💪"Игри на волята: България" - сезон 4, тема 2 (05.09 - 11.09)

• 68 521
  • 1 615
  •   1
Отговори
# 930
Аз също очаквах повече от Алекс. Изненада ме най-вече нейната несигурност и плахост. Учудих се, че никой не гласува за Велислава. Мислех, че ще е втората номинирана.

# 931
  • София
Сладурковци 🙂

# 932
В предния пост доста похвалих някои сини като Волейболистката и Касим (е, с някои условности) - и те бързо си показаха и по-слабите страни, разбира се. Simple Smile Урок за мен да не бързам да съдя твърде положително тия, дето току-що са спечелили, че повече си проличава балансът на силите им, като загубят.

За тая игра с въртенето на тежкия сандък... аз ли нещо фундаментално не разбирам... правило ли е имало допълнително казано към играчите, което не беше в ефир... но...

...по дяволите, чудя се, не можеше ли през цялото време на това бясно въртене въжето да се поддържа максимално късо като просто го навиват (по лесен за развиване с едно дръпване после начин) при себе си?? Т.е. да поясня - въжето е навито на кол, те го размотават, но нищо не им пречи да му правят намотки откъм себе си, които ще паднат после с едно дръпване като го разпънат. И хоп - през цялото време въртиш 1 метър въже и с по 4-5 крачки правиш един кръг, а не да тичаш половин стадион с 90 кг за една намотка.

Та силно се надявам, че просто е имало допълнително неспоменато в ТВ записа правило, че трябва въжето да е право през цялото време. Иначе, язък им и за инженерите, и за пъзел майсторите, дето бяха пряко замесени в тази лудост.

# 933
Относно мнението защо Виктория не е казала на Фейгин, че няма да гласува за нея, а пък се разбесняла.. Е, нали трябва да гласува за някого? Мисля, че се подразбира за кого, Илиян много добре се осъзна и почна да си оплита *стратегиите*. Логично е да номинираш най- НЕдопринасящия, един от най-допринасящите обаче-не. Затова и реакцията й беше такава.
Между другото, Фейгин е много красива, вчера на съвета без никакъв макиаж, беше като порцеланова руска кукла. Не е за този формат просто. Simple Smile

# 934
  • Другата България
Аз също очаквах повече от Алекс. Изненада ме най-вече нейната несигурност и плахост. Учудих се, че никой не гласува за Велислава. Мислех, че ще е втората номинирана.
Аз очаквах много повече. И като физическо, и като психическо представяне. Но заради младостта й й е простено. Виж, Илиян е друга бира. Пак ще кажа, че той я използва само заради собственото си добруване. И ако ще говорим за стратегия, Алекс щеше много да ми се издигне в очите ако беше отишла при Виктория й й беше казала за кроежите на Илиян, и 4мата - с Касим и Цецо го бяха отстреляли него. Ама се размечтах за Сървайвър....
Що се отнася до Вики, нея според мен я номинират именно заради Цецо. Защото двамата заедно са сила, и това се вижда от останалите.  А все още на никой не му стиска да номинира Цецо директно.

# 935
Merri_An, относно стратегията Алекс да отиде и да каже на Цецо и Виктория- няма особен смисъл, защото после директно нея след това ще махнат, те двамата са най- силни и като такива знаят, че трябва да отстраняват слабите звена, тяхната стратегия ще е около това. Илиян абсолютно го е предвидил това според мен и е знаел, че Фейгин е на огъня, когато я е номинирал. Той всъщност най- вероятно си се представя като абсолютен лидер на Мани, Велислава и Фейгин, ако отстрани двамата високи. 😅

# 936
Някои участници като Илиян не забравят, че игрите на племената са до някое време, после стават самостоятелни. Фейгин не е котва тип Мани да дърпа отбора, реално никой в техния екип не е, така че е много по-разумно да се отърват от човек като Виктория - с потенциал да е силен и който много се опитва да го играе лидер.

По същия начин трябва да се действа и към Джаферович, но в нейното племе не виждам кой ще тръгне срещу нея освен Фифо.

На ниво визитки не ги харесах Филип и Илиян, но ако продължават в тоя дух, може и да ми станат фаворити.

# 937
  • Другата България
Merri_An, относно стратегията Алекс да отиде и да каже на Цецо и Виктория- няма особен смисъл, защото после директно нея след това ще махнат, те двамата са най- силни и като такива знаят, че трябва да отстраняват слабите звена, тяхната стратегия ще е около това. Илиян абсолютно го е предвидил това според мен и е знаел, че Фейгин е на огъня, когато я е номинирал. Той всъщност най- вероятно си се представя като абсолютен лидер на Мани, Велислава и Фейгин, ако отстрани двамата високи. 😅
А, аз за Алекс имах предвид.
Илиян ми е ясен.
Алекс имам чувството, че не е и гледала формата. Някак....безпътна и безидейна ми идва. Живец няма в нея....

# 938
  • London

Ако си следила значи си наясно, че тя не се справя зле чак толкова в сравнение с Александра. А и доколкото видях се самопредложи да иде да се бие, както и онзи Гого май....навярно можеха да им уважат желанията, въпроса е че явно тази Фейгин не само ние я виждаме, че е с кашкавалени пръсти и хората явно по тънкия начин се чудят как да я изпратят вкъщи.

Фейгин не е котва? Я пак си помисли!

На колко години е това момиче, че изтъквате младостта й? Има 18 нали? Ами това е пик за всеки състезател, те не са във върхова форма в общия случай на 30 .....та баш сега на 18 следва да мачка. На тая възраст мога да разбера по-детско поведение, но не и да се мотаеш като препила булка на пясъка....

# 939
Изглежда не съм следила внимателно, защото не видях да допринася повече за игрите, освен с непрекъснато крещене на терена.

# 940
Фейгин не е котва? Я пак си помисли!
Не е котва... като Мани. Това предаване си има собствена скала за некадърност Joy

# 941
Истината е, че има 4-5 напълно заменими едни с друг по функции участника, и на този етап незаменините са 2те сили в отбора волейболистите, Кесим и евентуално Гого(на този етап с много слаб физически отбор). Не искам да подценявам играчи, но другите просто могат да се сменят един друг.
Абсолютно малоумно е да се рискува топ силен физически играч на този етап. Няма гаранция каква игра ще се падне - баланс, топчета, пъзел и физическата сила на отбора си отива...А в отборните игри им трябва!!

Явно някой не следи световната(да си го кажем руска) тенеднция във фигурното пързаляне. Абсолютният връх в кариерата е между 15 и 17 г възраст, от 18 са контузени и отиват в небитието на този спорт. Това е голям проблем и се надявам с вдигането на мин възраст да спре тази практика.

# 942
  • Другата България
На мен ми е по-интересно за довечера. Предишното промо ми показа, че жълтите снощи няма да паднат. Снощното обаче май точно това показа. Та, като говорим за стратегии, и ако съм права в предположението си, то очаквам довечера показно за стратегия от страна на Жени. Именно слабо звено, не прекия конкурент, който видно засега е полезен. А именно - Илина. Да номинира нея, а не Фифо, заедно с клакьорките си.

За Фейгин.....чак не очаквах, че ще трябва да пояснявам.
Млада е като години на индивид от женски пол, не като състезател по фигурно пързаляне.

Последна редакция: чт, 08 сеп 2022, 10:00 от Merri_An

# 943
  • София
Ако позволите да се намеся, който е гледал Фейгин на състезание по фигурно пързаляне, не може да не е забелязал, че тя и там е вяла и безидейна. Голям фен съм на този спорт, но настина не я бива, даже не е и особено грациозна. Според мен в това момиче по принцип няма живец и наблюденията ми се потвърждават от участието й в ИВ.

Последна редакция: чт, 08 сеп 2022, 10:20 от Клер

# 944
Александра е едно сладко и мило момиче. Попадането в предаване, където за повечето състезатели и лошата реклама е от полза, е някакъв шок. Според мен, решението за участие в това предаване е на друг. Този друг няма да е доволен да излезе първа, не е доволен от досегашното й представяне. Но от друга страна, не се знае каква игра предстои.
Илиян само печели - няма да е първи номиниран, показва някакво участие в игрите, в хотелчето е - пей сърце! Има по-слаби участници, а ако някои мъжаги се натикат сами в някакъв капан, добре дошло.
Евгения ми е най-несимпатичният участник, а най-симпатичния - Виктория. Харесвам Филип също. Двамата спечелиха в една нелоша игра, пред зрителя, участието си в предаването. Надявам се да видя още добри неща.
Не съм от хората, които слугуват на обществено мнение, Евгения също ми допадна в началото, но с приказките (дори за мъжа си) ме отблъсна. Неволно си представям, че работя сред такива хора, затова си ги разделям на такива и онакива. Виктория грам няма да ме притесни, нито пък Илиян. Алекс също, но онова момиче от жълтите - Илина, тя е една скрита лимонка, мрънкаща, оплакваща се, недоволна - досадна. 

Общи условия

Активация на акаунт