💪"Игри на волята: България" - сезон 4, тема 2 (05.09 - 11.09)

• 67 866
  • 1 615
  •   1
Отговори
# 1 380
Браво на това момиче Илина! Въпреки, че играта е загубена от нея още от началото, тя не се предава!

# 1 381
  • Другата България
А, ето го и Димо: „Има да раздава правосъдие Виктория“.
Има Димо, има, и сеири да има, какво тук значи някаква си заблуда за феърплей и равностойни условия на и пред играчите....
Дано поне художничката дойде при Женята...

# 1 382
А другата седмица, ако са двама мъже на елиминации играта сигурно ще е плажен волейбол. Важното е жените да мъкнат
Трудно е. За мъжете кофички или плетка.....
Нямам думи. Нито за играта, нито за Виктория. А имах надежди днес...

# 1 383
Това, което аз лично очаквах да се случи се случи - Илина е първата отпаднала през четвърти сезон. Никаква изненада тук.

Не ми хареса обаче начина по който се случи това. Прекалено явно беше подбрана играта от Продукцията, в която истината е, че Илина нямаше шансове. Но аплодисменти за борбата и и за представянето в последните и две игри. Събуди се, но много късно.

# 1 384
  • София
На тази тъпа игра забравям симпатии, съчувствам и на двете.

# 1 385
Виктория макар и победителка тепърва ще се излага като кифладжийка. Струва ми се, че за нея беше по-добре да отпадне. Много е лабилна и тепърва ще изтерясва.

# 1 386
Добре де за Виктория грошове,а за Фифо дръжки .Къде е логиката ?
И все си мислех ,че продукцията няма къде по- зле да стане,ама ето че пак съм грешала ..

# 1 387
  • София
На тази тъпа игра забравям симпатии, съчувствам и на двете.
Тежка игра за жени, които тепърва може да искат да раждат.Направо да им се изсипят вътрешностите.

# 1 388
Нещо много ми се струват 100 гроша. Не помня как беше предния сезон.

# 1 389
Сега ако влезне някой по- отракан мъж при жълтите, радостта на Женя ще е кратка🤣

# 1 390
  • София
Страшно тежка игра, на която Илина се представи блестящо, не се отказа момичето, въпреки че резултатът беше предизвестен.
Сега е моментът да вкарат в играта "хубавицата" от резервите, на която всички колективно трябва да завиждаме, че нали и тя обеща скандали и разпри. Пък и такава красота не трябва да стои скрита, трябва да имаме шанс да й се наслаждаваме всеки ден. Ще бъде страшно, ако сблъскат темперамент с Женя.

Последна редакция: пт, 09 сеп 2022, 22:58 от Reinа

# 1 391
  • София
Кога ще влиза резерва, в анонса нищо не видях да казват?

# 1 392
Гледам на запис, чак такива заплахи от Виктория не видях, доста преиграни беше. Едва ли ще им прерязва гърлата все пак Simple Smile, ще  фучи като 13 годишен бесен тийн и ще номинира противниците. Нищо толкова странно:)  А тъй като вероятно там ще е зародилата се двойка, не вярвам да отпадне скоро.

# 1 393
Ами сега ще си чакаме понеделник териториалната игра. Аз лично превъртам личните свади и почти не гледам какво си говорят. Гледат ми се битки, не Биг брадър.

# 1 394
  • София
Странно, нищо не дадоха в анонса за Резервите...

Общи условия

Активация на акаунт