Всичко за всички марки гел лакове - тема 42

• 33 054
  • 760
  •   1
Отговори
# 600
С любезното съдействие на позната (маникюристка) се сдобих за тест с флаш гел лак. Тя имаше много, но избрах само един.
Толкова блестящ и ефектен е, колкото и се надявах и очаквах Heart Eyes
Пп:марката, с която тя работи не ми е известна, аз взех лака у дома и се правих сама
Скрит текст:

Последна редакция: пт, 21 окт 2022, 20:37 от Be_Special

# 601
Магика, аз лично съм за каучуковата база на Коди, харесвам я. Но за момента продавай с ултрабонд, доста вероятно е да има подобрение с дълготрайността на маникюра.

# 602
Ооо виктория вин ги гледам в инстаграм! Добри впечатления имам и много гуцаво ти стои. Магика, обезмасляваш и росле длагаш бонд  даже съм на мнение, че спирт е по-добре от някои марки обезмаслител  но зависи. Сега закупих един на фокс и ще пиша като имам впематрения по-цле ли е или не от спирт, нико че имам месец изсържливостфи не знам цащо си правя ескперименти ... от скука може би.
Принцесата, евала за коментара! Полезна ти както винаги! Ако по-рано знаех нямаше да изметкам бая нормални лакове! Този тема  от прочетеното от мен, се крепи много на полезни съвети от теб,nad_tab, невена и есмералда! Това важи и за мелина, ферий,пешън, дани,anyyone и обичах! Ще ме прощават мацки, ако съв изпуснала, но за мен това са най-цапомнящи се имена с безценни съвети и ви благодаря! Тома е на база прочетено и маже да изпускам някой! Благодарение на вас манисюр в домашни условия е възможен!

Последна редакция: пт, 21 окт 2022, 22:22 от karmilla

# 603
  • Варна
karmilla изпуснала съм момента на появата ти в темата Heart. Близо година не ви следях,но от постовете ти личи,че умееш да четеш с разбиране. В интерес на истината откакто се завърнах съм научила много неща от теб и Есмералда Heart. Благодаря ви момичета! Надето всички си я знаем Heart. Едно време тя ме запали по печатите Grinning и от там се тръгна.
 Тая тема винаги е била изключително полезна с много знаещи и споделящи мацки.

# 604
Комбиниран маникюр с гел база,обикновен лак и гел топ е напълно възможен,но се спазват няколко правила...
Лепкавия слой на базата се чисти със спирт. Лакира се с обикновен лак и се чака да изсъхне ама не 10 мин.,а поне 2-3 часа и тогава се слага гел топ. Аз лично съм правила друга магария - слагам база и над нея директно топ. Отгоре си лакирам с обикновен лак и пляскам обикновен топ/ползвам Seche от години/. Така направен маникюр при мен е с трайност на гел лак. Предимството е,че може да си сменяте цвета когато си искате. За калпави нокти недържащи обикновен лак е чудесен вариант.
И аз съм го правила това.🙂 От известно време даже почти винаги пропускам гел топа върху гел базата.😃 Слагам си направо база/гел от кутийка (ако ще слагам), отгоре направо обикновен лак+ бързосъхнещ топ. После и капки за бързо съхнене на Есенс. Държи ми до сваляне- макс две седмици съм издържала с един лак май, по принцип сменям лака поне веднъж седмично /омръзва ми, а и не харесвам да имам много израснало, иначе лаковете са си в добър вид).🙂
Имах един УВ топ в черно шишенце (такъв, който си съхне чудесно и на изкуствена, и на естествена светлина, но може да се пече и в лампа)- четката му свърши трагично🤣, топът се беше сгъстил като камък, космите от четката бяха останали вътре, като отворих...гледам само пръчица с дръжка!😅

# 605
Някакви отзиви за тази база?

Не можах да открия нищо с търсачката.

# 606
Аз съм с мазна плочка на ноктите и преди точно така ми падаше. Взех обезмаслител и ултраблонд на Коди, както и ожезмаслявам два пъти. Не мърдат докато не ги махна. Обикновено държа един лак 2-3 седмици.

# 607
Karmilla, Princesata, благодаря за милите думи, много се радвам, когато мога да съм полезна с нещо.

Ето го и моя нов маникюр от днес. На живо цветът е малко по-зелен.

# 608
  • София
esmeralda23, страхотен маникюр. Личи си, че се справяш професионално. Мен ме интересува писала ли си коментар в някоя тема да се върна и да погледна какви стъпки конкретно ползваш и какви продукти.

# 609
Опиши една по една стъпките, които следваш при направата на маникюра.
Обикновено махам с киснене,пиля,оправям кожички,обезмаслител,база,два слоя лак,топ без лепкав.Дали пък не наслоявам повечко?Пека по 60сек. в UV/Led?Sun X5 ми е лампата.

По същия като вас съм и аз. Взех си и каучукова база топ и ултрабонд на коди, ефекта е с няколко дни повече Sad пробвах да не запечатвам отпред… незнам. В салон не ми мърда и повече от месец да мине ако не се лъжа ползваха на блускай 🤷♀

# 610
Благодаря ти! Писала съм, но на разни места и не помня кога, така че ще споделя пак:
 - минавам ноктите с буфер блокче
 - минавам с тампонче с обезмаслител на Силкеър ябълка (голям флакон)
 - фрешер Адоре (от мейкъп)
 - ултрабонд Адоре
 - каучукова база на Коди
 - изравняване с млечна база на Молекула (от мейкъп)
 - цвят
 - топ на Кира нейлс без лепкав слой (от коди.про)

# 611
esmeralda23, на коя марка и кой номер е белия цвят?

# 612
Flowers HibiscusЕха! Браво Есмералда, страхотна идея и отлично изпънение! Би било чудесно ако се направи някакъв каталог, споделена папка или Google site, на който да се качват снимки и да има нещо като галерия, защото сега снимките потъват по темите. Някои от вас са изкусни маникюристи, надминавате тези, които с това си изкарват хляба! Поздравления! Heart Eyes

# 613
esmeralda23, на коя марка и кой номер е белия цвят?

База на Молекула Nude Coconut, не е налична в момента
https://makeup.bg/product/657396/#/option/1368680/

Regalia, благодаря, аз качвам снимките в личния си Инстаграм.

Идеята ти е чудесна, ако искате мога да направя нов инстаграм на маникюрите от темата, ще ми пращате творбите си и ще ги качвам в него.
Edit, вече го направих, казва се bg_mamma_nails

Пускайте ми там в директ маникюрите ви и ще ги качвам.

Последна редакция: сб, 22 окт 2022, 18:14 от esmeralda23

# 614
Радост за окото, Есмералда, такива цели искам да гоня !

Общи условия

Активация на акаунт