Всичко за всички марки гел лакове - тема 42

• 33 366
  • 760
  •   1
Отговори
# 60
Менте е и сайтът на Коди те е уведомел за това. Етикетите на Коди отвътре са бели, не черни. Освен това надписите са различни, сивите метални изображения са доста по-големи. Аз лично не бих го ползвала, нямаш идея какво може да съдържа.

# 61
Да, ще го изхвърля. Можете ли да снимате етикетите на оригинален лак + какво ви дава  QR кодът на оригинален лак?

# 62
Моите нямат QR код, от 7, 8 и 15 мл са, от 12 мл отдавна нямам. Но на сайта, като отвориш, си пише какво трябва да ти покаже при сканиране:
 "Это оригинальный продукт".

Купувай само от доказани доставчици, в случая вносителя mynails и отбелязаните на сайта търговски представители, и няма да имаш проблем. От чуждесттранните сайтове - мейкъп, kodi pro, Nailmastershop.

# 63
Това за сребристите отпечатъци дали е така за 12мл?
Така изглеждат моите топ и база, купени от mynails преди 4-5месеца.
Скрит текст:

# 64
Ох, с това Коди?!?
И аз съм в чуденка с тях. Къде се произвеждат, къде се опаковат?
Как идват до БГ от вносителя за БГ, с какъв срок?

# 65
Това за сребристите отпечатъци дали е така за 12мл?
Така изглеждат моите топ и база, купени от mynails преди 4-5месеца.
Скрит текст:

Моите от 12 мл съм ги купувала преди 3 години и тогава имаха маркировка на гърба със сребристи малки К К К.
Нямам нови лакове от 12 мл и не мога да кажа какви са в момента опаковките, но тези изглеждат като другите бутилки на Коди от 8 мл. Явно са сменили опаковките, така че не се филмирайте. Щом сте ги купили от Майнейлс, няма от какво да се притеснявате, оригинални са.

Ох, с това Коди?!?
И аз съм в чуденка с тях. Къде се произвеждат, къде се опаковат?
Как идват до БГ от вносителя за БГ, с какъв срок?
Може да питаш вносителя им за повече подробности за място на произход и опаковка. А относно това как идват - ами като вноса на всякакви други стоки, с карга. Някои продукти имат по-дълъг срок на годност, други са им по-застояли, винаги преди поръчка можеш да се обадиш и да попиташ какъв е срокът на годност на конкретния продукт, аз лично съм го правила няколко пъти, след като с печален личен опит разбрах, че често на промоция пускат именно застоялата стока.

Последна редакция: ср, 14 сеп 2022, 09:04 от esmeralda23

# 66
Ето един, от миналата година ми е от mynails:

# 67
Krasivost, ако толкова те притеснява Коди, има и други марки. Въпреки че след като има толкова доволни потребителки и маникюристки твърдят, че в момента Коди е от топ марките, а и е на достъпна цена не виждам проблем. Погледни secretly, fox, Lunail( много са хубави, но цените вече са по-високи), pnb, palu,reforma, neonail, semilac, nai_s и пр. Това са все добри марки, които държат и повечето ползващи са доволни. Аз имам и на клареса база, каучукова база, бонд, цветове и съм доволна, но се водят по-нисък клас марка. Пазарът в момента има голямо разнообразие и избор и просто трябва да намериш своето. Иначе имам линт база на коди и мога да кажа, че с нея се работи изключително лесно и държи до сваляне - определено като ми свърши една част от продуктите ще си взема неща на Коди. Блускай за себе си повече не бих взела, даже наскоро говорих с една приятелка, която се оплака от подобни неща, които съм забелязала при тях и за мен са проблем, но ако ти си доволна вземи дори тях, но имай предвид че са китайски и според мен цената е изключително завишена.
Иначе да ви разкажа какви ги натворих аз - не издържах онази вечер и вече реших да сваля поне покритието, защото много ме дразнеше. Реших да сменя фрезата и да се пробвам малко с твърдосплавната - хич не ми хареса отново. Много неравно и бавно свали поктитието, неравно и много ми запарваше, та май ще си продъллжа с керамичната, а тази или в кофата или резерва. Скъсих изключително драстично, защото покрай морета и други активности лятото много ги бях наранила и стояха естетически зле в задната част. На нараненият показалец от преди месец забелязах три много тънки черни чертички - това беше от удар, нали? Не помня къде беше писано из старите теми, но да слагам ли покритие или да направя почивка? Иначе няма отлепване на плочката от леглото или нещо други притеснително само три миниатюрни черни чертички.

Последна редакция: ср, 14 сеп 2022, 10:01 от karmilla

# 68
  • Gorni Bogrov
Момичета от тези лакове ли бяхте доволни?
https://makeup.bg/product/407058/
Сложила съм цветовете  за 100лв в кошницата от тях,обаче си спомних,че едните ме ги харесвахте на тази фирма.

# 69
От флекси аз съм доволна, а за другите не мога да кажа - не съм ползвала. Имаше момичета, които се оплакваха от другата им серия-colr it ли как беше. Една мацка се оплака от флекси, че и се набръчкали и трудно се изпекли и подозирам, че е от дебело нанасяне, тъй като цало лято съм с техни цветове и и при тънък слой такъв проблем не съм имала. Ако не си го направила вече само това ще отбележа като съвет, за да нямаш неприятни изненади  - цветовете не отговарят баш на снимката в сайта. Тоест показва дали е в розовата, синята, лилавата гама, но за подробности нацъкай името и номера в гугъл, за да имаш реална представа какво поръчваш. И това пак си е лично мнение и съвет - поръчай 1-2 лака погледни дали си доволна и тогава поръчвай още, за да не си метнеш парите на вятъра. Поне тези ги има редовно в мейкъп, а с техен куриер не ти начисляват доставка дори и за малка сума. Успех Simple Smile

# 70
  • София
Аз имам една каучукова база слонова кост Коди, която си купих от АлиЕкспрес, преди да намеря тази тема тук.
Ами, момичета, явно е оригинална. Има си всичко, което Есмералда описа! Брей.. Simple Smile

# 71
Оттеглят ми се на мен по края тези лакчета на Silcare color it. Иначе на два слоя е ок или трябва на всеки нокът да печеш по 10 сек. За тези пари и домашна употреба,стават,но 100 лв за такива са много. 😆

# 72
То сигурно са много ударна поръчка, но аз бих пробвала преди да купя много. А сега ми направи впечатление, че на повечето флексита са качили цената до 6 и кусур лева !Последно кат поръчвах всичко варираше м/у 4,2 до 4,8 лв. Аз сега съм метнала око на няколко зимно-есенни цвята на hi hybrid, но все отлагам, че имам вече около 100 лака, а нямам салон. Поне като скъсих ноктите ще поползвам каучуковите си бази, че и те застояха покрай гела ми. Иначе погледнете hi hybrid golden elements 410, 402 pure beige(точно такъв нюд търся от години и все не случвам), 400 glamour dust -страхотни са за новият сезон, както и за празнични маникюри.
В али няма оригинални Коди, Gelish, CND  и пр. висок клас марки. Просто китайците са майстори в репликите. Поради тази причина Гелиш сменят опаковката на някакво време и подозирам, че може би и коди го правят и да речем за това оригиалите на Еесмералда са едни от преди 2-3 години, а на момичетата купили по-скоро от официалният сайт са различни. Това е мое предположение за различните разфацовки коментирани по-нагоре. За база не бих рискувала с китайци или да е с неизяснен произход, докато за цвят мога да рискувам и пак масово лаковете са ми полски имам няколко украински и украински, които се произвеждат в Полша. Но в крайна сметка всеки може за себе си сам да прецени. Аз и на цветната база слагам тънка подложка обикновена безцветна по съвет на маникюристки за по-добро сцепление, а и да избегна рискове от алергии.

Последна редакция: ср, 14 сеп 2022, 13:10 от karmilla

# 73
  • Gorni Bogrov
Благодаря ви момичета!Искам някакви есенни цветове, защото нямам такива но нещо не намирам това което искам като цвят.Бихте ли дали предложения за есенни цветове който сте си взели,нещо в жълта,оранжева,зелена гама ,дори и хубав тъмен червен цвят ми се иска да си взема.

# 74
Зависи какви нюанси и цветове търсиш. От по-нискобюджетните клареса, hi hybrid, flexy имат много хубави цветове, но трябва да се оглежда добре. Отт последните имам повече от лятната гама и не съм купувала скоро цветни лакове и не съм оглеждала, но по спомен от снимки в гугъл и тъмната гама им е добра. Някои от марките си имат и колекции с есенни цветове и гами (warmin' fall на клареса от миналата година примерно). Есмералда похвали на коди една колекция, но не и помня името. Та не помогнах много, но кажи какво търсиш конкретно и ще се постараем. Мога довечера да снимам мострите си, така и така съм разпънала сергията да си правя маникюр, та ако си харесаш цвят да ти кажа кой е и на коя марка.

Общи условия

Активация на акаунт