Всичко за всички марки гел лакове - тема 42

• 33 968
  • 760
  •   1
Отговори
# 255
Предполагам е така, но поне да дават малко по-легитимен вид Grinning
Щеше да ми е интересно да прочета, но е затвпрена група и нямам фб. Иначе аз не виждам вече голям смисъл да купувам китаски лакчета - реално разликата в цените е максимум 3 лв., колко пък да спестя. Притита от преди 5 -6 години са на път за кофата, но съм ги оставила да заемат място още малко, а реално не ги ползвам.
Аз да се "похваля", че и на ошушкан мейкъп направих знойна поръчка! Реших, че искам да си купя обезмаслител, че спирта свърши, но счетох че за едно нещо не си заслужава ииии напоръчах яко hi hybrid  от whishlist-а ми + намален парфюм, защото иначе не си заслужава да разкавам хората само за едно шишенце. После ще ви споделя мнение за цветовете и картинки. Най-много се вълнувам за нюд цвета и едни златни частици!
Добре съм решила да не поръчвам и че нямам нужда, представям си ако имах нужда и съм решила да пoръчвам Grinning
И на мен ми направи впечатление, че в момен та в али цвните на гел лаковете са много високи! Но сега ми стана любопитно и цъкнах пили - има доста на прилични цени. Есмералда, какво ще кажеш за тази? Някой пита назад в темата за пили на прилични цени, а тази ми се струва на ок цена и мисля такава препоръчваше. Има доста положителни отзиви и върви не само с оклучивите фрези, а и една керамична:

https://www.aliexpress.com/item/1005003297219042.html?spm=a2g0o. … gUid=e7U4plVB8ilU

Последна редакция: чт, 29 сеп 2022, 10:53 от karmilla

# 256
Принцеске, само потал база е, няма нищо допълнително към нея.

# 257
  • Варна
Завид GrinningGrinning много е яка и ноктите ти също де Heart.

# 258
Дайте идеи с този цвят, нещо простичко

# 259
Здравейте, момичета! Имам спомен, че няколко от вас бяха закупили новите лампи SUN X10 и SUN X11.
Бихте ли споделили мнение? Както и бихте ли ги сравнили с предишните, които сте имали?  Flowers Rose

# 260
Днес свалях лак с течността на Клариса, скъса ми нервите.. Все още има материал по ноктите, но гледам да не ги мъча много с пилене.. Кажете ми течност за сваляне, която наистина да сваля всичко, има ли такова чудо? Как сваляте ако има остатъци, с кой номер пила е по-щадящо, но вършещо работа?  И последно. Колко време да чакам да изсъхне заздравителят на Евелин за лаково каре, след малко отивам да си го купя. Flowers Hibiscus

# 261
Пристигна ми поръчката от мейкъп за 3 дни! Нов рекорд. Много съм доволна от цветовете - нямат грешка. Качвам ги, но не се смейте та какво намацах, но съм още на работа и тямах търпение. Два ивав подобни, но тези много ми харесаха. Ако имате въпроси ще пиша номер и име. Влюбена съм в златните и нюда. Долното дава лек отенък на розово злато.
Christina-89777, а запили ли хубаво топа и малко цвят преди да киснеш? Помага много. Китайски лакове ли сваля?  Те са много тегави. Аз поради тези мъки спрях с киненето, защото все не ми се получаваше и чаках по 100 часа. От тази на СНБ не съм доволна и форе за гел лак също не ми беше ок. В мейкъп бг има голямоо разнообразие, но нямам опит с тях.
Форумът малко смаза цветовете, червеното но снимката изглежда по-доматено, а реално си е баш класическо червено.

Последна редакция: чт, 29 сеп 2022, 14:54 от karmilla

# 262
Karmilla, честити! Кои са блестящите от първата снимка?

# 263
Благодаря! Цветовете са hi hybrid #400 glamour dust, #410 golden elements. Според мен са страшно красиви. Второто дава опция да е нанесено плътно, но може и рехаво върху друг цвят или за преливка води им се naked (или както там беше) модел/серия(?!).Исках  и още техни, но си казах "стига!". Beige серията има много красиви сега за есен/зима Simple Smile

# 264
Леле, златистия брокат в средата е жесток!😻😻😻😻

# 265
Цветовете са жестоки ❤️❤️❤️ всички ми харесват. Иначе пилнах, да. Лакът е от салон, Блускай 😑😑.. Вие до база ли сваляте всеки път или до дъно и всички ли сте с ел пили вкъщи?

# 266
От почти година разкарах кисненто и ацетона и съм с пила и съм много доволна. Свалям до база. Единсвени неудобства с пилата, които според мен са незначителни:
1. Внимава се, за да не се препили нокътната плочка.
2. Първите пъти става малко бавно, докато се свикне, но после си е много бързо и лесно.
3. Има прах.
Всяка от точките си има решение - навик, практика, прахоуловител(нямам. примирила съм се, че ще я има и ще я бърша).
Пиша ви тогава всички номера като първото е с конфетите, а последното е нормалното червено
hi hybrid #99 rainbow mix, hi hybrid #402 pure beige, hi hybrid #400 glamour dust, #410 golden elements, #246 santa red, #245 classic red

Последна редакция: чт, 29 сеп 2022, 20:59 от karmilla

# 267
karmilla,
Може ли направо всичките да ги дадеш Simple Smile
С Блускай от салон и аз съм се мъчила, докато сваля с киснене и ноктите ми след това бяха едни огрухани и под ноктите едни тънки черни чертички, като косъмчета (не знам кръвонасядане ли е това или нещо друго).
Аз май съм единствената от последно време пишещите, която сваля с накисване, защото съм нова и ме е страх с пила.
Разбрах от момичетата тук, а и от опит, че лесното сваляне зависи от продукта - не от течността.
Лесно съм успявала да сваля CND и Gelish от салон, както и в домашни условия Кларесата. Трудно Bluеsky от салон.
Сега искам да си купя каучукува или линт база (понеже ноктите ми са толкова тънки, че могат да минат в графа естествено препилени), но малко ме е страх дали тези бази ще успея да ги разкисна и сваля.
На другия въпрос - до къде се сваля - момичетата, които работят с пила свалят до база или гел, стига да нямат отслойки.
Аз искам да разбера за тези, които сваляме с течност - след като сме я киснали тази база и тя не иска съвсем да се изчисти - може ли да се остави малко, или не е добра идея?

# 268
Ами аз питах преди време Елена арт и тя ми каза, че няма проблем да се остави, стига да е здрава, буферира се и след това се следват стъпките.

# 269
  • Варна
Буфер върху каквото е останало и правиш наново.....Лошото е,че следващия път ще е същото. Е за това имам ел.пила Grinning. Не,че много и разбирам ама за разкарване на някой смотани кожи/не моите/ и някой загубен китаец с поведение на хард гел върши чудесна работа.

karmilla искам да го видя това злато на ноктите ти Heart разкош е.

Общи условия

Активация на акаунт