Гримиране - идеи и техники. Тема №86

• 67 917
  • 739
  •   1
Отговори
# 90
Благодаря ravi Simple Smile

# 91
Лъвице, много есенно. Колието е страхотно!

# 92
Благодаря Sladkishi, колието и на мен ми е любимо, защото е точно в "моите" топли цветове.

# 93
Лъвице, страхотна както винаги Heart Eyes Благородно ти завиждам за желанието. При мен липсва тотално. Гримирам се, колкото да не плаша хората. Някаква бременна инсомния ме тресе и спя по 3-4 часа. Живот и здраве първите дни на януари ще сме +1 в къщи. А и съм толкова огромна и така ме боли гърбът, че няма начин да седя повече от 10 минути на стол Joy

# 94
petrova17 милата , съчувствам ти момиче, но пък малкото човече си заслужава безсънието, и не гримирането. Живот и здраве, за грим ще имаш време и по-нататък, сега е важно да си здрава, спокойна и щастлива.
Благодаря, за мен гримирането ми носи удовоствие и няма как да се лиша от него.

# 95
Петрова, това са прекрасни новини! Бременей си спокойно и щастливо! И аз преди 3,4 години бях като теб, уж за първите дни на януари, ама стана 31 декември Simple Smile Много бих се радвала да показваме визии тук, но нещо активността е много ниска. Вчера си купих изкуствени мигли, идеята ми е да слагам съвсем малко в края на окото, но ще видя дали ще се справя. Иначе с едно приложение дъщеря ми ме направи чудна. На следващия ден се опитах да се придържам към този грим, добре се получи, но далеч не е това от снимката.

Последна редакция: пн, 03 окт 2022, 22:33 от неви86

# 96
  • Варна
Здравейте отново и от мен! Аз лятото нещо поспрях с грима, но пак ми дойде жание да се гримирам.

неви86, приложение да искаш! Смеем се ние, но тези филтри буквално рисуват ново лице, нямащо нищо общо с оригинала...

Моля да не ме цитирате, но да ви се покажа и аз, наземната красавица.

Последна редакция: вт, 04 окт 2022, 18:02 от scalestone

# 97
Petrova, много хубави новини ни споделяш! Малкото количество дискомфорт и болка от този период не е приятна, но си струва цял живот на радост, която е сноп пухкаво, ухаещо бебе, та ти пожелавам леко бременеене до термина! Heart

# 98
Здравейте,искам очна линия "бляскава" или сенки моля дайте ми идеи на коя марка има глитъри.

# 99
  • волно калдъръмче
Виждала съм на Essense. Имат и със стило, и с четка. Като гледам ревютата, по-бляскави са с четката, но нямат много пигмент. Стилото е хубаво, прави плътна бляскава линия, но при мен се размазва заради падналия клепач.

# 100
Всяка черна очна линия може да стане “бляскава” с пигмент отгоре.

# 101
Всяка черна очна линия може да стане “бляскава” с пигмент отгоре.
Може ли да ме" светнеш "какно е пигмент нещо като брокат върху очната линия нали?

# 102

PS Петрова, ти си ангелоподобна без грим Simple Smile Не те ли питат на колко години си като те видят бременна и без грим!?

Последна редакция: вт, 04 окт 2022, 19:56 от Agent Provocateur

# 103
Момичета искам бюджетен коректор в прасковен тон,на maybelline imam istant Age но ми изсушава нещо.Моля предложете други?

# 104
  • При децата ми
Моля, за препоръки на бюджетни сенки в зелено?

Общи условия

Активация на акаунт