💪"Игри на волята: България" - сезон 4, тема 2 (05.09 - 11.09)

• 67 709
  • 1 615
  •   1
Отговори
# 1 575
Интересно ми е кога и по какъв начин ще вкарват резервите. Защото ако от рано стане ясно, че при отпадането на играчи от даден отбор мястото им ще се запълни, ще се промени стратегията на номиниране, като ще се изпращат по-скоро най-слабите звена, а не такива, които имат шанс да се върнат.

Поне така си мисля.

# 1 576
Интересно ми е кога и по какъв начин ще вкарват резервите. Защото ако от рано стане ясно, че при отпадането на играчи от даден отбор мястото им ще се запълни, ще се промени стратегията на номиниране, като ще се изпращат по-скоро най-слабите звена, а не такива, които имат шанс да се върнат.

Поне така си мисля.
От това, което аз знам към момента:
Всяка седмица ще има битка между резервите за правото да се върнеш в играта. След битката следва съвет където резервите ще  изгонят един от тях. Така че след три седмици племето на резервите няма да съществува и от тези шест човека трима ще са част от племената и трима ще са вън от играта завинаги.
Тъй като утре жълтите са седем в битката за Територия предполагам, че това ще се случи във вторник ( битка между резервите за правото да се върнеш + съвет на резервите ), заедно с Капитанската битка. За битките за спасение от елиминации в сряда и четвъртък племената мисля, че ще са с по осем човека.

Иначе съм съгласен, че информацията за попълнението от резервите ще промени начина на номиниране на племената до някаква степен.

Последна редакция: нд, 11 сеп 2022, 13:41 от Bengun

# 1 577
Цветан и на мен ми се вижда голям добряк, чак простоват не знам, рано е да се каже. Не мога да кажа дали виждам романтични  чувства от негова страна(въпреки сърчицето, което ѝ нарисува), но от нейна със сигурност не виждам нищо на този етап.

# 1 578
  • София
Тактиката за изпращане на най-силните работи за разчистване на лична конкуренция. Всеки гледа да разкара този, когото смята за по-силен от него самия. За племето е пагубно, защото се лишава от силните. Накрая слабаците и шушумигите се окичват с победа. Иначе имат хубаво оправдание, че изпращат силен, защото има шанс да се върне.

# 1 579
Много пишете и не успявам да ви смогна.Попаднах на имформация че Лефтеров е брат на Стратимир от предния сезон.Не помня да го е споменавал до сега.

# 1 580
  • Пловдив
Няколко страници по-назад е опровергана тази новина.

# 1 581
Нямам ясен фаворит за сега. Донякъде симпатизирам на нинджата с мустака от сините, Филип от жълтите и... това е. По едно време стиснах палци за Елица и Виктория, но едната орева черноморието заради безделника си, а другата взе че изплиска легена само след една номинация. Изобщо няма да коментирам великите стратегии на Джафар и моделчето, че пак ще ми изтрият мнението. Всички други са ми неприятни, безлични и/или скучни.

# 1 582
Не е ок да се трият мнения. Направи ми впечатление, че в началото, които не симпатизирахме на Евгения, имахме доста изтрити мнения, без да сме писали груби, недопустими думи.
Възможно е да има пишещи тук, състезатели от минали години, даже от сегашния сезон. Надявам се, че няма да се обидят, ако не ги харесваме и изкажем негативно мнение, дори, че не ги помним. Не познавам никого и няма нищо лично, поне от моя страна.

# 1 583
  • Sofia
Естествено, че няма как да харесваш всички, или поне аз не мога. А това, че се трият мнения, които не съвпадат с твоите виждания не говори добре за докладващите ги. Simple Smile

# 1 584
На мен Жени ми харесва. Отдавна отминаха времената, в които жените се изчервяваха и свеждаха очи под мъжки поглед. Или да мълчат чинно и да се по-ниски от тревата, за да не нарушат мъжкото спокойствие. Все пак сме в 21 век и жените станаха борбени и амбициозни, ловко жонглиращи между личен живот и деца, от една страна, и работа, от друга.
Според мен на Жени й се наложило да бъде мъжко момиче, за да оцелее. Само че това, което при мъжете се считат за лидерски качества, при жените се нарича агресивност и арогантност. Аз не съм защитничка на крайностоте, но считам, че една жена може да бъде женствена, но да отстоява позициите си.

# 1 585
Според мен Виктория се отпуска така да говори на синхроните и преди битка, за да изпусне парата. Илина си беше аутсайдер и не вложи кой знае колко. Опита се, не стана, отиде си. Виктория влага емоция и няма как да остане сдържана. Мисля, че като се върне няма да е чак толкова рязка, както се заканваше, а по-скоро при номинации, ще почне да агитира против Илиян, а не както сега да иде неподготвена. Иначе получават пари да. Всички в риалититата получават за съответния престой.Само дето ги наричат командировъчни или там някакъв лицеприятен термин. В един за друг четох, че на човек 500 лв. На снимачна седмица, което прави 1000 за семейство за 4-5 дни. Тези сигурно повече взимат.

# 1 586
Непопулярно мнение - Виктория "истеряса", защото знае, че скандалното поведение и обещанията за сеири ще стимулират продуцентите да я запазят (както и стана). Волейболист,толкова лабилен и зле с нервите, няма.

# 1 587
Виктория заплашва, истерясва. Не виждам какво ще постигне с това. Да ги изплаши-едва ли. Най много да ги настрои срещу себе си и да е все на номинации. Но ще завлече и Цецо, ако той продължава да е така заплеснал се по нея

# 1 588
  • Вестерос
Виктория беше нелепа и смешна с истерията си и заканите. Падна ми много в очите.

# 1 589
  • София
Виктория беше нелепа и смешна с истерията си и заканите. Падна ми много в очите.

Така се почувстваха огромен % от зрителите. Аз включително. Но малко след това си казах, че именно това истерясване ѝ осигури битка за нея и оставане в продукцията.

Общи условия

Активация на акаунт