Всичко за всички марки гел лакове - тема 42

• 33 021
  • 760
  •   1
Отговори
# 30
  • на брега на морето
Аз винаги слагам 2 слоя база.

# 31
  • София
Привет, дами!
Нова тема-нов късмет! Simple Smile
Днес вайбър казва, че е Международният ден на красотата! Затова ви пожелавам красиви маникюри, красиви лица, красиви души! Simple Smile

Писано е, говорено е, но искам да попитам - гледах едно клипче на маникюристка в Инста, в което показва как се прави изравняване с база, но не изпече първия тънък слой база.
Аз си мислих, че се пече първо той, а после и по-голямата разлята капка.
Моля ви, кажете ми кое е вярното! Simple Smile

# 32
С малко закъснение, за лятно настроение.☀

Само база Коди watermelon, цяла седмица на море и басейн, не мръдна. Пристрастена съм към цветните бази.👀🙈😻

# 33
  • София
Това само с един лак ли е постигнато? Трудно ли се сваля?

# 34
Butterfly, страхотен маникюр.

Аз имам този цвят и така и не стигнах до него това лято. Утре трябва да си оправям маникюра и съм в дилема - летни или есенни нокти да правя, предстои ми едно кратко уикенд моренце, имам желание и за ярко омбре жълто и оранжево, чудя се и на есенни дизайни Grinning Дайте съвет какво да правя, борбата е истинска Joy

Иначе за цветните бази да повторя - печете ги двойно. Правих тест на три яркорозови и на минута, и на минута и половина не бяха добре изпечени отдолу, когато се прави изравняване с тях. Моите нокти ги пекох по 2 минути.

# 35
Това само с един лак ли е постигнато? Трудно ли се сваля?
Само с цветна база, нанесена в следния ред:обезмасляване, ултрабонд, тънък слой база и после изравняване с метода на капката. Накрая топ. Понеже съм лаик, правя два по два нокътя и накрая палеца. И аз по ваши препоръки, пека тъмните бази за по 90+секунди.

Аз гласувам за лятното предложение, звучи ми супер.😊

# 36
Butterfly, супер се е получило и цветът е много красив!
И аз съм +1 за летни нокти, тамън и за морето и циганското лято.
Аз още не мога да стигна да оправя моите. Но и без това нямам вдъхновение, а и съм в дилема м/у много цветове. За това и си направих несполучливото омбре пледвият път :/

# 37
Привет, дами!
Нова тема-нов късмет! Simple Smile
Днес вайбър казва, че е Международният ден на красотата! Затова ви пожелавам красиви маникюри, красиви лица, красиви души! Simple Smile

Писано е, говорено е, но искам да попитам - гледах едно клипче на маникюристка в Инста, в което показва как се прави изравняване с база, но не изпече първия тънък слой база.
Аз си мислих, че се пече първо той, а после и по-голямата разлята капка.
Моля ви, кажете ми кое е вярното! Simple Smile
Вярното е което ви е по-удобно според мен - преди правех тънък слой и изравняват директно, сега нямам времето да коригирам грешки,ако има такива и залагам на сигурното - изпечен тънък слой +изравняване
Скрит текст:

# 38
Обичах, с какви материали си изрязвате кожичките - изглеждат перфектно? И също с какво точно си нарисувахте вълнообразните лентички?

# 39
Ползвам ремувър на Nai_s и едни смотани клещи на Солинген,ако не се лъжа,но най-добрите клещи са Сталекс! Изтървах моите докато ги миех и сега само си ги гледам…лентичките са с четка от Али - по-късно мога да покажа коя, гел лак и фолио.

# 40
Моят маникюр от вчера.

# 41
Heart EyesHeart EyesHeart Eyes
Разкошен е! Цвегове, съчетание и оформяне са топа! Моля те, розкажи за продуктите! Влюбих се в оранжевото!
Обичах, много елегантен и хубав маникюр!

# 42
Благодаря ти, Кармила Heart Eyes
Цветовете са на Коди - 01GY и 50BR, на снимката изглеждат малко по-различно отколкото на живо. Направих и изравняване с гел в бутилка на Коди. Топът е с частици на Adore от мейкъп.

# 43
Благодаря ти за информацията! Определено ще създадеш страхотно наснроение ва морето и ще събираш погледите! Мтого ефектен се е получил Simple Smile

# 44
Прекрасни са, Есмералда! И ти си с перфектни кожички. Подхранваш ли ги с някакви масла ежедневно? Аз си бях взела едно на Ривана с арганово масло (уж), но още по-сухи стават от него.

Общи условия

Активация на акаунт