Всичко за всички марки гел лакове - тема 42

• 34 012
  • 760
  •   1
Отговори
# 180
Много ви благодаря за насоките, Коди определено ми допадат и на мен, но незнам като са украински, дали имат нов внос в България предвид положението там.
За Блу скай освен, че са произведенимявно в Китай, наистина не са покривни Simple Smile, тя съм в такава чуденка, сега ще проуча Клариса!!!

# 181
Виж и HiHybrid, продават се в Мейкъп и ЛикЛак, също са полски и на цени като Клареса, от тях имам доста цветове и съм много доволна, като качество ми допадат една идея повече от Клареса.

# 182
Здравейте!
Мислите ли че със Спайдър гел стават ефектни декорации? Използвате ли такова нещо? Чудя се дали да си поръчам. Изглежда лесно и ефектно на снимки, но дали е така..
Не знам дали е до умение на човека, но според мен няма да е лесно. Аз примерно срещам трудност да рисувам дори прави черти с четка. Имам тази на Коди номер 1 https://kodiprofessional.bg/продукти/четка-за-рисуване-на-нокти-4079 и понякога стават доста дебели или неравни Sad . Може би трябва да я подстрижа малко. Гледала съм хиляди видеота и съвети за прави черти и пак стават много дебели или ако са тънки стават на пунктир Disappointed Relieved , какво остава да разтягам Спайдър гел, но ти ако си сръчна се пробвай!  В крайна сметка кой каквото и да ти каже, докато не пробваш няма как да знаеш. Simple Smile

# 183
Момичета, здравейте!
Чета ви често, но не пиша така.
Искам да ви питам Blue sky гел лаковете защо четох, че са китайски?
Кой е оригиналният им сайт?
Гледам, че все пак не са отговорили на това, които питате. Това е сайтът им в България https://blueskyshop.bg/
От 5г почти си правя сама лака. Тяхна база и топ използвам, както и имам разни цветове. Доволна съм. Simple Smile макар  и в тази тема открай време да се недолюбват.
Силно пресилено е твърдението, че като качество нямат нищо общо с Коди. При все че съм използвала и двете марки, смея да твърдя, че това изобщо не е така. Simple Smile

Чудесно е, че сте намерили своята марка. Но не разбирам защо трябва да се опитвате да убедите и нас.
Блуск@й преди 100 години се поръчваше от Алиекспрес. Цените бяха както на Веналиса. Качеството за мен и до ден днешен е идентично. Просто отличен маркетинг, добро представителство в страната, добра опаковка. От цветните имам няколко попадения през годините. Базата, която съм ползвала, няма да коментирам.
Сравнение между тях и Коди / тук слагам и Комилфо, ПНБ и други марки, които се продават в сайта на Коди/е нереално, просто са на различни планети. Въпреки, че купени от БГ цените са подобни.
Да не забравяме  и Индиго.
Клареса, и други марки на подобни или по-ниски цени, които също са добри.
Разбира се, не налагам мнението си на други. Но като се зачетете, голяма част от дамите го споделят.

# 184
  • Mostly in my mind
Аз никого не убеждавам. Изказвам мнение към жената, която е попитала. Wink  Разликата е голяма. Вижте, за Вашия пост не мога да кажа същото. Simple Smile

# 185
След 4 месеца без гел лак, най-сетне се наканих. Честно, много ме мързеше. Свикнах да си гледам кривите нокти без лак.
Цветна база на Коди, розов лед мисля е цвета. Малко фолио. И много много къси нокти.
Скоро открих на лампата, която ползвам сигурно 5 години,  функцията 99 секунди. Пече на три мощности, увеличава мощността на 30 секунда и още веднъж на 50. Малко по-бавно става, но ми запари само два пъти и то леко.

# 186
  • Варна
На въпроса дали са пресни продуктите на Коди у нас....Базите от Елена Арт са със срок 24г. Тия от сайта на Коди в момента също тъй,че броите,че в Украйна просто няма положение.

# 187
На въпроса дали са пресни продуктите на Коди у нас....Базите от Елена Арт са със срок 24г. Тия от сайта на Коди в момента също тъй,че броите,че в Украйна просто няма положение.
Ясно

# 188
Има ли някъде физически магазин за продажба на гел лакове? Онлайн винаги има риск от разлика в цвета.

# 189
Има ли някъде физически магазин за продажба на гел лакове? Онлайн винаги има риск от разлика в цвета.
Преди време, ако не се лъжа в Дъглас и БЮти зон имаха май, shellack или CND, но незнам сега как е ? В ДМ имаха някаква бюджетна серия.

# 190
  • Gorni Bogrov
Преди време, ако не се лъжа в Дъглас и БЮти зон имаха май, shellack или CND, но незнам сега как е ? В ДМ имаха някаква бюджетна серия.
Никога досега не съм виждала гел лак в ДМ.
Моля ,ако някой има лакове от там да ги снима и да каже стават ли за да знаем и другите дали да ги търсим.

# 191
Какво е ши лак? Марка или вид лак? Гел лак ли е или не? Извинявам се за елементарния въпрос, обаче отдавна се чудя!😅😃

# 192
  • Бургас
Мисля, че продаваха база и топ на Sensational, цветове не помня да съм виждала, особено пък палитра, т.е избор на цветове, най-много няколко нюда. Скоро не съм обръщала внимание дали ги има още. Не бяха и евтини/бюджетни според мен, около 30лв доколкото си спомням преди няколко години. За качество не мога да коментирам, не съм ги ползвала.
Като гледам маникюра на маминка, ще взема и аз да сложа някой нюд база утре, че моите също ги скъсих доста не съм ги лакирала от седмица.
А вие какво правите с толкова много цветове? Сварвате ли да ги ползвате, разменяте ли? Аз преди като купувах повече, слагам по 2, 3 пъти и така стоят. Тези които са ми любими и ползвам по-често също не мога да изразходя докрай. Та към момента съм се ограничила откъм купуване.

Последна редакция: пн, 26 сеп 2022, 10:24 от sunny-n

# 193
  • Mostly in my mind
Сещам се и за китайските вериги магазини. Джеси и Tertio съм виждала да продават.
В Дъглас онлайн миналия ден гледах, че имат много цветове, но не са в наличност.

# 194
Какво е ши лак? Марка или вид лак? Гел лак ли е или не? Извинявам се за елементарния въпрос, обаче отдавна се чудя!😅😃
https://intercosmetica.bg/manicure/cnd-shellac

Долче ето го ши лака.
Серия гел лакове на CND.

Общи условия

Активация на акаунт