Всичко за всички марки гел лакове - тема 42

• 33 402
  • 760
  •   1
Отговори
# 90
Ако имаш предвид м/у кафявото и оранжевото е   claresa precious 4, но той е повече перлен отколкото млечен.

# 91
С малко закъснение, ето ги и моите лакове

Скрит текст:

# 92
С малко закъснение, ето ги и моите лакове

Скрит текст:

От първата снимка най-светло лилавият какъв номер и марка е ии на втората снимка от дясно на ляво шестият -светло розов, също? 😀

# 93
Страхотни са Heart Eyes Много красиви! На мтората снимка първият флаш лак на реформа ли е? С какво снимаш, много хубаво улавя цветовете и много ми харесва как се получава.
Аз това натворих снощи. Хич не ми се занимаваше и нямах вдъхновение, во е задоволително. Много ме радват двата цвята и чного исках да ги пробвам пак са на флекси, но за номерпще мога утре да кажа, ако има интересуващи се. И тъпата ви камера пакфне улавя лилалото колко е яко. Баш синьо-лилаво като люлляк. Прекрасен цвят:

И много ме кефи как светкат в тъмното:

Последна редакция: чт, 15 сеп 2022, 21:01 от karmilla

# 94
  • на брега на морето
Страхотно, Есмералда! HugHeart
Мен ме интересува на 3 снимка брокатеното синьо( с частици).
Аз се лакирам набързо напоследък, в 1 цвят, набързо изравнявам дължина, и всичко ми е набързо. Затова не съм качвала скоро снимки, щото ме е срам.

# 95
Не съм Есмералда, но е claresa full glitter 7,имам го и аз и е страхотно! Качвай! Дори и един цвят ни имаш много хубави нокти, прекракснж се лакираш с готини цветове и ми е кеф да ти гледам ноктите

# 96
От първата снимка най-светло лилавият какъв номер и марка е ии на втората снимка от дясно на ляво шестият -светло розов, също? 😀
Светлолилавото HiHybrid 300.
Светлорозовото - Kira (от kodi.pro) 088

Кармила, много як маникюр! Heart Eyes Първият флаш вдясно е Молекула F07, Reforma е този в средата. Снимам с телефона на осветление от лампата за маникюр и светкавица.

Мелина, както ти е отговорила Кармила.

# 97
Жестоки цветове.
Мен ме интересуват брокатените и розовите (на втората снимка) на една и съща марка ли са ти и коя? Обичам много светло розови бледи цветове, но плътни и наситени

# 98
Мен ме интересуват жълтите на Есмералда.
Средния е на Клареса warming fall 1 - доколкото виждам. Може ли другите два от ляво и от дясно на него?

# 99
Момичета, идвам да споделя, че мейкъп са позаредили малко, но оот сърце. Има обезмслител на КОди и тъм ни цветове, Moon има някакви, valeri има каучукова база, rocks една база,  reforma тъмно цветове и топ има. Видях и на клареса има някакви работи, които пак са на по-ниски цени от другите два сайта. Има сигурно и още, но това мернах за сега. Нападайте Simple Smile

# 100
Може ли някой да обясни тази техника стъпка по стъпка как се прави? С нанасяне и изпичане имам предвид? https://www.instagram.com/reel/CikMVxpq5cy/?igshid=YmMyMTA2M2Y=

# 101
Тънък слой цветна база, печеш. Блестулки, печеш. Изравняване с база, печеш. Топ, печеш.

# 102
  • Варна
Сега ако кажеш и откъде да докопам такива наситени блестулки Grinning ама без руските красотки,че те са с цени на гелиш Grinning.

# 103
Много ти благодаря, Есмералда за похвалата и инфото. И снимките и маникюрите са ти да много високо професионално ниво!
В китайските магазини бъка от брокатчета и камъчета за нокти. И брокатчето може да се смеси с база и да се намаже. Иначе гледах hi hybrid и още една две полски марки имаха лакове тип конфетки и едри брокатчета, но сега не съм на компа да напиша номера.

# 104
Пристигнаха ми нещата от kodiprofessional.bg, фактурата е от My nails, погледнах под етикетите нищо няма - нито QR код, нито лъскави Кодита по шишето
Скрит текст:

Скрит текст:

Купих и една боичка. Чудя се с чиста четка дали ще може да се лакира и цял нокът за цвят.
Скрит текст:

И въпрос към Есмералда кой номер е този красавец
Скрит текст:

имам златен подобен, но това розово злато е просто прекрасно Simple Smile
 В Мейкъп нищо не е останало от цветовете на Коди - само едно патладжанено лакче. Какво поръчахте? Simple Smile

Последна редакция: пт, 16 сеп 2022, 20:35 от Regalia43

Общи условия

Активация на акаунт