Всичко за всички марки гел лакове - тема 42

• 33 991
  • 760
  •   1
Отговори
# 225
  • Mostly in my mind
Сибил, на мен тази база на Синсей ми е един от любимите цветове. Като цвят я ползвам. Наистина е по-трудничка за нанасяне, но моят нокът стои, как да кажа, по-плътен с нея. И наистина е чудесен, универсален, стилен цвят. Simple Smile

# 226
  • Казанлък
kati_kz, аз не разбрах само едно - топът ти жълтее веднага като го нанесеш или след някакво време започва да жълтее?
Не, жълтее още в бутилчето. Като погледна какпа на четката и ми седи жълтеникава

# 227
  • Шумен
Аз правя френския с тънка четка, номер не знам имам един комплект от китайците купен 🤣

# 228
По принцип всеки топ малко изменя цвета на лака, но най-често жълтеят матовите топове. Ако преди не е жълтял, а сега има жълтеникаво-възможно ли е да си го сложила върху жълтеникав лак, който да е с лепкав слой и да е пуснал цвят и съответно да е оцветил? Някои съфорумки си трият лепкавите слоеве, ако пускат цвят, преди слагане на топ и така избягват цапането. Това е моето предположение. Иначе за жълтеене в последствие се случва при пушачи, ползване на подправки, бои/къни за коса и от текстил(при последните 2 може и в други нюанси).

Последна редакция: вт, 27 сеп 2022, 13:35 от karmilla

# 229
  • гр. София
Топ лак /не лепкав/ на Блускай ми пожълтя от дезифектант. Направи някаква реакция и - край! До сваляне си стоеше все едно съм си потопила всички нокти в никотин.

# 230
  • Light of Zartha
Коя е тази база на синсай? Може ли номерче/снимка? Търсех си преди време но не намерих, само лакове имаше. Никакви бази, а бях доволна.

# 231
  • София
Момичета, имате ли впечатление от лаковете на марка LAKIER? Видях в един сайт интересни ефекти. Мисля, че са полски, но не намерих мнения за тях. Някоя от вас пробвала ли ги е? Като цена са малко по-скъпи от Кларесата.

# 232
  • Габрово
Момичета ,въпрос.След  свалянето на гела  ,нокътната плоча стои като надраскана.
Сега какво трябва да се прави .-да се оставят ноктите да си почиват,да се нанесе само безцветен лак.Какви предложения имате?

# 233
Аз си поръчах нови форми, база, топ, акрил гел. Трябваше и пила, но нещо ми се сториха скъпи и ще чакам някое намаление. Ако срещнете някъде читава на намаление - споделете.

# 234
Някакъв трик имате ли за френски? С коя четка е най-лесно да се направи?

Най-точно ми се получава с лепенки.
Не толкова прецизно, но по-бързо - с тампон.

# 235
  • Бургас
Аз френския си го правя с четката от лака, не ми е проблем. Сега реших само с база, но тя явно е съсвем само за френски, на четката е розова, на нокътя прозрачна. Така или иначе сложих дваслоя база и един топ,след седмица ще му мисля.

# 236
Как се прави с тампон и какви точно лепенки (много съжалявам за досадните въпроси,но много харесвам френски маникюр и ми се ще да се опитам)

# 237
Имам и бели и черни, от специализиран магазин, от дрогерия, от алито- все еднаква работа вършат.

https://www.insider.com/nail-stamper-instantly-creates-flawless- … rench-tips-2022-1

# 238
Докато си търся четка за френски маникюр, научих се да си го правя директно с четките на лаковете.😄 Още издирвам подходящата четка. И лентички имам и използвам, обаче когато искам по-голяма извивка с тях не ми се получава.
Скрит текст:
Скривам, защото лаковете са обикновени (отдолу съм с гел); предполагам, че с гел лакове се прави френски маникюр по-лесно, защото не съхнат без лампата:

И аз ще помоля за снимка на базата на Синсей! Имам една, на която пише "rubber base" и е бледорозова (много лесно се маха, почти като отлепваща база), както и друга, която е по-блед цвят и с частички (нея още не съм я използвала).

# 239
  • Бургас
А тези от вас, които си правят френски с тампон/печат - не отива ли лак и от долната страна на свободния край?

Общи условия

Активация на акаунт