💪"Игри на волята: България" - сезон 4, тема 2 (05.09 - 11.09)

• 67 802
  • 1 615
  •   1
Отговори
# 1 365
Играта очевадно е като за Виктория.

# 1 366
  • Другата България
Ясно е,че целта е да бъде прецакана Виктория!
Напротив, целта е именно Виктория да се върне, за да има скандали, сеири, закани и саморазправа.
И евентуално с Цецо, на който му отече капитанството.
Тази силова игра няма как да прецака играч с физиката на ВикитУ.

# 1 367
Играта очевадно е като за Виктория.

А битката за спасение за кой беше? Стига де.

# 1 368
  • Варна
Къде е веригата на Виктория?
...

На крана за момент се видя. Предполагам там Виктория ще вдига кануто барабар с нея. Simple Smile

# 1 369
Илинка трябва да си ходи, че да не напряга Женя.

# 1 370
Илина ми е някак миличка. Да, не прави интриги, но кому е нужно да прави? Е, всъщност е нужно - да има гледания и шоу, иначе тя ще е просто някакъв нормален персонаж. Хората знаят как да си правят гледания и коментари - оставят надъханите играчи, в случая - Виктория. Дано тя отпадне, но ако не отпадне, ще ми бъде много интересно дали наистина ще изпълни заканите си.

# 1 371
  • София
За спасение е едно, но за елиминация трябва да са относително равни и без предимства. Във Фермата се тегли процент от теглото, абсурдно е да мъкнат двете еднаква тежест.

# 1 372
Илина трябваше да каже, че ще умъкне косите на Евгения и Тупарев щеше да нареди нещата така че тя да спечели .Всичко за сеира 🤣

# 1 373
Виктория така напушена за реванш към племето си е много по-ценна за Продукцията от Илина.

# 1 374
  • София
Дъщерята е 1.80, при натоварване първо кръста и колената я заболяват.

# 1 375
  • Другата България
Чак ми е мъчно за Илина....аз бих се отказала, ако не искам да съм пациент на невролозите за години напред.
Още повече, че е ясен никаквия ѝ шанс за победа.

# 1 376
  • Варна
Ааа това е от онези специалните предимства...Веригата е на дървото, не на Виктория! Не е нагласена играта, през ум не ми минава такава мисъл.

# 1 377
Ясно е Илина напуска,но идва друг от резервите.Дано е мъж ,и дано не ходи по гайдата на Евгения .

# 1 378
И Димо като каза , повярвай ми това е голямо предимство , направо е много голямо , излагат се.

# 1 379
Искам художничката при Евгения - да й пили нервичките

Общи условия

Активация на акаунт