Всичко за всички марки гел лакове - тема 42

• 33 966
  • 760
  •   1
Отговори
# 270
  • Down south
Karmilla, много красиви цветове!
Двата червени ме грабнаха.
Може ли името на марката съответо и имена/номера на двата цвята, за да ги потърся тук.

# 271
Благодаря, момичета! Вече и аз нямам търпение да стане време за смяна и да се намацам със златното, нищо че имах други планове за хелоуински маникюр Grinning
Daylily цветовете са на hi hybrid #246 santa red и #245 classic red. На снимката едното е размазано ето още една с айрянчето само на тях:
Скрит текст:

# 272
Сега видях, че сте обсъждали базата. Тази е моята, не съм виждала други, но следя от 2-3месеца😊

# 273
  • Бургас
Супер са цветовете, Кармила.
Аз свалям комбинирано - първо топа и част от цвета с ел.пила, но може и с обикновена, после кисна около 10 мин с течността на Форте. Преди лакиране обаче правя каре. Лятото като имах няколко пропукани, че и счупени нокти, укрепвах с база или гел, т.е имаше по-дебел слой и тогава свалях само с пилата до база. Наистина ставаше доста по-бързо и лесно. А трайността и здравината нямат равни.

Последна редакция: чт, 29 сеп 2022, 22:34 от sunny-n

# 274
  • Сливен
а от къде я купувате тази течност на форте

# 275
  • Down south
Благодаря, момичета!
Daylily цветовете са на hi hybrid #246 santa red и #245 classic red. На снимката едното е размазано ето още една с айрянчето само на тях:
Скрит текст:
Hi Hybrid е марката, така ли? Има ли още нещо в името на марката?
Нищичко не излиза при мен, нито в йбей, нито в Амазон 😞

# 276
  • София
Благодаря, момичета!
Скрит текст:
Hi Hybrid е марката, така ли? Има ли още нещо в името на марката?
Нищичко не излиза при мен, нито в йбей, нито в Амазон 😞

Има лакове на марката в makeup.bg

# 277
  • Стара Загора
Ползвам базата на Sinsay и много ми харесва, че е по-течна, а и цената й е топ.

Всъщност е бонбонено розово на Claresa 513 pink.

# 278
  • Down south
@Илития
Цитат
Има лакове на марката в makeup.bg
Благодаря, но не е достъпно за мен, от другата страна на океана съм.

# 279
Да, така им е имено. Жалко, че няма при теб. Аз в амазон и ибей не съм ромила и не съм запозната. А и предполагам,.че при теб вече цената чоге за е зруга предвид,.че идват от Европа. Дано намериш еквивалент Simple Smile

# 280
  • Gorni Bogrov
Здравейте прекрасни!
Днес ми се обадиха от makeup.bg ,за казуса със сгрешеният лак.Оказа се ,че грешката е при тях и ми предложиха да задържа лака и при следваща поръчка ще ми намалят 5лв.от поръчката.Съгласих се , защото така или иначе ще поръчам още от тях.
Сега ще ви помоля да ми помогнете с намирането на хубав и бюджетен лак Котешко око.

# 281
Здравейте, не мога да се сетя името на марка гел лак, започва с C…..  на латиница, черно шише и отгоре има цвета на лака в кръг.
Мисля, че в Дуписима го ползват?

# 282
  • Бургас
Cuccio?

# 283
Не, не не съм го чувала името не е пр известните марки Sad

# 284
Здравейте, момичета! Имам спомен, че няколко от вас бяха закупили новите лампи SUN X10 и SUN X11.
Бихте ли споделили мнение? Както и бихте ли ги сравнили с предишните, които сте имали?  Flowers Rose

Хич ги няма. Имах и Х5 Плюс, сега и Х11 - ами по-слабички са ми. Повече време им трябва за печене. Имам SUN 1 и тя е по-добра. Няма дисплей на секундите, има само 5, 30 и 60 но сравенан с новите не си я давам. Х5 Плюс я продадох, сега съм сложила за продажба и Х11-та.

Общи условия

Активация на акаунт