Всичко за всички марки гел лакове - тема 42

• 34 030
  • 760
  •   1
Отговори
# 135
Най-често недобре почистени кутикули.

# 136
За първи път слагам цветна каучукова база на Коди, та малко ми беше твърде гъста консистенцията. Иначе, доста дълго време ми се задържаха дълги ноктите и исках с нещо да ги подсиля и ми се струва, че с тази база станаха много твърди на допир, дано и да издържи за повече.
Скрит текст:

# 137
Супер са. Базата Harmony Mist люляк ли е?

# 138
Супер са. Базата Harmony Mist люляк ли е?
Цветна каучукова основа Pastel №08 Пастелено люляков на Коди.

# 139
Последните ми два маникюра:
Инцидентно пробвах тази форма само за да си припомня защо по принцип нося само квадратни:

И следващия маникюр, тридневен, защото не се сетих да снимам веднага. Нямах търпение да ги скъся и да ги направя отново квадрат:

# 140
  • Light of Zartha
Ох и двата са много хубави, но първите според мен са много яки. Аз бях заклет фен на квадратната форма преди години. Сега пък я правя много рядко. Но обожавам комбинация от бадем и някакъв нежен цвят като твоя.

# 141
Но мен също повече ми харесва първият маникюр с форма бадем.

# 142
И на мен ми харесва повече първият маникюр като форма, но и цветът е страхотен.🙂 Кой е този лак?
Аз се лакирам с обикновени лакове, но използвам твърд гел и/или гел бази за укрепване на ноктите. Затова нямам нищо за показване, но ви чета.🙂

Последна редакция: ср, 21 сеп 2022, 19:25 от dolce miele

# 143
На мен втория маникюр ми харесва повече.

# 144
  • София, Дружба 2
И на мен втория ми харесва повече.
И от дъщеря ми един глас за втория. Simple Smile

# 145
  • Down south
Още един глас за вторият вариант.
Заквадратената форма е класическа, елегантна и красива.

За мен, заострената (не твоята) а по принцип, е леко зловеща, правя асоциация с нокти на граблива птица Close

# 146
За мен на първата снимка не са чак толкова заострени ноктите, а нещо средно между бадем и овал. Намирам го за много елегантно, стилно и изчистено.🙂
Най-заострените форми, съчетани с голям апекс, ми навяват вещерски асоциации.😄 Но зависи и от формата на пръстите. Дълги години не харесвах форма бадем, защото имах приятелка с много извити нокти и и' стоеше много вещерски.😄 Просто не я бях виждала на други ръце тази форма и мислех, че на всички така стои...
За квадрат, малко или много, си трябват и по-хубави нокътни плочки, да не се подвиват, за да изглеждат симетрично и др. Аз нямам такива хубави плочки (всъщност, от укрепването започнаха да изглеждат по-добре и вече не се подвиват) и бадем ми стои най-добре, "обира" много от несъвършенствата.🙂
Скрит текст:
Показвам заради формата и апекса, който постигам само с гела (да живее гелът, че без него си нямам никакъв апекс!😅):

На около седмица беше маникюрът, когато съм снимала. 

Последна редакция: ср, 21 сеп 2022, 23:19 от dolce miele

# 147
На мен и двете  ми харесват! За мен бадем/овал издължава пръсните и дори кебапчести са елегантни. За кваднрат, сойто да е така хубав и добре охормен се трябва нокътна плочка или изграждане и оправяне с полигел. На мен ми е трудно да поддържам хубав квадрат и съответно овал ми е по-лесен на дълги нокти, иначе щях за редувам. Добре направеният маникюр си личи и за мен е удоволствие да гледам независимо от формата.

# 148
И на мен ми харесва повече първият маникюр като форма, но и цветът е страхотен.🙂 Кой е този лак?
Цветът е на Gelish и се казва Heaven Sent. Преди се казваше Little princess, но му смениха името незнайно защо. Не е от широко достъпните, но доста марки имат подобни млечно бели, даже са под формата на база ховечето, а това си е цветен гел лак, апекс правя с прозрачна база. Есмералда може би би помогнала с алтернатива. Simple Smile
Иначе благодаря за мненията, момичета Hug

# 149
  • София
Момичета, някой поръчвал ли е директно от сайта на Claresa? Цените там са доста добри за цели колекции и си мисля дали има начин с БГ превозвач да дойдат? Гледах, че доставката им е с фиксирана цена, но за 1 колекция лакове ми идва скъпо.

Общи условия

Активация на акаунт