Всичко за всички марки гел лакове - тема 42

• 34 028
  • 760
  •   1
Отговори
# 150
  • На плажа
Аз правя поръчки от един полски сайт и си делим доставката.От кой сайт точно искаш да си поръчаш?

# 151
  • София
Аз правя поръчки от един полски сайт и си делим доставката.От кой сайт точно искаш да си поръчаш?

Разглеждам полския сайт http://claresa.pl/. Мисля, че това им е оригиналния сайт всички продукти са само техни. С изключение на makeup.bg надценките в другите сайтове на бг пазара са доста големи. За жалост асортимента на makeup.bg не е много голям от към разнообразие специално за тази марка лакове.

# 152
  • На плажа
Аз съм поръчвала само от този - https://justnails.pl/

# 153
  • София
Благодаря Дани, ще разгледам и този. Прави ми впечатление, че нямат английски в сайтовете. Не е драма, защото някои неща се разбират Simple Smile.

# 154
Момичета, трябва ми точно такъв прозрачен белеещ цвят ( или полупрозрачен се води) за цялата плочка на френски маникюр. Кой точно на Коди е такъв? Купила съм един, който доста розовее и макар да не съм го пробвала все още, ми се струва, че не е това, което е на картинката. Държа да е на Коди, ако някой има и може да снима на лакирани нокти и даде номер, ще се радвам да сподели Simple Smile
Скрит текст:

Последна редакция: чт, 22 сеп 2022, 02:46 от Regalia43

# 155
Първата ми значителна поръчка на Клареса съм я правила точно от полския им сайт преди години, тогава изглеждаше малко по-различно, тогава си платих 35 лв доставка като поп и пак излезе по-евтино, отколкото тук. Поръчвала съм и от немския сайт на Клареса няколко пъти, там може да поръчаш до адрес на превозвач, но цените на продуктите са по-високи.

Можеш да пробваш да се комбинираш с някои момичета от общата група за поръчки на Коди, за да си разделите доставката, ако поръчваш от Полша.

# 156
Здравейте! В кои магазини в София се продават гел лакове без значение от марката? Иска ми се да отида на място.

# 157
Аз лично препоръчвам тези две места:

Бюти мол - в мол Парадайс - Клареса.
Елена арт - в Студентски град - Коди.

# 158
Имате ли впечатления от базите на Sinsay- прозрачна и rubber? Аз имам такива. Струва ми се, че някой преди ги сравняваше с Клареса...🤔

# 159
Тези от вас, които ползват отлепваща база на IBD gel, ако може да ми кажете дали с нея се прави изравняване?

# 160
  • Варна
Алмира абсурд! Ако ще изравняваш белещата база я нанасяш на 1мм. от свободния край. Отпред ултрабонд и си правиш изравняване с нормална база. Когато сваляш обаче е хубаво да изпилиш дебелото защото иначе има шанс да повлече нокът.

# 161
  • София
Момичета, минавам да се отчета, че благодарение на вашите съвети и подробни обяснения вчера си направих първия маникюр. Базата на neess с отлепващ ефект е чудесна. Налакирах 1 нокът и след няколко часа я свалих за проба. Нокътът беше непокътнат отдолу. После налакирах всички нокти. Втори ден лакът е блестящ и здрав. Ще докладвам колко време е издържал, но аз не търся по-голяма трайност от седмица и нещо. Ноктите ми бързо израстват и ме дразни да се вижда отдолу новия нокът. Ако, изкарам 7-9 дни ще съм супер доволна. Лаковете на Клареса са много покривни и лесно се нанасят. Много съм доволна.

Ако, някоя дама иска да си поръча лакове от официалния им сайт и иска да се комбинираме да пише. Доставката до БГ е около 40 лева. Заслужава си за по-големи поръчки Simple Smile.

# 162
Първи маникюр - френски и ура цветът, който бях взела Kodi RN12, се оказа точно каквото исках полупрозрачно бяло, макар и сам по себе си да излежда розов в шишето. Плътната бяла лента я пуснах два три пъти по-надолу, за да може като израстне малко да не ми се вижда живеца, предполагам това е грешно, но все пак така ми хрумна. Grinning Качвам снимка, за да може ако някой се лута, да почерпи информация за този цвят, иначе е леко криво и намазах малко кожа  Grinning не ми се смейте много Simple Smile  
Скрит текст:

# 163
  • Gorni Bogrov
Момичета, минавам да се отчета, че благодарение на вашите съвети и подробни обяснения вчера си направих първия маникюр. Базата на neess с отлепващ ефект е чудесна. Налакирах 1 нокът и след няколко часа я свалих за проба. Нокътът беше непокътнат отдолу. После налакирах всички нокти. Втори ден лакът е блестящ и здрав. Ще докладвам колко време е издържал, но аз не търся по-голяма трайност от седмица и нещо. Ноктите ми бързо израстват и ме дразни да се вижда отдолу новия нокът. Ако, изкарам 7-9 дни ще съм супер доволна. Лаковете на Клареса са много покривни и лесно се нанасят. Много съм доволна.

Ако, някоя дама иска да си поръча лакове от официалния им сайт и иска да се комбинираме да пише. Доставката до БГ е около 40 лева. Заслужава си за по-големи поръчки Simple Smile.
Аз съм за обща поръчка 😊

# 164
  • Plovdiv, Bulgaria
За работа с ел.пила - какви фрези трябва да има?

Общи условия

Активация на акаунт