💪"Игри на волята: България" - сезон 4, тема 2 (05.09 - 11.09)

• 67 902
  • 1 615
  •   1
Отговори
# 750
Сините са ми много симпатични. Много сърдечно се подкрепят, без значение кой как се справя. А Вики ми е вече любимка.

# 751
Цецо да взема под мишница и Касим, и Илиян и да върти.

# 752
  • София
Аз не чух какви са условията на играта, но защо обикалят в такива широки кръгове? Така само се изморяват повече, защото вървят/тичат повече. И как им хрумна да сложат Касим, а и жени на тези тежки сандъци?!
Илиян и Фейгин май са от калибъра на Куков. Който поне умее да сече, ако не друго.

# 753
Цецо и сандъка Joy Друго нещо си е
А Димо - Супергерои, но като от комикс Joy Интересно къде другаде има

# 754
Някой каза ли че въжето трябва да е така опънато. Защо не правят къси обиколки и да намотават въжето.

# 755
И аз не гледам много съсредоточено. Наистина, защо сложиха Касим на сандъка? И защо жълтите толкова спихнаха? Гледам, че здрави въртят

# 756
  • Стара Загора
СЧига, т'ва не е вЕрно! Joy

# 757
И аз не гледам много съсредоточено. Наистина, защо сложиха Касим на сандъка? И защо жълтите толкова спихнаха? Гледам, че здрави въртят
Ако чух правилно, който носи сандъка, ще реди пъзела?!

# 758
Абе мамка му кой некадърник ги е чертал тези кръгове?!? Как ще застъпват и ще се оплитат въжета докато търчат с тези килограми?!?😫

# 759
Сините са невероятни! Супер задружни, емоционални и подкрепящи се. За втори път супер се вълнувам заради тяхната игра и им стискам палци. Дано остане така до края и не ги развалят с някакви интриги

# 760
  • София
Защо Аспарух не се включи в носенето на сандъка? Да не се е контузил?
Сините много ме кефят. Страшни сладури са.

# 761
Да, много готини. В началото бях за жълтите, но сега съм за тях

# 762
Браво на Куков, справи се също толкова бързо и значително по-добре от Аспарух. Поредното доказателство, че тежестта не означава непременно сила.

Сеченето на дърва е преди всичко техника и след това сила. Онзи синият кълцаше гредата с идеята да я направи на клечки, а не да свърши работа. А трябваше да цепи клин. И с малка брадва се работи с една ръка.

# 763
Добре де, нужно ли беше толкова много да са намотани тези въжета? Flushed

# 764
  • София
Всичко вече наричат "пъзел" - имат да наредят буквите от дума, която вече знаят, в права линия. Как това е "пъзел"? По-скоро е игра за баланс...

Общи условия

Активация на акаунт