💪"Игри на волята: България" - сезон 4, тема 2 (05.09 - 11.09)

• 67 792
  • 1 615
  •   1
Отговори
# 1 395
Илиян да е следващият отпаднал, дано!
И аз малко в стил Виктория Laughing

# 1 396
Коя от жълтите изпусна нещото си там на играта в анонса. Жени ли беше

# 1 397
  • София
И Филип го изпусна нещото си Wink

# 1 398
И Филип го изпусна нещото си Wink
Леле, Жени ще го изяде. Пак ще е виновен за всичко

# 1 399
  • Варна
И Димо като каза , повярвай ми това е голямо предимство , направо е много голямо , излагат се.
Той себе си убеждаваше. Smile

# 1 400
Тя си го хареса сигурно ❤

# 1 401
Надявам се сега Александра да има повече самочувствие и да престане да слуша простотиите на тоя и оня. Харесва ми този момент - човек да се стегне и да се изправи срещу страховете си. И нека да има повече живец в нея, много меланхолична. Очаквах го и ме зарадва тази трансформация.
Много ще бъде забавно кой ще пили нервите на Евгения.

# 1 402
На мен ми мирише, че Безстрашните ще са на реката ...

# 1 403
Въпреки, че Вики прекали малко, се радвам да продължи. Това със заканите беше доста преекспонирано. Както втората игра беше нейната, така първата не беше. Подкрепям килограмите да са процент от теглото, на то тогава и помпата трябваше е според височината. Както и въжето на капитанската битка. Мойта щерка също е 180, спортист и е факт, че в играта с помпата щеше да оттече. Силно се надявам Вики да преспи и да се успокои, а следващия на пангара да е моделчето и на негово място резерва.

Кукуто и той нещо изкука. 

Кога ще е битката на резервите?

# 1 404
Много ще бъде забавно кой ще пили нервите на Евгения.
Може би може да се разгледа на стоп кадър племето на жълтите преди началото на битката от промото Simple Smile

# 1 405
Добре де за Виктория грошове,а за Фифо дръжки .Къде е логиката ?
И все си мислех ,че продукцията няма къде по- зле да стане,ама ето че пак съм грешала ..
Шшт, тихо ся.
Чудя се Фифо кога е осъзнал, че опълчвайки се на Женя, се е опълчил срещу цялата продукция?

Последна редакция: пт, 09 сеп 2022, 22:55 от precious*

# 1 406
Виктория също е спортист, да се стяга и да поема напред. Човек трябва да се надъхва така, че да не събужда гнева в себе си или да се обезверява. Дано Александра да не се спотаи пак - според мен не е свикнала в отборна игра, така, че подлагам на съмнение ползата й в следващите битки. За Велислава - защо тази жена си е внушила, че е способна да се справя с конфликти? Много ми е излишна за формата, но може да ни изненада.

# 1 407
  • Sofia
Браво за събуждането на Фейгин, дано се задържи будна и спре да ходи по свирката на противняка. Кофти ми е, че Илина си тръгна, но се радвам, че Виктория остана. Вярно, че попресоли манджата, но има хляб в нея. Сега ще се изкефя, ако Мис 42 на 18 съм се озове в едно племе с великия стратег Джаферович. Е това ще е култово. Продукцията, ако замисълът е такъв, да не забравите линейката, че кръвното на Джаферович ще излети. Simple Smile 

# 1 408
Фейгин вярно се събуди, браво на момичето! Дано събуждането продължи и в социалната игра!
Минус за Виктория. Ако не престане с поведението на кроманьонец,  ще изпадне в групата на недолюбваните от мен играчи.
Куков не трябва да се разделя с чадъра си! Ако завали - пишете го удавил се.
На жълтите им пожелавам художничката или Алекса. Сърбите са си с къс фитил, освен това - истински вируози на псувните. Да не го ядоса Евгения нещо, че ще получи хибрид между Мани и Неделчо. 😁 Дано им изпратят резерва, която да събуди и онези две момчета, дето тепърва ще си отглеждат гръбнак.

# 1 409
Добре де за Виктория грошове,а за Фифо дръжки .Къде е логиката ? 

На него му стига тази награда,  Джаферовица  да го види на прага Simple Smile

За мен играта не беше качествена- не може да разчиташ на вятъра да ти поднесе победата...
Виктория си съсипа кръста с помпата, с верига 20 кг и пак гадната...

Общи условия

Активация на акаунт