Гримиране - идеи и техники. Тема №86

• 67 914
  • 739
  •   1
Отговори
# 105
Аз използвам коректора на Catrice camouflage и съм доволна.

# 106
Hrispa76 , много харесвам и имам  сенките на I heart revolution -   Avocado palette., също So DOPE на Makeup revolution. Имам и Revolution Forever Flawless Chilled With Cannabis Sativa, защото обожавам зеления цвят. Бюджетни са всичките.

# 107
Препоръчвам сенките на Сефора като нискобюджетни. Имат и единични. Като цяло съм много приятно изненадана от декоративната козметика на Сефора.

# 108
  • Варна
Здравейте!

Отдавна не съм се показала, че миналата седмица и болна бях, та никакъв грим не съм слагала.

Днес съм така. Много светли nude сенки и черни сенки като очна линия. Спирала, хайлайтър и  nude червило.

# 109
Днес сме на принципа - колкото повече,толкова повече

Последна редакция: чт, 27 окт 2022, 16:51 от Lioness77

# 110
Предложете ми наистина озаряващ фондьотен за суха кожа.
Блестящ, не матирана и като маска кожа.

# 111
Вземете любимия си ФДТ с леко до средно покритие. Ако сте със суха кожа го смесете го с капка олио за лице или серум. Добавете му и капкa озаряваща база. Ако не сте със суха кожа можете да сложите само база  лицето - voila! - озаряващ ФДТ. Ако любимият ви ФДТ е с по-пълно покритие пак става, въпрос на експеримент да си намерите пропорциите. Лично аз предпочитам да слагам глоу база под ФДТ с ниско покритие и да забърквам в самия ФДТ базата или озарителя, ако е с по-високо покритие (Бекка имаха много добри течни такива)

^^^ Подобни продукти има във всяка една ценова категория.

И ако глоу-то не е достатъчно - фиксирате с озаряваща пудра Wink

PS Защо препоръчвам всички тези разправии с 2-3 продукта, вместо с 1 ФДТ. Просто защото ви дава безкрайно количество опции колко и как искате да блестите. Дали ще е деликатно за офиса или брутално за парти - вие си го създавате и контролирате, което не може да се каже за 1 ФДТ.

Последна редакция: сб, 29 окт 2022, 18:21 от Agent Provocateur

# 112
Препоръчвам сенките на Сефора като нискобюджетни. Имат и единични. Като цяло съм много приятно изненадана от декоративната козметика на Сефора.
Единиците им са чудесни.

# 113
От известно време си търся писалка за вежди, загледах се в ето този продукт https://www.zlatnaribka.com/pisalka-za-vezhdi-west-barn-co-the-brow-pen , но не съм сигурна в очакванията за него.
Можете ли да ми препоръчате подобна писалка, която да е с фин накрайник на четката или този който съм намерила е добър.

# 114
Добър вечер,искам да залича тъмни кръгове под очите,слагам фондьотен и коректор на  mayblline горе долу се скриват но пак се вижда.Не е пълно покритие.Бихте ли.ме посъветвали как да стане?

# 115
От известно време си търся писалка за вежди, загледах се в ето този продукт https://www.zlatnaribka.com/pisalka-za-vezhdi-west-barn-co-the-brow-pen , но не съм сигурна в очакванията за него.
Можете ли да ми препоръчате подобна писалка, която да е с фин накрайник на четката или този който съм намерила е добър.

Здравейте, погледнете и на nyx lift and snatch brow pen, Jordan Lipscombe, която следвам , се кълне в тях. И аз скоро ще си взема да го пробвам.

# 116
Много тъмния кръг се прикрива само с оранжев коректор.

# 117

Сенките не съм пробвала, но си бях взимала червило и сега си взех в червено- много съм доволна. Меко, мазно и приятно и съвършен червен цвят, който дълго съм търсила по другите марки и все нещо не ми харесваше - ту бие на розово, ту на керемидено, ту много сухо.

# 118
Тоест слагам оранжев коректор и после обикновения?

# 119
Оставила съм си отворен таб с много интересно видео от една руска профи кака. Признавам си, че не ми импонира личния и стил на гримиране, но пък какво детайлно изложение прави за типовете очи и корекции чрез грим! На мен ми беше интересно, дано на някой да му е и полезно:

Скрит текст:
3:06 пропорции лица

4:54 посадка глаз

5:59 посадка глаз относительно горизонтальной оси ( внешний уголок глаза)

6:41 относительно расстояния от ресничного края до брови

9:18 про уголки рта

16:18 широкая посадка

17:33 близкая посадка

18:52 большие глаза

20:39 маленькие глаза

22:22 круглые глаза

23:51 небольшая высота глаз

25:12 лисий глаз

16:11 " грустный " глаз

28:01 глаза с асимметрия

30:08 нависшее веко

34:10 виды нависшего века

И още едно:

Тоест слагам оранжев коректор и после обикновения?
Да.

Последна редакция: пт, 04 ное 2022, 18:05 от Agent Provocateur

Общи условия

Активация на акаунт