💪"Игри на волята: България" - сезон 4, тема 2 (05.09 - 11.09)

• 68 005
  • 1 615
  •   1
Отговори
# 1 125
Илина не вършела нищо, а Мирела какво върши?!

# 1 126
Ами съжалявам, но според мен Женя повече говори, отколкото да се раздава в битките. Капитанската беше за баланс, вчера мина една змейка. Само да речем на играта с варелите се поизгърби малко.

# 1 127
  • Стара Загора
Илина не вършела нищо, а Мирела какво върши?!
Пърха с мигли на бившия.

# 1 128
Има ли някакъв начин като Джеферович говори да превъртя напред?Animal Snake

трябва  непрекъснато да превърташ:smiles:Smile

# 1 129
Отчитам презастраховането на Жени с разделянето на гласовете и гласа и за Фифо. Нареди картинката както искаше, но в Сървайвър например този ход щеше да и донесе доста негативи.

Почти съм сигурен, че първия отпаднал ще е Илина. Фифо е фаворит в битката за спасяване, Виктория е след него. Логично на елиминация да останат Илина и Александра, като според мен Александра ще спечели.

Последна редакция: пт, 09 сеп 2022, 10:40 от Bengun

# 1 130
Дано Виктория си ходи утре .Другите трима ги искам в играта 😁

# 1 131
  • София
Брех, да му имам на Илиян позитивите.

# 1 132
  • Другата България
Аз досега толкова хейтен участник не съм виждала. И във фейса й сипват здраво на Евгения. Ама пък и то няма срам това нещо.

# 1 133
Искам Филип и Виктория да се върнат в отборите си с гръм и трясък, а двете статистки да си ходят!

# 1 134
Логичното за утре е Алекс и Илина да отпаднат, ама знае ли човек.

# 1 135
Оф, досадно, много досадно, както и предполагах....толкова ли не може малко характер да се прояви, та всички се водят по мнозинството. Даже не става въпрос за стратегия от Жени, а за слабост на останалите, на нея и се падна най-удобния отбор.
Фифо явно ще е в ролята на Юлиян, ами дано се окаже и толкова способен като него.
Надявам се Фейгин да напусне, Виктория я гледам вече с подозрение, но все още и' симпатизирам, Фифо е твърде ценен, а Илина искам да им натрие носовете.

Иначе мога да кажа, че ми е доста интересно. Обикновено ми трябват 2-3 седмици така да натрупам впечатления за участниците, та да се запаля по играта, а сега още от началото се вълнувам така да кажа. Готин каст като цяло.
И за Жени гледам да не мрънкам много, защото трябва да има и едно дяволче да човърка 😃

# 1 136
  • София
Е, Мирелчето гребеше по едно време на лодката, а и с дъските взимаше участие, даваше си мнението кое къде е. На мен ми е сладка. Grinning

Не мога да реша коя ми е по-безполезна, Фейгин или Илина. Няма да съжалявам за никоя.

# 1 137
Аз досега толкова хейтен участник не съм виждала. И във фейса й сипват здраво на Евгения. Ама пък и то няма срам това нещо.
И по Мани миналата година не се хейтеше толкова
Джаферович се очертава като най мразеният участник.
И това за има няма 5-6 епизода

# 1 138
И по Мани миналата година не се хейтеше толкова
Джаферович се очертава като най мразеният участник.
И това за има няма 5-6 епизода
Напълно заслужено ❤

# 1 139
  • Другата България
Ясно е утре.
Илина си тръгва.
Обаче, гледай какво нещо е....значи моделчето с тиковете може да се пЕри, с мотив "казвам си мнението", ама Фифо не може. Щоооо? Щото леля е неприкосновена? Ами, не е. Една позьорка с его до безкрая, висока нереална себеоценка, и никакво покритие на думи с дела.

Общи условия

Активация на акаунт