Всичко за всички марки гел лакове - тема 42

• 33 366
  • 760
  •   1
Отговори
# 75
Аз съм с гел лак и ноктите ми са къси. Не знам защо, но всеки път като ги пусна малко по дълги и винаги ги чупя Neutral Face

# 76
  • Gorni Bogrov
Зависи какви нюанси и цветове търсиш. От по-нискобюджетните клареса, hi hybrid, flexy имат много хубави цветове, но трябва да се оглежда добре. Отт последните имам повече от лятната гама и не съм купувала скоро цветни лакове и не съм оглеждала, но по спомен от снимки в гугъл и тъмната гама им е добра. Някои от марките си имат и колекции с есенни цветове и гами (warmin' fall на клареса от миналата година примерно). Есмералда похвали на коди една колекция, но не и помня името. Та не помогнах много, но кажи какво търсиш конкретно и ще се постараем. Мога довечера да снимам мострите си, така и така съм разпънала сергията да си правя маникюр, та ако си харесаш цвят да ти кажа кой е и на коя марка.
Точно от ниско бюджетните търся.Ще съм много благодарна,ако покажеш снимки.
Сега се рових във Али експрес и разглеждах лакове,ами те са станали на цени като в Makeup

# 77
Аз съм с гел лак и ноктите ми са къси. Не знам защо, но всеки път като ги пусна малко по дълги и винаги ги чупя Neutral Face
Пробвай със заоблена форма тип бадем. Аз преди все бях с квадрат със заоблени леко краища, но откакто се нося с формата бадем забелязвам, че повече ми издържат да не се чупят.

# 78
Правиш ли укрепване? За по-дълъг нокът е много важно, за да не се чупи. Ако искаш да са много дълги от един една дължина си трябва гел, а не просто база или каучукова база. Ако базата ти е обикновена като за начало вземи каучукова - с нея ще ти държи повече.
Аз лично не виждам смисъл да поръчвам от али цветни лакчета към този момент- цените са почти еднакви като в мейкъп, а вече има голяма част от лаковете в бг сайтове на пак почти същата цена, а доставката е за няколко дни. За други неща да, но за цвевтни лаккове аз предпочитам от тук, особено ако искам нещо конкретно и то скоро.

# 79
Аз имам една каучукова база слонова кост Коди, която си купих от АлиЕкспрес, преди да намеря тази тема тук.
Ами, момичета, явно е оригинална. Има си всичко, което Есмералда описа! Брей.. Simple Smile
Хаха, толкова оригинална е, колкото Гучи в Али Grinning
Не е трудно да се направи 1 към 1 копие, купуваш си няколко оригинални лакчета и сканираш етикетите.

От есенните колекции на достъпна цена препоръчвам Claresa Warmin Fall - страхотни наситени цветове, чудесно качество.
Миналият уикенд си играх да направя на нови мостри всичките ми цветове гел лак - над 80 броя. Ако на някого му е интересно, мога да кача снимки.

# 80
Да, чудесно би било!

# 81
Давай ги,Есмералда! 😍

# 82
Момичета, идвам да споделя впечатления. Снощи до 100 часа се правих и светлината не беше добре за снимка на мостри и довечера ще ги направя, но ще споделя впечатления от каучуковата база на FOX. Най-накрая стигах до нея, тъй като скъсих драстично и сега ще си ползвам базите. Обирах от стари бази на дънцето на Клареса, но в един момент ми писна и намазах два нокътя с FOX-супер лесно се изравни, супер бързо стана и без разтичане. Много ми хареса как се работи с нея и донякъде разбирам разликата в цените. Клареса също са много хубави, но моите вече малко са постояли и в сравнение с FOX са малко по-тегави за работа. Сега остава да видя как ще се държи и после и за това ще споделя мнение. Но ако сравня като време изравняване на пръст с клареса и с fox, то с втоата база стана 2 пъти по-бързо.

# 83
FOX и Коди на едно ниво ли са като качество?
Какво мислите за тези 2 течности, които предлагат за премахване на гел лак? Малко ме смущава, че едната е от онзи тип, които разтварят и автомобилен лак, и по едно време бяха много нашумяли.

https://foxnailsbg.com/product/%d1%81%d1%80%d0%b5%d0%b4%d1%81%d1 … -fox-gel-remover/

https://foxnailsbg.com/product/%d1%81%d1%80%d0%b5%d0%b4%d1%81%d1 … %b5%d0%b7-%d0%b0/

# 84
Специално що се отнася до цветните лакове, за мен Коди са по-добри. Имах няколко цвята на Фокс и от повечето не съм доволна, даже ги разкарах.

# 85
Самопохвалвам се намерих това. На живо е изключително бляскав.
Скрит текст:

# 86
А кой е лакът (или каквото е), може и друг да иска такъв Simple Smile

Самопохвалвам се намерих това. На живо е изключително бляскав.
Скрит текст:

# 87
Ето от тук. Взех и Долче и Габана, но няма да го отварям още. Цветът е по-тюркоазен.
https://www.facebook.com/Voguenailsbg/photos/a.819671751490100/1368378023286134

# 88
И двете се водят висок клас марки, а дали са на едно ниво нямам представа  и от двете имам база безцветна. И с двете е голям кеф дй се работи - с мининмум усилия се дамоизравнят. Коди държи до славяне, за фокс ще споделя нататък. Не ми парят в лампата.
Ето и обещаните снимки с уговорката, че може камерата за не е хванала ва 100 процента някой цвят реалистично и имам посленди 5,6,7 лака, които не съм намацала поради липса на време и доза мързел:
Скрит текст:

# 89
На първата снимка кой е млечно белият цвят? С частици май е вътре?

Общи условия

Активация на акаунт