнал по пишман рускинята. Елина е гола вода и номра слама, както и очаквах. Много ми харесва Алекса и се надявам скоро да влезе в играта и да не е резерва.

# 667
След гледане на няколко сезона вече започва да ми се струва, че в тази игра най-важен е характерът и психиката, над всички други качества. Някои участници очевидно са добре подготвени физически, уж имат някакъв хъс (ама по-скоро пренавивка), но в реалните битки на арената и ключовите моменти се дънят много лошо. Дали са нерви, дали нещо друго. Това наблюдавам при доста от резервите - например, Елина и Чакала. Тия хора уж са супер навити (явно пренавити), уж са много добре подготвени и после сякаш нямат истинска воля за победа, изобщо нямат реална вяра в победата си, лесно се отказват и въобще не показват това, което на теория от визитките им (а и видимо) би трябвало да могат.

Докато примерно Касим и Иван Покера в битки се справиха чисто физически по-добре, отколкото се очакваше, когато бъдат сложени редом до професионални атлети. Въпрос на желание, психика и вътрешна мотивация. (Тук да допълня все пак, че Покера се изложи малко с пъзел, но при пъзелите се очаква да има и издънки сред тези, които имат обусловеност да ги правят по-лесно - дори Касим вероятно поне веднъж ще има някаква засечка до края на сезона, ще видим.)

Добро впечатление ми направи също Мани, добре се бори, а можеше лесно да бъде подценена с тази крехка на вид фигурка. Волейболистката-гигант е направо желязна за момента във всичко, може би най-доброто общо представяне от всички до момента, но да видим докога. Личи си, че е с много сериозна спортна дисциплина от старата школа, браво на такива хора. Майката-супергерой първоначално малко ми биеше на "лудичка" (не в обиден с смисъл, просто доста дива), малко прекалено артистична и хиперактивна. Но тя в своята привидна лудост засега успява всъщност учудващо рационално да подхожда към проблемите и е по-скоро много стабилна градивна спойка за целия отбор, дори в някакъв смисъл скрит лидер.

# 668
За жълтите може и Илина да е.
Може ли някой да ми обясни сега какво следва-довечера следва битка. И после?
Аз също мисля, че Жени ще стреля по Илина първо ако жълтите са на съвет. Първо падат пешките, след това идва ред на по-силните фигури. А Илина ясно и показа на Жени, че не гледа в една посока с нея.

Иначе довечера битка, загубилото племе отива на съвет.
Утре следва битка между завършилите първи и втори днес, загубилите отиват на съвет.

Колко човека ще са номинирани на съвета не се знае още, но през втори и трети сезон бяха по двама от племе. Според мен има възможност през този сезон номинацията отново да е единична.

Последна редакция: ср, 07 сеп 2022, 14:02 от Bengun

# 669
  • София
Майката-супергерой първоначално малко ми биеше на "лудичка" (не в обиден с смисъл, просто доста дива), малко прекалено артистична и хиперактивна. Но тя в своята привидна лудост засега успява всъщност учудващо рационално да подхожда към проблемите и е по-скоро много стабилна градивна спойка за целия отбор, дори в някакъв смисъл скрит лидер.
Коя е тя?

# 670
  • София
Велислава, предполагам.

Аз се замислих, че с това влизане на един Резервен в племе и отпадане на още един - те за три седмици ще приключат, трима ще влязат, трима ще си ходят.

# 671
  • Другата България
Бен, именно.
Жени си следва плана.

# 672
А няма ли всъщност да се проточи сезона? Реално има 6 човека, които чакат да заместят отпаднал. Излиза, че първите 3 седмици ще има 3 племена по 8 и чак след това ще почнат да отпадат наистина. Аз го разбрах, че един отпада на елиминационен дуел директно от племената. А резервите влизат в битка, в която победителят влиза в племето загубило играч, а другите отиват на съвет и директно гонят 1 с гласуване. Така тази седмица излиза, че 1 резерва и 1 редовен играч отпадат, 4 резерви остават и племената пак са 3 по 8.

# 673
  • София
Да, аз имах предвид, че бързо ще приключат с резервите. Не като миналата година с оня Плаж на отшелника.

# 674
О, Алекса ако се изправи срещу Ели ще й пусне на 100 процента, никаква драма няма да има според мен. На мен ми изглежда като че той не желае чак толкова силно да е в предаването. Даже не бих се учудила да са ги навивали да участват заедно .

Общи условия

Активация на акаунт