Термин март 2023 💙♥️ - тема 3

• 40 064
  • 725
  •   1
Отговори
# 165
И при нас е планирано бебчето ❤ чакахме го 1 година.

На мен ми излязоха резултати от цитонамазка и секрет, разбрахме се с лекарката да пратя във вайбър, обаче не съм ѝ записала номера 😀 записах си час за събота и ще се възползвам да видим бебчето, защото последно го видяхме на 03.09, а следващия ми преглед е чак за феталната 14.10, което е много и не знам дали ще издържа до тогава 😀
Вече съм в 16 седмица и определено го усещам от време на време. ❤

# 166
И нашето беше планирано, започнахме да правим опити, смених работата понеже бях на позиция по заместване и месец след като сключих постоянен договор разбрах,че съм бременна. Наложи ми се и доста рано да започна с болничните,съответно бях притеснена да не би да ми прекратят договора,но работата е в държавна институция и вече ми беше изтекъл изпитателния срок като държавен служител на предишната ми позиция,така че нямах проблем. Тъкмо минах обучението и излязох болничен, исках да работя поне до края на годината, но бебето е на първо място.

# 167
И при нас беше планирано Simple Smile Борихме се за него 4 години и вълнението, което изпитахме след като забренменях е неописуемо 🥰

Последна редакция: чт, 15 сеп 2022, 22:44 от Aria Mia

# 168
Възхищавам се на жени като теб ❤ само, който е преминал през това знае колко е трудно. Не мога да си представя за 4 години през какво си преминала…
Аз само за 1 година се побърках. Имам пкя, бяха едни тестове за овулация, ходене по изследвания, ходене да ми следи аг овулация, беше много изморително психически.
 Накрая след 1 биохимична бременност февруари съвсем се чувствах зле и си казах, че ще изчакам лятото и ще отида на репродуктивен. И юни разбрах, че съм бременна ❤когато видиш двете черти и след това чуеш туптящото сърчице всичко се забравя. 
И при нас беше планирано Simple Smile Борихме се за него 4 години и вълнението, което изпитахме след като забренменях е неуписуемо 🥰

# 169
Нашето също беше планирано , от 2 години го чакахме. И вече кога бяхме си казали ами няма да стане по естествен път явно  .....и чудото дойде точно на годишнината ни разбрахме ,че съм бременна. Беше най-хубавия подарък и за двамата🍀🐻❤🐣

# 170
Така е, всичко е забравя 🥰 Моля се за здраво бебче през Март и още едно-две след това 😊
Аз разбрах за проблема, когато бях на 30 години .... Мобилизирахме се и за 4 години сме обиколили клиники в четири различни държави, правили сме какви ли не изследвания и процедури (дори експериментални).
Истината е, че се гордея, колко израснах емоционално в този период и не се поддадох на депресията. Живеехме нормално, работихме, пътешествахме много.
Дори мога да кажа, че връзката със съпруга ми се засили още повече! Щастливка съм, че имам такъв подкрепящ мъж ❤

Нашето също беше планирано , от 2 години го чакахме. И вече кога бяхме си казали ами няма да стане по естествен път явно  .....и чудото дойде точно на годишнината ни разбрахме ,че съм бременна. Беше най-хубавия подарък и за двамата🍀🐻❤🐣

Xrisi.i, много вълнуващо! Най-хубавият подарък, наистина 🥰

Последна редакция: чт, 15 сеп 2022, 19:06 от Aria Mia

# 171

Момичета според вас какъв лишеи е това , и как се лекува. Забелязах го днес , сега открих ,че имам няколко и по краката

# 172
Случайно да имаш котка? Изключително много ми прилича на котешка екзема, но може и да не съм права естествено. Преди около месец някъде имах подобна на ръката и мина с едно мазане с белия крем на Рачев, ако се сещаш.
Най-добре е разбира се да се консултираш с лекар, особено, щом си забелязала няколко.

Момичета според вас какъв лишеи е това , и как се лекува. Забелязах го днес , сега открих ,че имам няколко и по краката

# 173
И на мен на нещо такова ми прилича,
Ако си галила котенца или кученца,
Мисля че и ЛЛ може да изпише лечение, без посещение на дерматолог, но задължително лекар да го види.

Случайно да имаш котка? Изключително много ми прилича на котешка екзема, но може и да не съм права естествено. Преди около месец някъде имах подобна на ръката и мина с едно мазане с белия крем на Рачев, ако се сещаш.
Най-добре е разбира се да се консултираш с лекар, особено, щом си забелязала няколко.

# 174
Нашето бебенце не само е планирано, но и дълго чакано. 6 години, 4 ин витро клиники 5 различни лекари.. Дано даде сега Бог сега и здрава бременност 🙏🏻❤️
Xrisi.i аз имах подобни по тялото, когато имах дефицит на витамин Д. Много време отне на дерматолозите да го открият това и се мазах с какво ли не. Когато открихме дефицита с малко прием на вит Д всичко се нормализира.
Момичета, искам да ви споделя вчера как се стъписах аз от движение в корема ми. Точно под пъпа, вечерта докато си лежах по гръб. От 2 дни усещах нещо, бях сигурна, че са газове и много се вглеждам. Там черва няма, под пъпа 😁 снощи движението беше доста по-отчетливо. Чудя се дали това е бебо 😇

# 175
Smiley, много мила история! Възможно е да е от бебето, след 14 седмица си, нали?
Радвам се, че сте успели да сбъднете мечтата си! Борбата е била тежка, но си струва.
И ние опитвахме 2 години и се получи след инвитро, преди това имах 4 неуспешни инсеминации. Много се надявам всичко да се развива добре.

# 176
Накрая всичко си струва, точно заради тая борба, ми е трудно още да повярвам, че чудото ми се случва и да осмисля, че съм бременна. От вчера съм в 16 седмица и затова сега ми е мн смешно, че точно в деня, в който влязох в 16 седмица 😁 ще следя довечера дали ще усетя нещо подобно, през деня усещам само топчицата, която се заформя в корема ми, но без движения. И всичко това е само когато лежа по гръб, иначе нищо.

Smiley, много мила история! Възможно е да е от бебето, след 14 седмица си, нали?
Радвам се, че сте успели да сбъднете мечтата си! Борбата е била тежка, но си струва.
И ние опитвахме 2 години и се получи след инвитро, преди това имах 4 неуспешни инсеминации. Много се надявам всичко да се развива добре.

# 177
Възхищавам се на борбеността Ви! Ние имаме щастието да се случва и трите пъти от втори и първи месец и дори не мога да си представя какво е това да се чака толкова дълго. За съжаление имаме други проблеми и те са свързани със здравето на голямото дете,така че мога да кажа,че няма по-важно от здравето,много е тривиално,но е абсолютно вярно,човек понякога го осъзнава изцяло,когато нещо лошо се случи.  Миговете,в които ще си гушнем рожбите са наистина уникални. Аз и двата пъти бях с мъжа ми и двамата и двата пъти плакахме от щастие. Сега,ако не се налага секцио заради дисковата херния пак искам той да присъства.

Аз съм в 15+4,но тъй като имам постоянни усещания не мога да преценя усещам ли наистина бебето,може да не съм толкова чувствителна. Но когато си сложа ръка на корема усещам,че вътре има живот. ❤️

Днес ми се гади ужасно много, чудя се с тази бременност дали въобще ще има момент, когато няма да ми се гади. Имаше дни,беше отслабнало,днес какво става. Явно това ще е до девети месец. 😀

Последна редакция: пт, 16 сеп 2022, 10:07 от Irnata_87

# 178

Да преди 2 седмици си взехме коте..

# 179

Да преди 2 седмици си взехме коте..

Свекърва ми има няколко по краката, изключително упорити са и при нея се получиха от котките, има 3 котки и лятото като сяда навън в градината те се търкат в краката ѝ. Маза се с какво ли не и след 3 месеца вече почти се заличиха.

Общи условия

Активация на акаунт