Всичко за всички марки гел лакове - тема 42

• 33 998
  • 760
  •   1
Отговори
# 210
  • Down south
The Rose,
 your red color is striking!
Love it!

Нещо червено и от мен.
Топа е Gelish

Последна редакция: пн, 26 сеп 2022, 18:59 от Daylily

# 211
Мелина, зеленото е жестоко! Много обичам токива ярки нюанси.
Daylily, червеното е много хубав нюанс! Декорацията ръчно ли е рисувана или е стикер?

# 212
# 213
Напоследък гледам доста клипчета за изграждане и поддържка с акрилен прах и мономер. Изглежда ми по-лесно и по-бързо оформянето, отколкото с гел. А дали е така? Имате ли опит с тях? Четох обаче на доста места, че жени се оплакват след такава техника, че остават без нокти и започвам да се чудя....

# 214
  • Down south
Daylily, червеното е много хубав нюанс! Декорацията ръчно ли е рисувана или е стикер?
Този въпрос, определено го приемам като комплимент Hug
Стикър е, аз съм с две леви ръце и не мога да рисувам, но за сметка на това, се справям сравнително добре с лепенето на стикъри Sunglasses
Както ги "залепя" не мърдат, докато не махна лака, най-често 2 седмици.

Последна редакция: вт, 27 сеп 2022, 02:48 от Daylily

# 215
Напоследък гледам доста клипчета за изграждане и поддържка с акрилен прах и мономер. Изглежда ми по-лесно и по-бързо оформянето, отколкото с гел. А дали е така? Имате ли опит с тях? Четох обаче на доста места, че жени се оплакват след такава техника, че остават без нокти и започвам да се чудя....
За мен лично е мноооого по-трудно отколкото работата с гел. Пробвах веднъж и дори не успях да наглася съотношението акрил-мономер, за да се получи топче с продукт като света. Но за теб може да е лесно, пробвай. Само си вземи качествен мономер, който съдържа ЕМА (етил метакрилат), а не ММА (метил метакрилат, ползван в денталната индустрия) - той съсипва ноктите.

# 216
Съвсем случайно ми попадна място в София, където може да отидеш да си избереш на живо гел лак, не знам какви други марки има, но тази по принцип ок ли е?

# 217
Съвсем случайно ми попадна място в София, където може да отидеш да си избереш на живо гел лак, не знам какви други марки има, но тази по принцип ок ли е?
Тези са си китайски. Имам един цвят само и е покривен, но не особено издръжлив.
Иначе, в магазина на Елена арт в Студентски могат на място да се разгледат продукти на Коди.

# 218
Christina-89777, съфорумки се бяха оплаквали, че нейл коктейл не били много коректни, но не помня подробности. Канни са китайски лакове, не са лоши, но са китайци и цената им се струва висока. Аз не бих си купила основа от тях, предвид състава, но за цветни е ок според мен. В мейкъп имат на половин цена цветни техни лаковеи отзиви+снимки на някои цветове, а в али експрес педполагам са също на по-ниска цена. В хит нокти също са по 8 лв. Там има и веналиса и розалинд.
Иначе за по-лесна ориентация за цветове онлайн пишете в гугъл или инстаграм марката цвят и номера и ви излизат картинки на палитри или маникюри с този лак. Радко има голямо разминаване. В 99% от случаите са ми пристигали лакове в цвят, който съм искала и очаквала. Може да една идея по-якър или не ярък предвид цветовете от екрана или монитора.

# 219
Благодаря! Сега разгледах сайта, те са много марки всъщност.. База и топ имам на Коди, няколко цветни искам.

# 220
И на мен ми се струва, че само на клипчета е лесно с акрила. А дали има някой приличен cover gel. С по-плътна консистенция? Предния ми гел не помня каква куча марка беше, но много се разтичаше и ми скъса нервите. Да не говорим, че изтече половината от кутията....С по-гъсти продукти се справям по-добре и сега трябва са поръчам някакъв.

# 221
От любопитство взех от Sinsay цветна база и един зелен цвят. Зеленото е супер покривно, едно нанасяне беше напълно достатъчно. Базата е приятен млечен цвят, много ми хареса. Но ми беше трудна за нанасяне, много е гъста. Свикнала бях с почти течна. Съответно малко се разкриви☺️. На зеленото мислех да правя декорация, но не се получи а бързах, та я изтрих и сложих направо топ, та и там малко омазах кожи.
Като цяло ми харесват цветовете, изпълнението ми е лошо. Другият път по-добре🤞☺️
Ще видим сега издръжливост.

# 222
Part_Of_Me , а дали няма да ти пасне акригел, ако ти е удобно с гъсти? Той се пече и можеш да го моделираш колкото искаш, а за акрила знам че си е трудна работа, тъй като съхне на въздух и нямаш много време за корекции. А съм слушала от клипове, че с различни цветове различно се работи, имало цака как да вземеш топчетго с четката, как да не се омаже и тем подобни.
sibil1987, много са хубави цветовете! А и намазаното е минимално и не ми се струва много криво на снимката. Млечното е много нежно и многоо елегантно.

# 223
  • Шумен
Ето нещичко и от мен ☺️

# 224
Някакъв трик имате ли за френски? С коя четка е най-лесно да се направи?

Общи условия

Активация на акаунт