Термин март 2023 💙♥️ - тема 3

• 37 858
  • 725
  •   1
Отговори
# 570
Добро да е,дай Боже. Успех на всички при прегледите тази седмица!

Бързо оздравяване,Никол!🍀

Вчера цял ден ме боля,явно от хернията,днес засега е ок,но не се радвам,лягам и оставям децата да правят кочина,колкото и зле да ми действа това. 😀

И аз нямам търпение за моя преглед другият понеделник. ☺️

# 571
  • В твоето съзнание...
Привет и хубав понеделник Simple Smile

Относно възрастта, ние сме на 31 и 35, малко сме окъснели по мое мнение, ама така се получиха нещата. Никой не е реагирал негативно за момента, родителите когато разберат ще бъдат доста щастливи предполагам, чакат го отдавна. Естесвено имахме и ние намеци, че се подмотваме и така нататък, но в крайна сметка, то не е винаги концерт по желание.

Успех на прегледите на всички и бързо оздравяване на болничките Simple Smile

fun ще ми е интересно да споделиш мнение от прегледа си при д-р Икономова, ако искаш разбира се.

# 572
March23, прегледа мина добре. Пуснаха и таткото, което е супер. Докторката огледа бебо, огледа всичко възможно. Кръвотоците гледа. Държа се мило, любезно. Прегледа мина може би за около 15 минути. Говорихме на каква терапия съм, потвърдихме пола😀. Общо взето е това.

# 573
И моят преглед мина, бебчо върви една седмица напред, преди беше само 3 дни напред, големичък е 😀😀 . Док ми каза, че съм със задна Горна плацента. На 31.10 ще ми прави ФМ, иначе всичко е наред. Да попитам - с таткото нямаме сключен брак, искаме бебето да вземе моята фамилия, не неговата. Възможно ли е?

# 574
Здравейте Simple Smile Как си усещате коремчето на пипане? Моето е много твърдо там, където е бебенцето. Дали е нормално? Последните дни като слагам нещо на корема си докато лежа - лаптопа например, ми е дискомфортно там точно ниско долу на корема.

# 575
  • Варна
Благодаря ви момичета, гуш Yellow Heart
Днес обаче положение е по-зле, гърлото ме боли доста повече, преглъщането е доста болезнено, но други оплаквания за сега нямам, което е странно, защото след гърлото обикновено веднага вдигам и Т.
Надявам се да си остана само с това и до няколко дни да ми мине, пия чайове и ям лимони Smiley
Попринцип кога горе долу  трябва да се усети бебето, аз поне до момента нищо не усещам, а всичко с бебка е окей Rolling Eyes  Аз съм на втора ФМ на 21.10

# 576
И моят преглед мина, бебчо върви една седмица напред, преди беше само 3 дни напред, големичък е 😀😀 . Док ми каза, че съм със задна Горна плацента. На 31.10 ще ми прави ФМ, иначе всичко е наред. Да попитам - с таткото нямаме сключен брак, искаме бебето да вземе моята фамилия, не неговата. Възможно ли е?

Да,и ние нямаме,само едно пълномощно от нотариус май трябваше,за раждането на първото дете съм сигурна,че трябва, при второто не си спомням.

Допълвам:

Snejinka,моят корем,когато ходя е твърд,така го усещам,като съм легнала и седнала не. Както и когато понякога получавам като крампа или контракция,не знам ,преди да пишкам и след това винаги. Не слагай лаптопа в скута,не е добре и според мен.

VSSh,аз останах много доволна от д-р Гергана Гогова,въпреки че е репродуктивен лекар, бях на извънреден преглед при нея и внимателно и бавно преглежда, можеш всичко да  попиташ,мила и приятна много. Преглежда в един медицински център преди южния парк, през супер док се запазват часове. Скъпо е,но пък за мен е важно отношението и това да можеш да попиташ всичко,ехограф с доплер е 80 лева.

Последна редакция: пн, 03 окт 2022, 13:41 от Irnata_87

# 577
Здравейте, момичета!
Мисля да сменям АГ, при когото ходя на частно. В събота бях на преглед и въобще не останах доволна. Първо, че не мога да си задам въпросите, които ме интересуват, второ нито кръвотоци видя, нито сърдечна дейност измери. Измери само бебето и това беше. Хем той ме прати да се запиша по здравна каса, хем сега никой друг освен него не взимал правилно секрет за микробиология, а в лабораториите замърсявали пробите. Казах му, че лекарката, при която се записах по ЗК, ми каза да пия Аспирин протект превантивно, той каза, че нямало нужда и да слушам само него, ама да съм питала пак лекарката на феталната какво мисли... От два дни не пия Аспирин протект и въобще не ми е спокойно. Моля дайте препоръки за лекар, който ще ме изслушва и ще прави по-обстоен преглед, а също и ще си вдига телефона при необходимост. Благодаря предварително!

# 578
Ох,аз не съм чела. 😀 Децата ми са с фамилията на мъжа ми,не с моята. 😀 Не знам обратния вариант,но сигурно може.

# 579
VSSh, аз ходя при Дойчиновски на частно във Вита и засега съм доволна. Тъй като съм в тромбофилия, ме накара да да пусна ПКК, фибриноген и Анти-Ха преди следващия ми час, та на 6.10 ще коментираме резултатите.  Млад е и бързо отговаря, може да видиш коментарите за него в супердок или бгмамма.

Nicolee.smoletsova, миналия месец бях с болно гърло и течащ нос. Спасиха ме само чайовете с лайка и мед и многото спрей със солена вода в носа.

snejinka, моят корем още не е твърд, но и не ми е приятно да ми стяга нещо и пречи. Не слагай компютъра отгоре, че май е вредно, всякакви такива устройства по-далече от коремчето.

Rgirl123, поздравления за хубавите резултати. Тук е писано за фамилията:
https://kenguru.bg/dete+s+majchinoto+ime%2B/1/MlW-gRWbIRWzMhK-UB … 9SbIpWzYhePgde3IF

Lucie, мерси, че така старателно обновяваш списъка с прегледи. Как си днес?

Ирната, имаш 1 седмица до преглед, стискам палци да мине гладко всичко.

# 580
Vssh, д-р Ташков с две ръце ❤ обожавам го

# 581
Здравейте, момичета, да се отчета за днешния преглед. Днес заведохме и дъщеря ни на прегледа, защото исках така да й кажем, че ще става кака. Като тръгвахме към поликлиниката ме попита къде отиваме и аз й казах, че отиваме да ме прегледа доктор, защото усещам, че имам нещо в корема и отговорът беше: " Ееееми, така е, като си яла много близалки.. " Grinning Детските чисти душички Heart и аз й казах, не знам, ще видим. След малко време ми казва: "Да не би дядо Боже да ме е чул, че искам да ни прати бебе?" и аз й казвам да, напълно е възможно. Отидохме, влязохме, докторът ме попита дали тя знае и аз му казах, че сега ще разбере и той много добре влезе в роля. Говореше й през цялото време и беше много мил. Много добре прие новината и за това, че ще е момче, въпреки, че искаше момиче / вече докторът потвърди на 100%/. Иначе при бебето всичко е наред. Расте, вече е 213грама и напълно си отговаря на седмицата и дори дните. Следващия ми преглед е направо и фетална на 01.11. Много ми олекна, че казахме на детето, защото много ме натоварва това да крия нещо и то от най-близките ми. Вече всички ще знаят, защото още в асансьора на тръгване на един непознат човек Марая каза "Мама си има бебе в корема" Grinning , след това мъжът ми я е завел в градината и с влизането е започнала да обяснява. Точно затова и изчаквахме максимално. Стана много дълго, но реших, че на някой може да му е забавно и разтоварващо да прочете за мислите на едно дете.

# 582
Здравейте, момичета, да се отчета за днешния преглед. Днес заведохме и дъщеря ни на прегледа, защото исках така да й кажем, че ще става кака. Като тръгвахме към поликлиниката ме попита къде отиваме и аз й казах, че отиваме да ме прегледа доктор, защото усещам, че имам нещо в корема и отговорът беше: " Ееееми, така е, като си яла много близалки.. " Grinning Детските чисти душички Heart и аз й казах, не знам, ще видим. След малко време ми казва: "Да не би дядо Боже да ме е чул, че искам да ни прати бебе?" и аз й казвам да, напълно е възможно. Отидохме, влязохме, докторът ме попита дали тя знае и аз му казах, че сега ще разбере и той много добре влезе в роля. Говореше й през цялото време и беше много мил. Много добре прие новината и за това, че ще е момче, въпреки, че искаше момиче / вече докторът потвърди на 100%/. Иначе при бебето всичко е наред. Расте, вече е 213грама и напълно си отговаря на седмицата и дори дните. Следващия ми преглед е направо и фетална на 01.11. Много ми олекна, че казахме на детето, защото много ме натоварва това да крия нещо и то от най-близките ми. Вече всички ще знаят, защото още в асансьора на тръгване на един непознат човек Марая каза "Мама си има бебе в корема" Grinning , след това мъжът ми я е завел в градината и с влизането е започнала да обяснява. Точно затова и изчаквахме максимално. Стана много дълго, но реших, че на някой може да му е забавно и разтоварващо да прочете за мислите на едно дете.

Даниела, супер! Моето момче в 16+1 беше 164 грама,но лекарят не каза нищо,само с 3-4 дни излезе повече,сега в понеделник ще видим. Аз пък отдавна съм казала на децата, малкият също повтаря само,че имам бебе в корема,гали го,много сладко,и баткото и той целува корема. Много са сладки тези моменти,но те не ходят на градина,за да се изпуснат,пък когато ме разберат,разберат,аз както не качвам и нямам корем може и да не е скоро.

# 583
Irnata_87,  при нас тайна не може да се пази. Дори да не ходеше на градина, по площадките и пред входа всички щяха да знаят. Съседите винаги са в течение какво има за ядене в нас, кой го е изял и всякакви такива неща. Grinning Просто няма скрито, много е емоционална и винаги иска да си изразява емоциите и чувствата. Много е откровена и си казва всичко без да я пита никой нищо и понеже си я знам, затова забавихме казването, което много ме тормозеше, но сега вече съм спокойна.

# 584
Много сладко 🥰
Реакциите на каките и батковците са безценни Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт